Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Maly wstretny Ekler chce mi dziadzia zdominowac! Mojego dziadzia.. Jak tak mozna!?
Dziadziunio na szczescie dzielnym jest i sie nie daje gowniarzowi. Konczy sie tak ze Eklerek lezy na pleckach dluzsza chwile..i wymachuje smiesznie lapkami. Pozniej znowu zaczepia sie w mojego dziadzia. Ale ten jest niepokonany.. na razie i dobrze! Bo to dobry alfa.
Ember stara sie ratowac murzynskie dupsko Eklera ale wystarczy dziadziowe spojrzenie i odechciewa sie..jako iz Ember to cykor wiec tylko udaje ze jest twardzielem.
Ooo mnie sie jeszcze nie odwazyly.. ale jak na poczatku czuly respekt tak teraz zero. Zawadiacko leca jak otwieram klatke a jak mam zarcie to nawet na mnie nie zwroca uwagi, nie obdarza spojrzeniem .Jest mi strasznie przykro z tego powodu.. chyba sie poplacze . Sa przekochane i zarloczne...
A co do Eliota.. on jest jajeczny duchem! .I nie da sie zdominowac.. tj moj maly bialy Ninja. A serio wiem ze to nadejdzie, ale mam nadzieje ze nie za chwile i nie za dwie. Bo boje sie co bedzie za panowania Eklera.. smrod,brud i ubostwo oraz niekonczaca sie rozróba. Nie mowiac o tym ze reszta do michy nie podejdzie bo to zarloczne stworzenie
Po ogonach je poznaje . ale w sumie zdjeciami tez nie grzesze ..
Jakos sie postaram ale nie wiem jak. Hmm ogolnie nic ciekawego u moich stworkow. Emerytki zdrowe..i tak ma byc! Chlopaki zdrowe.. i tak tez ma byc. Ogolnie sielankowo na razie.. obym nie wykrakala