Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Anka.
- Kontakt:
Re: Moja Szajka - Tupot Małych Stóp
Ładnie napisane 

Dobrze, ze sie Dziecięciu odmienilo
Przynajmniej mamy Nine na forum i szczurki maja raaaj.
Szkoda ze sie tak nie odimenia kazdemu..
.Jakims sadystom itp (nie ze Ty nim bylas!, tylko taki przyklad)

Przynajmniej mamy Nine na forum i szczurki maja raaaj.
Szkoda ze sie tak nie odimenia kazdemu..

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Bo Dziecię się zakochało w tych śmierdzielach.
Wiecie co? Załamana jestem... Soliśki guz rośnie, tak jak Mysiowy guzek. A co dzisiaj na wizycie u weta znalazłam? Guza u Hima. Dopiero teraz, bo on sie nie daje dotykać, to zawsze dla niego stres, więc staram mu sie tego zaoszczędzić i nie biore go na ręce jeśli nie musze. Ale to nie taki sobie zwykły guzek podskórny. Cholera siedzi w kości, w stawie tylnej łapy
Jest duża, staw zwyrodniały. Dopiero gdy sie przyjrzałam, zauważyłam, że Him inaczej chodzi, wolniej, spokojniej, wspina się pomału.
Kolejny kandydat to zamieszkania w 'starówce', przystosowanej do moich starowinek.
Chyba będe musiała żegnać kolejne serduszka szybciej niż sie spodziewałam...
Wiecie co? Załamana jestem... Soliśki guz rośnie, tak jak Mysiowy guzek. A co dzisiaj na wizycie u weta znalazłam? Guza u Hima. Dopiero teraz, bo on sie nie daje dotykać, to zawsze dla niego stres, więc staram mu sie tego zaoszczędzić i nie biore go na ręce jeśli nie musze. Ale to nie taki sobie zwykły guzek podskórny. Cholera siedzi w kości, w stawie tylnej łapy

Kolejny kandydat to zamieszkania w 'starówce', przystosowanej do moich starowinek.
Chyba będe musiała żegnać kolejne serduszka szybciej niż sie spodziewałam...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
To niestety taka kolej rzeczy
. Muszę częściej "obmacywać" swoje popierdółki.

Ehh...stawy tj ogolnie masakra. Bazylucha mial zwyrodniala rzuchwe cala.. w efekcie czego przerastaly mu zeby i ryjek mial niedomkniety
. A wet powiedzial ze na to to tylko antybiotyki.
Masakra... strasznie Ci wspolczuje i przykro...Ehh zeby chociaz o guzy mniej bylo utych zwierzatek to juz by bylo dobrze.
Trzymaj sie Nina...

Masakra... strasznie Ci wspolczuje i przykro...Ehh zeby chociaz o guzy mniej bylo utych zwierzatek to juz by bylo dobrze.
Trzymaj sie Nina...

Stado mi sie rozleniwiło
Leżą jak naleśniki na półkach a nawet na żwirku, nie śpią tak jak zawsze wszystkie na sobie, ewentualnie po 2-3, nie więcej. Za gorąco im. Mi z resztą też. Fuks ostatnio ułożył sie NA domku. Skończyło sie tym, że przestraszony spadającą z półki Kyoko (spała na samym skraju półki) fiknął z domku i był wielce zdziwiony co też takiego sie stało. Jego miny w tamtym momencie mogłaby pozazdrościć nawet Vanillka, mój szczurek o małym rozumku
Niedługo powiększy nam sie stado. Taak, jeszcze sie powiększy. Nie spodziewałam się tego a tu suprajz
Na razie nie będe pisała o kogo chodzi, bo nie wiem co na to dotychczasowa właścicielka
Tym razem nie jest to moja inicjatywa aaa, mojej mamy... Sama to zaproponowała.
Ancora i Ahaya chyba też z nami zostaną
Nigdy nie podejrzewałam, że moje stado urośnie do TAKICH rozmiarów.

Niedługo powiększy nam sie stado. Taak, jeszcze sie powiększy. Nie spodziewałam się tego a tu suprajz

Ancora i Ahaya chyba też z nami zostaną

Nigdy nie podejrzewałam, że moje stado urośnie do TAKICH rozmiarów.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Heheh slodko... To by bylo 18?
Nie ma to jak duze stadko.. ja tez mam same placki lezace po polkach, albo w rurach.
Leniwce jedne. Szkoda ze sie nie pochwalisz brzydka Ty. Ja sie zastanawiam nad Wiktorem z SPSu
Biedulek taki...ale nie wiem co na to mama

Nie ma to jak duze stadko.. ja tez mam same placki lezace po polkach, albo w rurach.
Leniwce jedne. Szkoda ze sie nie pochwalisz brzydka Ty. Ja sie zastanawiam nad Wiktorem z SPSu
Biedulek taki...ale nie wiem co na to mama

Ano nie 18. Bo to dwie panny
19 sztuk. Jak babcia sie doliczy, to będzie wojna domowa... Wie o 12 i myśli, że wszystkie dzieci łącznie z Bąblą oddaje
Jeśli obecna właścicielka będzie chciała napisać, to napisze

Jeśli obecna właścicielka będzie chciała napisać, to napisze

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Moi dziadkowie sie zatrzymali na 3 i nie zauwazyli ze stadko uroslo do 7.a teraz zmalalo do 5
Nadal uwazaja ze sa 3 wiec moze nie bedzie tak zle

Nadal uwazaja ze sa 3 wiec moze nie bedzie tak zle

U mnie nie będzie tak dobrze
Babcia z nami mieszka i tylko mówi, że ślepa jest, ale ilość szczurów widzi zawsze doskonale. Chociaż może jak będą już w jednej klatce nie będzie sie mogła doliczyć 

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Ojoj , to juz bedziesz mial szlaban na nowe szczury?
A jak to sie stalo ze doszlac do 19 bo ja sie zgubilam?
4 dzieciaczki babli zostaja? Nie znalazły domków?
Mizianki dla stada.
Bardzo ładny jest nowy temat.
A jak to sie stalo ze doszlac do 19 bo ja sie zgubilam?
4 dzieciaczki babli zostaja? Nie znalazły domków?
Mizianki dla stada.
Bardzo ładny jest nowy temat.
Dobra, ciekawskie potwory
Ja wam powiem
Nowe lokatorki to moje babolce: Paciorek i Łatka
Takie małe przetasowanie sie wywiązało 
W zwiazku z tym remis: 19:19

Nowe lokatorki to moje babolce: Paciorek i Łatka

W zwiazku z tym remis: 19:19

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Tak cos myslalam ze knujecie!
A czemu taka decyzja?

A czemu taka decyzja?

Bo baby u mnie mieszkają osobno i bylyby poddane sterylizacji coby dolaczyc mogly do stada. A tak dolaczą do stada, tylko bez operacji, bo to babskie stado
No ogolnie Nina sie na babach zna, a ja to jednak bardziej lece na samcole 
No i najwazniejsze: wiem, ze bedzie im dobrze

No i najwazniejsze: wiem, ze bedzie im dobrze

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Ehh tak wlasnie myslalam
. Nie bedziesz miala oczka juz
Heheh Wy jestescie szajbuski!
. A to juz pewne ze przekazujesz Ninie babki?

Heheh Wy jestescie szajbuski!