Ci Twoi to ciągle przeżywają?...WoW:D
 Ci Twoi to ciągle przeżywają?...WoW:DKiedy na spacer ze szczurkiem?
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

RE: Na dwór
He he, moi znajomi to muszą się zachwycać, bo jak nie, to wzrok nr 3:mykrat: w stylu 'ognisty'  Ci Twoi to ciągle przeżywają?...WoW:D

Ci Twoi to ciągle przeżywają?...WoW:D['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']
Ze mną: Mojra i Kitraszek vel Zuź

Może nie przeżywają, ale wystarczy wspomnieć o szczurach to zaraz coś tam wspominają, ale nie ma co kryć, moi 'znajomi' to idioci. I tyle.

U mnie: Vincent i Duke ♥ 
Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]

Odeszły: Misia [*], Gaja [*], Chisa [*]
Nie znam;) ale wszystko na to wskazuje..niestety, 99% ludzkości to jełopy...na pociechę dla fajnych ludzi zostaje tylko ten 1%...
:dontrat: chciałabym mieć laser w oczach;P
Założyłąm Czarnulli smycz....wytrzymałą w niej 0,001 minuty....

:dontrat: chciałabym mieć laser w oczach;P
Założyłąm Czarnulli smycz....wytrzymałą w niej 0,001 minuty....
['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']

ja załołym Pixi smycz to wytrzymała w niej ze 2-3 minuty:mykrat: rekord normalnie:wowrat: ale odrazu sie jakos zapłatała o fotel i cudem to zdjeła;P

od 07.03.2008 Mgiełka 
od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(

od 20.12.2008 Iris:)
za TM:Pixi ['] (14.01.2007-17.11.2008) ;(
Czarna zaczeła podskakiwać jak oparzona...więc ją szybko wydostałam.. Poszłabym sobie z nimi na dwór, ale szaro i buro..
 Poszłabym sobie z nimi na dwór, ale szaro i buro..

Poszłabym sobie z nimi na dwór, ale szaro i buro..
 Poszłabym sobie z nimi na dwór, ale szaro i buro..['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']

bez kitu... mi też się nie chce... tak szaro, brudno i zimno...
 tak szaro, brudno i zimno...

tak szaro, brudno i zimno...
 tak szaro, brudno i zimno...RE: Na dwór
noo wlasnie kiedy ta pogoda sie skonczy bo juz tez z Ciurkami chce wychodzic i Maluchy w koncu  zaznajomic z dworkiem....a tu pupcia zbita...

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ostatnio bylam zmuszona wyniesc szczurasa na dwor (tak, niestety w taka pogode)Bo moje zycie studenckie wiaze sie z  przejazdami pociagiem co jakis czas (do domku na obiadek;)a co za tym idze biore ze soba szczurcie. Uwielbiam ten wzrok ludzi w pociagu heheh. A mam takie pytanie -- nie boicie sie, ze Wasze szczuraski spadna z ramienia  Mialam raz taka sytuacje, ze moja klucha zasnela tak mocno ze sie zsunela w dol, na szczescie mialam refleks... Od tej pory sie boje troche ...
 Mialam raz taka sytuacje, ze moja klucha zasnela tak mocno ze sie zsunela w dol, na szczescie mialam refleks... Od tej pory sie boje troche ...

Mialam raz taka sytuacje, ze moja klucha zasnela tak mocno ze sie zsunela w dol, na szczescie mialam refleks... Od tej pory sie boje troche ...
 Mialam raz taka sytuacje, ze moja klucha zasnela tak mocno ze sie zsunela w dol, na szczescie mialam refleks... Od tej pory sie boje troche ...- 
				Frankfurterka
Czy uważacie ze teraz, przy słonecznij pogodzie i ok. 16-18 stopniach można zabrać szczurki ze sobą na grilla do parku, żeby pooddychały świeżym powietrzem? Nie chcę, by się zaziębiły

*** Born to shop ***
Jorgi TD [']
Obecnie szczury: Koks i Killer

Jorgi TD [']
Obecnie szczury: Koks i Killer
ja tam bym brał... ale mnie możesz się nie słuchać bo i tak zawsze jestem bojkotowany... :D:D
:D:D

:D:D
:D:DRE: Na dwór
frankfurterka: nie wiem czy to nie będzie dla nich za długo i za duży stres, jeśli nie są przyzwyczajone...  będzie jeszcze dużo czasu, żeby zabierać je na grille, jeśli polubią spacery
 będzie jeszcze dużo czasu, żeby zabierać je na grille, jeśli polubią spacery 
edit:
byłyśmy dziś na spacerku do parku, ja, esme, gytha i magrat. dla dziewczyn był to stres, ale rozglądały się wokół, jak usiadłysmy na ławce, węszyły i był wyraźnie zaciekawione światem wokół, chociaż wystraszone... a słoneczko ogrzewało im te chude pupy esme próbowała nawet zejść ze mnie na oparcie ławki, ale to w końcu całe 5 cm, nie odważyła się
 esme próbowała nawet zejść ze mnie na oparcie ławki, ale to w końcu całe 5 cm, nie odważyła się  jeszcze kilka spacerków i będa szaleć wokół mnie
 jeszcze kilka spacerków i będa szaleć wokół mnie 
i wiecie co? napadł na nas chłopak z agencji prasowej i zrobił nam zdjęcia kto wie, może się nawet gdzieś ukażą?
 kto wie, może się nawet gdzieś ukażą? 

edit:
byłyśmy dziś na spacerku do parku, ja, esme, gytha i magrat. dla dziewczyn był to stres, ale rozglądały się wokół, jak usiadłysmy na ławce, węszyły i był wyraźnie zaciekawione światem wokół, chociaż wystraszone... a słoneczko ogrzewało im te chude pupy
 esme próbowała nawet zejść ze mnie na oparcie ławki, ale to w końcu całe 5 cm, nie odważyła się
 esme próbowała nawet zejść ze mnie na oparcie ławki, ale to w końcu całe 5 cm, nie odważyła się  jeszcze kilka spacerków i będa szaleć wokół mnie
 jeszcze kilka spacerków i będa szaleć wokół mnie 
i wiecie co? napadł na nas chłopak z agencji prasowej i zrobił nam zdjęcia
					Ostatnio zmieniony wt mar 27, 2007 4:43 pm przez yss, łącznie zmieniany 1 raz.

ten się nie myli, kto nic nie robi

- 
				Natalia_1222
Ja bałabym się puścić, myszki puszczałam bez problemu(choć i tak są szybkie, ale jakoś łatwiej da się złapać)ale z takim napędem jaki ma Bebe to ciężko... z Luna byłoby lepiej, ale Bebe - nie za bardzo  .
.

.
.Moje szczurki: 
Luna [*]...
Bebe u Nisi.

Luna [*]...
Bebe u Nisi.
heheh ja dzis byłam z Telimenka,dawno nie byla wiec zdekoncentrowana ale sie przyzwyczai  :D:D i Maluchy tez zaczne przyzwyczajac:)
:D:D i Maluchy tez zaczne przyzwyczajac:)

:D:D i Maluchy tez zaczne przyzwyczajac:)
:D:D i Maluchy tez zaczne przyzwyczajac:)W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki  :) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

:) <3[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Łee..tak ładnie za oknem, a ja nie mogę wyjść z ciurzastymi...ech...szkoła:] A szkoda, bo brakuje mi wzroku przechodniów, gdy coś mi się za bluzą przemieszcza:smykrat:

['] Fufa, Czarnullka, Mariolka, Biscuit i Pooja za Tęczowym Mostem [']

magda nio albo jak czule głaszczesz się w okolicach dekoltu mówiąc rzeczy w stylu "no coś ty, wystaw nos, zobacz jak ładnie" :>

ten się nie myli, kto nic nie robi