Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moja Szajka - Tupot Małych Stóp
Łaa! Nina ale Ci musiała strachu narobić
No kto to mógł tak brzydko postąpić!?

Bardzo mocno proszę o kciuki za Vanillke. Od kilku dni walczy o życie, ma zapalenie mózgu. Dopiero dzisiaj się dowiedziałam. Wczoraj miała kryzys, wetka była pewna że nie dożyję dzisiejszego dnia. Jest poprawa. Chodzi, dużo je, zachowuje się prawie normalnie. Nie ma mnie przy niej i strasznie mi z tym źle. Trzymajcie za Nią kciuki, proszę.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
<kciuki>..
Co się dzieje? Nina trzymaj się.. Vanillko ty głupiutka co się do ciebie przyplątało 

Bardzo mozno trzymam kciuki za Vanillke...
Boze zapalenie mozgu, jak to slysze to mnie cos trafia...
Kciuki, kciuki, kciuki..... Vani nie daj sie temu swinstwu...
Boze zapalenie mozgu, jak to slysze to mnie cos trafia...
Kciuki, kciuki, kciuki..... Vani nie daj sie temu swinstwu...
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Jejciu... zapalenie mozgu. Brzmi strasznie....
i pewnie chorba straszna...
Ehhh Vanii trzymaj sie...kciuuuuki mocno trzymane

Ehhh Vanii trzymaj sie...kciuuuuki mocno trzymane
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
My także trzymamy kciuki. 

tak mocno,mocno,mocno...
- Anka.
- Kontakt:
I my trzymamy!
Musi jej się udać
Musi jej się udać

Niech Vanillka szybko zdrowieje.
i ja z moją trójką. Vani 3maj się!
Dziękuję bardzo za kciuki
to na prawdę pomaga, podtrzymuje na duchu. Wczoraj mała była na kontroli, dostała dalej steryd, witaminy. Jutro idzie znowu, może już ze mną
jest dobrze, bardzo dobrze, ma straszny apetyt, zero porfiryny na oczach, dobry humor. Tylko jeden dzień spędziła bez stada. Moje kochanie, jutro już ją wyprzytulam 

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Wciąż kciukam. Super że Vanillce się poprawia 

Super ze lepiej
. Kamien z serca, ale kciukam nadal

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3