Dzieciaczki CELI z Merchowego Pola i ALEXA Chili Lili już są
Moderator: Junior Moderator
Re: Dzieciaczki CELI z Merchowego Pola i ALEXA Chili Lili już są
Brudas 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Ciastek wyglada jak maly piesek... jaki on dluuugi!
Nie moge uwierzyc zwyczajnie jaki wielkolud!! I czemu ma nogi na wujaszku, nie uwierze ze tak mu wygodnie

Nie moge uwierzyc zwyczajnie jaki wielkolud!! I czemu ma nogi na wujaszku, nie uwierze ze tak mu wygodnie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Jaki on wielki, Limba na pewno mu nic zlego nie zrobilas i nie kupilas albina w zoologu na podmianke?
a mowilam ze Limba sie zneca...
To nikt mnie nie sluchal. rozciagala go pewnie na silena uszach na klamerkach i na dole kamyk i tak wisial

To nikt mnie nie sluchal. rozciagala go pewnie na silena uszach na klamerkach i na dole kamyk i tak wisial

oj, no! chcecie chyba, coby mnie tu poskręcało - tak mi się chce poznęcać...
takie duże piękne chłopy 

Odmienna a Ty swojego chlopa kiedy zabierasz
?

Właśnie... babci merch się plany trochę zawaliły i dla tego sobie tylko zdjęcia pooglądać mogę....
oj, pociąg do Lublina tylko przeszło pięć godzin... ja się obawiam, że moje chłopaczki mogą być zbyt grzeczne i merch nie będzie ich chciała oddać ( właśnie byłam w sklepie i mamusia wrzeszczącą córeczkę straszyła: „bo cię tej pani (kasjerce) zostawię” –a po co tej kasjerce taka rozwrzeszczana dziewuszka- gdyby grzeczna była- inna sprawa, ale jakoś grzecznych dzieci nikt zostawiać nie chce
)

omatko!
pełne ręce szczurów
- no jacy oni piękni! prawie jak kwiatuszki
(a te storczyki hodujesz? bo ja sobie obiecuję, że od jesieni zacznę)
...
no, cali są piękni, ale uszy...

(a te storczyki hodujesz? bo ja sobie obiecuję, że od jesieni zacznę)
...
no, cali są piękni, ale uszy...
Taż limbowy Ciastek zje mojego Teddulka
Takie olbrzymy, a moje kurczaki tak jak ich mama.
Co to naciągania szczurów powieszonych za uszki. Myśle, że zamiast kamyków lepszy byłby wujek Biro

Co to naciągania szczurów powieszonych za uszki. Myśle, że zamiast kamyków lepszy byłby wujek Biro

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
odmienna , storczyki kupuje ladne sa a ostatnio potanialy i dosc dlugo dekoruja mieszkanie, nie wiem czy uda mi sie zmusic je do ponownego kwitnienia . Co do tego co ladniejsze to bym byskutowala szczurki moim zdaniem sa piekniejsze od storczykow 

Ehh szczurki pewnie ze piekniejsze 
A odmienna Ty dwa samczyki bierzesz? A czemu ja myslalam ze 1..

A odmienna Ty dwa samczyki bierzesz? A czemu ja myslalam ze 1..

Teli: ja też tak myślałam, aż tu.... najwartościowsze rzeczy dostajemy jako Niespodziewany Dar
Babciu merch; a może krakowskim targiem: gdzieś tak w połowie drogi jest taka miejscowość, Warszawa... albo chociaż pisz o Nich nooo...
.......
szczurki ładniejsze od storczykow- ja to wiem i Wy to wiecie, ale na piśmie dawać...
jakby tak ktoś odemnie z pracy przeczytał- dodatkowe badania murowane 

Babciu merch; a może krakowskim targiem: gdzieś tak w połowie drogi jest taka miejscowość, Warszawa... albo chociaż pisz o Nich nooo...

.......

Odmienna 23 lipca jadę do Zakopanego, także może uda nam się jakoś dogadać w sprawie transportu Maluchów.
Małe cukieraski rosną jak na drożdżach a dokazują za całe stado
Donek wreszcie się przestał bać Alexa i teraz go atakuje. Deguś zaczyna mieć coraz ciemniejszego nosa
i zadek 
Małe cukieraski rosną jak na drożdżach a dokazują za całe stado