Moje chłopaki :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Moje chłopaki :)
Oto moje trzy chłopy
Wkrótce dołączy czwarty -Śnieżek od Karliki
)))
- Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
RE: Moje chłopaki :)
A cóżeś za boski napój uwarzyła w tym kubku?
Chłopaki prześliczne a po spojrzeniu sądząc to średnio grzeczne. Ugłaskaj je tam ode mnie, powiedz, że to z daleka ale bardzo serdecznie.
Chłopaki prześliczne a po spojrzeniu sądząc to średnio grzeczne. Ugłaskaj je tam ode mnie, powiedz, że to z daleka ale bardzo serdecznie.
Alez cuuuda ^
Ech ... (dobry wzdech
)) )
Oj oby tylko dla Śnieżka jak najszybciej transport sie znalazl...
Ech ... (dobry wzdech
Oj oby tylko dla Śnieżka jak najszybciej transport sie znalazl...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
W kubku był sok
Ruter najczęściej zakrada się do marchewkowo-malinowego
Kiedyś mu się zdarzyło ukraść mi cytrynę z herbaty. On często kradnie, raz mi gwizdnął całego banana i umieścił pod łóżkiem. Karlika mówiła, że Śnieżek też kradnie, więc tych dwóch to by się dobrało
Szczurasek od Całej Góry Borsuczków (to ten czarny) już widzi na oba oczka
Chociaż weterynarz mnie nastraszył, że na jedno prawdopodobnie nigdy już nie będzie widzieć... Tylko martwi mnie, że jest taki drobny, tak jakby nie rósł...
Już się nie mogę doczekać, jak Śnieżek dołączy do stada
Niniaczika mi powiedziała, że 18 maja (lub tydzień póżniej
) będzie jechać do Krakowa... Wcześniej -13 maja -będzie jechać w moje strony jej chłopak, ale tylko do Olkusza, musiałabym zorganizować transport z Olkusza do Krakowa... Albo pojechać po niego do Olkusza pociągiem...
Szczurasek od Całej Góry Borsuczków (to ten czarny) już widzi na oba oczka
Już się nie mogę doczekać, jak Śnieżek dołączy do stada
Niniaczika mi powiedziała, że 18 maja (lub tydzień póżniej
Ostatnio zmieniony ndz kwie 29, 2007 12:32 pm przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ludzie zapomnieli o tej prawdzie - rzekł lis. - Lecz tobie nie wolno zapomnieć. Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
Ten uroczy dżentelman (Snieżek) dołączy do stada w niedzielę
:loverat: Długa podróż przed nim: Łódź --> Warszawa --> Katowice --> Kraków... Trzymajcie kciuki!
Ostatnio zmieniony czw maja 03, 2007 10:19 am przez Aniatka, łącznie zmieniany 1 raz.
śliczniutkie szczuręta 
Uroczy dżentelmen - :wowrat:hahaha chyba padne!
To złodziejaszek, żarłok, leniuch i podrywacz:mykrat:.
Więc do:aniolrat: mu brakuje:diabrat:.
To złodziejaszek, żarłok, leniuch i podrywacz:mykrat:.
Więc do:aniolrat: mu brakuje:diabrat:.
Karilko nie przestraszaj Aniatki :-D
Haha no cóż:smykrat:. Jak już to musi być przygotowana, żeby nie było potem::shock:
sliczne
choc malo wyrazne zdjecia:D ale mozna dosytrzec ich piekno
wyszmerkaj Chłopaków
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
urrrrocze te chłopaki, wymiziaj je ode mnie
trzymam kciuki za Snieżka ( chłopak po tym co przeszedł zasługuje na kochający dom)
trzymam też kciuki za połączenie
trzymam kciuki za Snieżka ( chłopak po tym co przeszedł zasługuje na kochający dom)
trzymam też kciuki za połączenie
JESTEM KOBIETĄ 
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
-
lahjabanse
- Kontakt:
Śnieżek już jest z nami
Teraz zwiedza wszystko co się da
Jutro wkleję jego foty
Jest super!
Sniezek jest wspaniały, duzy chłop
nie mialam okazji wimiziac szczurasa, ani pogadac dłuzej z Aniatka, bo spieszyli sie na pociag, ale mam nadzieje, ze kiedys nadrobimy
nie mialam okazji wimiziac szczurasa, ani pogadac dłuzej z Aniatka, bo spieszyli sie na pociag, ale mam nadzieje, ze kiedys nadrobimy
Ostatnio zmieniony ndz maja 06, 2007 10:11 pm przez sauatka, łącznie zmieniany 1 raz.
Ojjjjjj...Śnieżek już w kochajacym domku ... :hoprat:
Brak mi slow ze szczescia... wychochruchac poprosze
Brak mi slow ze szczescia... wychochruchac poprosze
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']