Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Nigdy nie mów nigdy - Dino zdrowieje :)
Dinek zrobił sie po chorobie strasznym miziadłem
Wystarczy go wziac na rece, przytulic, podrapac i juz oczyska pulsują i ząbki aż trzeszczą
Zaczal sie zachowywac jak mały szczurek, bawi sie ze mną, gania, wydaje mi sie, ze uwielbia byc wywracany i gilgany po brzusiu i boczkach
Zwiewa wtedy i zaraz wraca po wiecej. Wczesniej nie przepadał za tym, wydawało mu sie chyba, ze juz jest za duzy na takie głupoty
Nadal wydaje mi sie, ze nie je jeszcze tyle co dawniej, ale byc moze jestem przewrazliwiona...
A Paweł wymyslił imie Ananas dla naszego pierwszego rasiaka

A Paweł wymyslił imie Ananas dla naszego pierwszego rasiaka

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Czy to u nich rodzinne? Trish po chorobie stała sie moją pupilką, z którą moge zrobić wszystko, dosłownie wszystko, włącznie z całowaniem po brzuchu, wywracaniem na plecy i trzymaniem tak wywróconą na jednej dłoni i łaskotaniem po stopach. Gryzie mnie po palcach, ale nie tak mocno, tylko tak bardzo delikatnie, na przemian z lizaniem
Ciesze sie, że chłopak sie wykurował

Ciesze sie, że chłopak sie wykurował

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
U mnie wszystko to samoNina pisze:Trish po chorobie stała sie moją pupilką, z którą moge zrobić wszystko, dosłownie wszystko, włącznie z całowaniem po brzuchu, wywracaniem na plecy i trzymaniem tak wywróconą na jednej dłoni i łaskotaniem po stopach. Gryzie mnie po palcach, ale nie tak mocno, tylko tak bardzo delikatnie, na przemian z lizaniem![]()

Wczoraj w nocy słysze wrzaski z klatki. Wstaje i... Stefek krzyczy i ucieka, a Kuba cały nafochany... Pobiły sie chłopaki i Stefek ma teraz sporą rane na boku. Odkaziłam rane, dałam do osobno i pocieszyłam całą miską gerberka. Poobserwuje rane i jezeli sie nie zacznie goic, to czeka nas szycie, bo skora jest dosyc sporo nadszarpnięta. Wolalabym, zeby zagoiło sie samo, bo do szycia 100% bedzie narkoza - Felek nie bedzie siedział spokojnie ani 30 sekund...
Nieststy zauwazylam, ze od jakiegos czasu Kubie zaczyna odbijać. Chodzi i przegania inne szczury, bije je. Choc Stefek tez moze miec swoje za uszami. Kurcze... chyba za pozno na dojrzewanie????

Stefus wrocil do klatki i obserwujemy... Dobrze, ze wczoraj zdecydowalam sie poczekac troche, bo wyglada na to, ze podczas snu konce rany sie pozlepiały
Teraz wyglada to jak długa szrama i powinno obyc sie bez szycia i niepotrzebnej narkozy.
Teraz kilka zdjęc Dinusia:)
Chory Dinuś :

Dinuś rekonwalescent napuszony, bo Stefan chodził po JEGO łóżku
:

Niestety po zastrzykach zostało mu kilka malutkich strupków, ale to akurat wyleczymy bez problemu

Teraz kilka zdjęc Dinusia:)
Chory Dinuś :
Dinuś rekonwalescent napuszony, bo Stefan chodził po JEGO łóżku

Niestety po zastrzykach zostało mu kilka malutkich strupków, ale to akurat wyleczymy bez problemu

No to jednak rodzinne
Uwielbiam całą ich rodzinke bez wyjątków
Ślicznuchna kluseczka
Jak sie Dinuś najeży to wygląda jak jeż

Ślicznuchna kluseczka

Jak sie Dinuś najeży to wygląda jak jeż

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Dinuś jest piękny =) Szczególnie świetna jest ta fotka pierwsza w drugiej seri jak ma takiego irokezika 

Wyjechać na święta i ile rzeczy potrafi człowieka ominąć..
Świetnie ,że Dino ma się już lepiej. Takie problemy na początku roku to fatalne rozpoczęcie nowego roku
W ogóle proszę wymiziać stadko ode mnie, jako prezent na gwiazdkę.
Fotki Dina, prześliczne, sama słodycz! A taki napuszony to po prostu miód
Świetnie ,że Dino ma się już lepiej. Takie problemy na początku roku to fatalne rozpoczęcie nowego roku

Fotki Dina, prześliczne, sama słodycz! A taki napuszony to po prostu miód

no oczywiście, bo to JEGO i jak tak mozna to dotykać i oddawać innym..
coś o tym wiem, mam takiego Emka =P
coś o tym wiem, mam takiego Emka =P
Dinus najerzony przesliczny , a ja chcialam sie Twoich szczurow doliczyc - i jestem na stronie 3 z 31 

Sliczny Dinulec
. Slicznie zdrowieje. Ciesze sie ze juz coraz lepiej..
Balam sie o niego. Ucaluj chorowitka

Balam sie o niego. Ucaluj chorowitka
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Zastanawialam sie dzis nad powiekszeniem przestrzeni zyciowej szczurow i wpadłam na prosty, ale genialny pomysł 
Na wakacjach kupuje drugiego towera
Z obecnego zdejme dach i wloze na niego drugie piętro nowej klaty
z pozostałej czesci zrobię klatke typu Furet XL czy jak to sie zwie, bo akurat zostana mi czesci z ktorych bede ją mogła złożyć
w ten sposob bede miala klate wysokosci 1,5 pin3ski
, czyli 3-piętrowego towera
Mozecie mnie pochwalic, bo jestem z siebie dumna

Na wakacjach kupuje drugiego towera

Z obecnego zdejme dach i wloze na niego drugie piętro nowej klaty

Mozecie mnie pochwalic, bo jestem z siebie dumna

GRATuluje
. Mozesz byc z siebie dumna.
To ile wtedy szczurow sie tam zmiesci?

To ile wtedy szczurow sie tam zmiesci?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

Chwalę! Takie cacko to jest coś.. a może woliera? Coś jak przyszła Niny?
Teli, tak na zdrowy rozum w 1,5 towera pineska mogłaby całe stado trzymać
Wg kalkulatora pewnie jakieś 26-28.
Fajny pomysł, choć jak dla mnie niezbyt poręczny. Ciężko sprzątać.

Fajny pomysł, choć jak dla mnie niezbyt poręczny. Ciężko sprzątać.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp