Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni. Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki['] Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Trochę spóźnione, ale chcę tą drogą złożyć najlepsze życzenia mojej Falkusi, która w Dzień Kobiet skończyła rok. ))))))))))) Wielu fascynujących odkryć i całej masy makaronu. ))))))
Some men like the fishing
And some men like fowling
And some men like to hear
The cannonballs are roaring
Me - I like sleeping
makaron for ever and ever:D
Wesoło mi, bo pięknie za oknem, facet który mi się podobał ściął włosy i wygląda o.k.r.o.p.n.i.e. byłam z psiapsiółką na mieście i się naśmiałyśmy, gadałam z symaptycznym chłopakiem, jest świetnie;)
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź
ostatnio mialam przepiekny dzien:) taki ze oh" musze go zapisac:D
Po miesiecznej nieobecnosci w szkole(ferie, i choroba-co ciagnie sie do tej pory)...Poszlam do szkoly:) we wtroek...Rano 2 luzne lekcje, pozniej swietna sztuka teatrze:), popoludniu obiadek w internacie, i pstrykanie fotek na zadanko do szkoly(ale sie ubawilam i spacer dobrze mi zrobil, w dodatku nagadalam sie z moja przyjaciolka za caly miesiac;))Pogoda byla swietna!!cud-miod!
Wieczorem wernisaz:)(na wersnisazu :kncert, kawa herbata i ciadsteczka i takie tam:) pozniej ogladanoe prac studentow Asp pod nadzorem naszej pani od malarstawa:)
W trakcie powrotu dodatkowe zdjatka:D(jedyny minus to to ze mi sie film skonczyl:Pale cotam!)
Wrocilam szcxzesliwa i zadowolona jak nigdy:) chcialabym alby takie dni zdazaly sie przynajmniej raz nam miesiac!:D
Bylo tak swietnie ze musialam sie tym podzielic hihi