Dam fotki w środę dopiero;/.
Małe są słodkie;)
RE: 5 tyg. szczurek;)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Kochane Duszki: Neronek, Nutka, Ketonek
Ha, udało się.. oto moje pociechy 
Słodkie są takie, że hoho.
Klapuś (szary) ciągle śpi na beżowym (Bozonku).
Oba szczurki są swoimi przeciwieństwami. Klapuś szaleje... Bozonek statyczny, obserwuje.
Niestety jeszcze nie miałam tyle czasu by nauczyć ich reagowania na imię. Jak Klapuś był sam, już reagował... ale teraz z dwoma to ciężko. Chyba na osobności muszę je uczyć, żeby reagowały na swoje imię, a nie "braciszka";)
Dołączyłam też moje białe słodkości kotka "Kiciaka".[attachment=735][attachment=736][attachment=737][attachment=738][attachment=739]

Słodkie są takie, że hoho.
Klapuś (szary) ciągle śpi na beżowym (Bozonku).
Oba szczurki są swoimi przeciwieństwami. Klapuś szaleje... Bozonek statyczny, obserwuje.
Niestety jeszcze nie miałam tyle czasu by nauczyć ich reagowania na imię. Jak Klapuś był sam, już reagował... ale teraz z dwoma to ciężko. Chyba na osobności muszę je uczyć, żeby reagowały na swoje imię, a nie "braciszka";)
Dołączyłam też moje białe słodkości kotka "Kiciaka".[attachment=735][attachment=736][attachment=737][attachment=738][attachment=739]
łooo ale czad ten kot ma dwa rozne oka:-D,hehehehe i jeszcze jakie ladne kolorki :hoprat: wymiziaj Ciurki i Kociaka
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ano ma;)
oczéta sá w przepiéknych kolorach... to fakt
male wymiziane;)
oczéta sá w przepiéknych kolorach... to fakt
male wymiziane;)