Brzmi znajomo...Joanka pisze: Ale co zrobić, jeżeli ma preferencje do zostawiania we wszystkich czterech rogach, wykopawszy stamtąd wcześniej żwirek do czysta? :]

Moderator: Junior Moderator

Brzmi znajomo...Joanka pisze: Ale co zrobić, jeżeli ma preferencje do zostawiania we wszystkich czterech rogach, wykopawszy stamtąd wcześniej żwirek do czysta? :]

Oj takpin3ska pisze:Brzmi znajomo...Joanka pisze: Ale co zrobić, jeżeli ma preferencje do zostawiania we wszystkich czterech rogach, wykopawszy stamtąd wcześniej żwirek do czysta? :]
 Ale wiecie co, ja nie chce nic mówić, ale u mnie robi tak Trishna i Bąbla (panny Joanki to ich siostry a u pineski są bracia
 Ale wiecie co, ja nie chce nic mówić, ale u mnie robi tak Trishna i Bąbla (panny Joanki to ich siostry a u pineski są bracia   )
  )I wszystko jasne.Nina pisze:Ale wiecie co, ja nie chce nic mówić, ale u mnie robi tak Trishna i Bąbla (panny Joanki to ich siostry a u pineski są bracia)

Wszystkie odchody ladnie lądują w kuwecie
 Wszystkie odchody ladnie lądują w kuwecie  Dziewuszki są bardzo mądre i bardzo szybko zalapaly do czego ona sluzy
 Dziewuszki są bardzo mądre i bardzo szybko zalapaly do czego ona sluzy 

Pytam się moich znajomych gdy są u mnie czy coś czują, ale też mówią, że im nic nie śmierdzi, mój brat też nic nie czuję. Nie wiem o co tu chodzi
  Pytam się moich znajomych gdy są u mnie czy coś czują, ale też mówią, że im nic nie śmierdzi, mój brat też nic nie czuję. Nie wiem o co tu chodzi  Klatkę sprzątam 2 razy w tygodniu wraz z całym sprzętem i obudową tzn. drutami. Mam 2 samce, więc to nie jest jakoś dużo żeby aż tak "śmierdziało"
  Klatkę sprzątam 2 razy w tygodniu wraz z całym sprzętem i obudową tzn. drutami. Mam 2 samce, więc to nie jest jakoś dużo żeby aż tak "śmierdziało" 

jak chcesz mieć w jednym rogu to może kup taką narożną kuwetkę z podwyższonym brzegiem, szczurom może być trudniej wysypać zawartość na zewnątrz.
 jak chcesz mieć w jednym rogu to może kup taką narożną kuwetkę z podwyższonym brzegiem, szczurom może być trudniej wysypać zawartość na zewnątrz.na pewno sobie poradzą z wysypywaniem zawartości na zewnątrz, bo te narożne kuwety dla fretek(ich podstawowe zastosowanie) nie są na tyle wysokienarożną kuwetkę z podwyższonym brzegiem, szczurom może być trudniej wysypać zawartość na zewnątrz.
 chyba byś musiała wstawić kuwetę dla kota, bo ta jest wystarczająco wysoka
 chyba byś musiała wstawić kuwetę dla kota, bo ta jest wystarczająco wysoka  
 Ale im to chyba nie przeszkadza.
 Ale im to chyba nie przeszkadza. do kupienia w zoologach.
 do kupienia w zoologach.