a co zabawnego robią Wasze szczurki (w wyniku tresury szczurków przez Was, lub Was przez szczurki
 )
)Moderator: Junior Moderator

)
) .jak będę mieć chwilę to znajdę ten łańcuszek i sprawdzę czy pamięta...
.jak będę mieć chwilę to znajdę ten łańcuszek i sprawdzę czy pamięta...

Oraz tymczasowo: Kler i Tiru
 Oraz tymczasowo: Kler i Tiru 
 moze nie zawsze 100/100 ale zazwyczaj, dawala buzi ( teraz jak jest chora to juz nie daje) na slowo buzi
 moze nie zawsze 100/100 ale zazwyczaj, dawala buzi ( teraz jak jest chora to juz nie daje) na slowo buzi  i na slowo popros stawala na 2 lapkach
 i na slowo popros stawala na 2 lapkach 

. miałam kiedyś łóżko pod schodami. Menda odkryła pewnego razu, że schodzenie ze wszystkich schodów jest nudne i udawała batmana - zeskakiwała mi na ramie z wysokości 2-3 schodów.
. miałam kiedyś łóżko pod schodami. Menda odkryła pewnego razu, że schodzenie ze wszystkich schodów jest nudne i udawała batmana - zeskakiwała mi na ramie z wysokości 2-3 schodów. Oprócz tego reaguje na imie, ale to nic specjalnego
 Oprócz tego reaguje na imie, ale to nic specjalnego  
  Jak tylko je usłyszy jest przy prętach lub drzwiczkach klatki i wpatruje sie we mnie swoimi pięknymi, czerwonymi oczkami
 Jak tylko je usłyszy jest przy prętach lub drzwiczkach klatki i wpatruje sie we mnie swoimi pięknymi, czerwonymi oczkami   

lepiej daj się wytresować, bo napiszą na ludzkim forum, że mają niereformowalnego człowieka, lub wręcz oddadzą cię do adopcji
 lepiej daj się wytresować, bo napiszą na ludzkim forum, że mają niereformowalnego człowieka, lub wręcz oddadzą cię do adopcji 
 jest milutka bardzo bardzo.
 jest milutka bardzo bardzo. . W ten sposób, gdy wyjmuję panienki z klatki moja bluza ożywa.
. W ten sposób, gdy wyjmuję panienki z klatki moja bluza ożywa.