O šesti českých potkanech
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- maua_czarna
Re: Siedmioro miziadełek i ich dwa człowieki - Ciri [*]
hehe:D Ladna mi przysluga:D
I w taki sposob, jesli Lola sie postara, to kiedys w klatce nie zastaniemy kaptura, tylko lyska:D
I w taki sposob, jesli Lola sie postara, to kiedys w klatce nie zastaniemy kaptura, tylko lyska:D
- maua_czarna
Coz u nas nowego?
Ano wczoraj w nocy u nas na pietrze wybuchl pozar
, na szczescie nikomu nic sie nie stalo. Udalo nam sie ewakuowac szczury i w sumie w calym zamieszaniu byla to pierwsza i jedyna mysl jaka nam przyszla do glowy
Poza tym rozwazamy kastracje chlopakow, ale sami nie wiemy, co z tym fantem zrobic...
Ano wczoraj w nocy u nas na pietrze wybuchl pozar

Poza tym rozwazamy kastracje chlopakow, ale sami nie wiemy, co z tym fantem zrobic...
Pożar
Dobrze, że wszystko wpożądku:)

Pożar to jest to, co mi sie śni w koszmarach. Bardzo sie tego boje a jak na złość, to czego sie boimy lubi się dziać, czego boje sie jeszcze bardziejmaua_czarna pisze:Ano wczoraj w nocy u nas na pietrze wybuchl pozar, na szczescie nikomu nic sie nie stalo. Udalo nam sie ewakuowac szczury i w sumie w calym zamieszaniu byla to pierwsza i jedyna mysl jaka nam przyszla do glowy
![]()

Dobrze, że sie niegroźnie skończyło

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- maua_czarna
Heh, Nin...bardzo czesto miewam sny o roznych kataklizmach, w tym pozarach. Musze sie ratowac, nagle szczury uciekaja, albo mnoza sie w blyskawicznym tempie i nie moge ich zlapacNina pisze:Pożar to jest to, co mi sie śni w koszmarach. Bardzo sie tego boje a jak na złość, to czego sie boimy lubi się dziać, czego boje sie jeszcze bardziejI zawsze myśląc o tym, zastanawiam sie jak wyniosłabym wszystkie zwierzaki z domu i w sumie o niczym innym nie myśle....

Zawsze myslalam, ze jedyne, co przychodzi do glowy w takich sytuacjach, to ratowac dokumenty itp. Otoz nie - zostawilam wszystko jak lezalo, wszystko procz szczurzastych.
Kuchnia ucierpiala, reszta ok,procz swadu. No i najgorszy byl dym, dlatego musielismy szybko wyniesc miziadla, bo udusilyby sie napewno

I jedna ciekawa rzecz...Lola byla przerazona,ale nie mialam czasu,zeby mnie obwachiwala (nie ma oka,wiec zawsze podsuwam jej reke,zeby wiedziala kto zacz), wyjelam ja o dziwo bez oporow! A chlopaki...To jeszcze dziwniejsze - sami pchali sie pod reke. Czy pozostalo w nich az tyle dzikiego instynktu, ze zaufaly rece (przewodnikowi stada)? Zastanawia nas to

- maua_czarna
Hm, duzo powiedziec jeszcze nie moge, ale zdjecia zrobia to za mnie
to zobaczylismy jako pierwsze
a pozniej sie zakochalismy...

Imie zostalo szybko i jednoglosnie wybrane. Nie bylo to trudne, bo na literke "A", czyli bedzie Anarchia
Juz niedlugo u nas! Strasznie sie cieszymy i nie mozemy sie doczekac
Zdjecia opublikowane za zgoda Mišy Delfes, Chs.s. ILETIS

a pozniej sie zakochalismy...

Imie zostalo szybko i jednoglosnie wybrane. Nie bylo to trudne, bo na literke "A", czyli bedzie Anarchia

Juz niedlugo u nas! Strasznie sie cieszymy i nie mozemy sie doczekac

Zdjecia opublikowane za zgoda Mišy Delfes, Chs.s. ILETIS

cudowne maleństwo, słodkie:)

Przepiękne maleństwo.
Rexik, dumbo to-to co kochamy najbardziej!
Rexik, dumbo to-to co kochamy najbardziej!
<*> Moje aniołki<*>
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
szczurki: Bunia, Sali, Gryzia, Rubi, Chloe; chomiki: Pipi, Emi
- maua_czarna
Re: Anarchia nadejdzie!
Jeju dziewczyny, naprawde...ciesze sie, ze mala Wam przypadla do gustu
Juz sie nie moge doczekac,az nogami przebieram...ale to jednak jeszcze troszke czasu,zanim mala u nas bedzie

Juz sie nie moge doczekac,az nogami przebieram...ale to jednak jeszcze troszke czasu,zanim mala u nas bedzie

Maleństwo aż woła: "Jadę do Polski! Do mauej_czarnej! Ależ mi tam będzie dobrze!"
A z wyglądu przypomina mi czekoladkę z bombonierki
Ile dni odliczamy do przyjazdu słodkiego pysia?

Za szybko odchodzicie... Do zobaczenia po drugiej stronie kochani.
Ja już pisałam, że mała to cudo
Zazdraszczam bardzo, rexowe dumbiaki to cud, miód i orzeszki 

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- maua_czarna
Oj tak Ninku, powiedzialabym Ci, ze masz zakaz wstepu tutaj,ale jakze bym mogla
Gora 11 dni
Mysle,ze odbierzemy ja wlasnie wtedy - 20.12.2008
Taki maly, kochany prezent pod choinke

Gora 11 dni

Taki maly, kochany prezent pod choinke

to będzie chyba najbardziej rozpuszczony i rozpieszczony prezent świąteczny 

- maua_czarna
oj anik1,obawiam sie, ze tak wlasnie bedzie
No ale zachwyty zachwytami,a trzeba sobie jakos umilic oczekiwanie. Pozniej to juz pewnie tylko fotkami Anarchii bedziemy Was meczyli
no to sobie Lola znalazla miejsce
i jaka stateczna jest
za to mlodziez za nic w swiecie nie usiedzi w miejscu. Kiedy tylko zblizylam sie do klatki,czekal mnie taki widok:
to jest najgorsze, wyglada jak "wypusc nas z wiezienia"
no dobra,wyjdziemy
Blixa na klacie;)
łiiiiiiiii,uciekam
No i tyle na dzis
p.s. klatka jaka jest, kazdy widzi, ale to na krotko bo mam nadzieje, ze laczenie niebawem przyniesie efekty i przeniesiemy modziez do wlasciwej klatki

No ale zachwyty zachwytami,a trzeba sobie jakos umilic oczekiwanie. Pozniej to juz pewnie tylko fotkami Anarchii bedziemy Was meczyli

no to sobie Lola znalazla miejsce

za to mlodziez za nic w swiecie nie usiedzi w miejscu. Kiedy tylko zblizylam sie do klatki,czekal mnie taki widok:

No i tyle na dzis

p.s. klatka jaka jest, kazdy widzi, ale to na krotko bo mam nadzieje, ze laczenie niebawem przyniesie efekty i przeniesiemy modziez do wlasciwej klatki