Szczurek pod bluzką - świetne zdjęcie!
PS tego kartonu, to one nie przegryzą?
RE: Moje piąąkne damy:)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

I TAK UMRZESZ.
Zachwile utworzy sie jakas totalna opozycja przeciwko imieniu Eliza :mykrat:
hehe no dobrze juz, zmienie...nie mam wyjscia:P:P:P
Co do kartonu to nie wiem. Do tej pory nie mialy zadnych predyspozycji do gryzienia doslownie niczego (a ten karton troche tam stoji..stal bezczynnie za szafa d;uzszy czas, ale go nie gryzly)... Nie lubia nic twardego;/ moze maja za dlugie zabki juz? ale w tym wieku???maja niecale 2 mies..
hehe no dobrze juz, zmienie...nie mam wyjscia:P:P:P
Co do kartonu to nie wiem. Do tej pory nie mialy zadnych predyspozycji do gryzienia doslownie niczego (a ten karton troche tam stoji..stal bezczynnie za szafa d;uzszy czas, ale go nie gryzly)... Nie lubia nic twardego;/ moze maja za dlugie zabki juz? ale w tym wieku???maja niecale 2 mies..
sliczne dziewczynki <33
wymizianka dla nich
ps. a co do imienia moze... Emi? :PP chociaz w sumie dosc popularne
fajne sa tez imiona typu Zdzisia ;P (oczywiscie wedlug mnie
:D )
wymizianka dla nich

ps. a co do imienia moze... Emi? :PP chociaz w sumie dosc popularne

-
- Kontakt:
Może Cytra? Hanta (z fin. ogonek), Persikka (z fin. brzoskwinia)? Ja bym owocowo pokombinowała. Obie są jak dwie truskaweczki 

hehe, Twoje szczury juz zupelnie wlazly Ci na glowe;) piekne slicznosci, wymiziaj je koniecznie ode mnie:-) sama mam panienke husky, tez juz jasnieje ale nie mam pojecia kiedy wyjasnieje calkiem;) pozdrawiam:-)
" All the world's a stage and all the men and women merely players. They have their exits and entrances and one man in his time plays many parts..."
Aicik, baaardzo ładne misie...