Moje kochane badziestwo - kocia szajka: Brad i Kocurra :)

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
PeLINKA

Re: Nigdy nie mów nigdy - Dino zdrowieje :)

Post autor: PeLINKA »

rewelka, trzymam kciuki za całkowite wyzdrowienie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Dinek zrobił sie po chorobie strasznym miziadłem ;D Wystarczy go wziac na rece, przytulic, podrapac i juz oczyska pulsują i ząbki aż trzeszczą :) Zaczal sie zachowywac jak mały szczurek, bawi sie ze mną, gania, wydaje mi sie, ze uwielbia byc wywracany i gilgany po brzusiu i boczkach :P Zwiewa wtedy i zaraz wraca po wiecej. Wczesniej nie przepadał za tym, wydawało mu sie chyba, ze juz jest za duzy na takie głupoty :P Nadal wydaje mi sie, ze nie je jeszcze tyle co dawniej, ale byc moze jestem przewrazliwiona...

A Paweł wymyslił imie Ananas dla naszego pierwszego rasiaka :D
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Czy to u nich rodzinne? Trish po chorobie stała sie moją pupilką, z którą moge zrobić wszystko, dosłownie wszystko, włącznie z całowaniem po brzuchu, wywracaniem na plecy i trzymaniem tak wywróconą na jednej dłoni i łaskotaniem po stopach. Gryzie mnie po palcach, ale nie tak mocno, tylko tak bardzo delikatnie, na przemian z lizaniem :D

Ciesze sie, że chłopak sie wykurował :)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Nina pisze:Trish po chorobie stała sie moją pupilką, z którą moge zrobić wszystko, dosłownie wszystko, włącznie z całowaniem po brzuchu, wywracaniem na plecy i trzymaniem tak wywróconą na jednej dłoni i łaskotaniem po stopach. Gryzie mnie po palcach, ale nie tak mocno, tylko tak bardzo delikatnie, na przemian z lizaniem :D
U mnie wszystko to samo :P

Wczoraj w nocy słysze wrzaski z klatki. Wstaje i... Stefek krzyczy i ucieka, a Kuba cały nafochany... Pobiły sie chłopaki i Stefek ma teraz sporą rane na boku. Odkaziłam rane, dałam do osobno i pocieszyłam całą miską gerberka. Poobserwuje rane i jezeli sie nie zacznie goic, to czeka nas szycie, bo skora jest dosyc sporo nadszarpnięta. Wolalabym, zeby zagoiło sie samo, bo do szycia 100% bedzie narkoza - Felek nie bedzie siedział spokojnie ani 30 sekund...

Nieststy zauwazylam, ze od jakiegos czasu Kubie zaczyna odbijać. Chodzi i przegania inne szczury, bije je. Choc Stefek tez moze miec swoje za uszami. Kurcze... chyba za pozno na dojrzewanie????

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
pin3ska

Stefus wrocil do klatki i obserwujemy... Dobrze, ze wczoraj zdecydowalam sie poczekac troche, bo wyglada na to, ze podczas snu konce rany sie pozlepiały :D Teraz wyglada to jak długa szrama i powinno obyc sie bez szycia i niepotrzebnej narkozy.

Teraz kilka zdjęc Dinusia:)

Chory Dinuś :
Obrazek Obrazek

Dinuś rekonwalescent napuszony, bo Stefan chodził po JEGO łóżku :P :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Niestety po zastrzykach zostało mu kilka malutkich strupków, ale to akurat wyleczymy bez problemu :)

Nina
Kontakt:

No to jednak rodzinne :D Uwielbiam całą ich rodzinke bez wyjątków :)

Ślicznuchna kluseczka ;D
Jak sie Dinuś najeży to wygląda jak jeż :)
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
grzesia

Post autor: grzesia »

Dinuś jest piękny =) Szczególnie świetna jest ta fotka pierwsza w drugiej seri jak ma takiego irokezika ;D
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Wyjechać na święta i ile rzeczy potrafi człowieka ominąć..

Świetnie ,że Dino ma się już lepiej. Takie problemy na początku roku to fatalne rozpoczęcie nowego roku ;) W ogóle proszę wymiziać stadko ode mnie, jako prezent na gwiazdkę.

Fotki Dina, prześliczne, sama słodycz! A taki napuszony to po prostu miód ;)
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

no oczywiście, bo to JEGO i jak tak mozna to dotykać i oddawać innym..

coś o tym wiem, mam takiego Emka =P
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
merch

Post autor: merch »

Dinus najerzony przesliczny , a ja chcialam sie Twoich szczurow doliczyc - i jestem na stronie 3 z 31 :P
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Sliczny Dinulec :). Slicznie zdrowieje. Ciesze sie ze juz coraz lepiej..

Balam sie o niego. Ucaluj chorowitka
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
pin3ska

Zastanawialam sie dzis nad powiekszeniem przestrzeni zyciowej szczurow i wpadłam na prosty, ale genialny pomysł :D

Na wakacjach kupuje drugiego towera :D
Z obecnego zdejme dach i wloze na niego drugie piętro nowej klaty :) z pozostałej czesci zrobię klatke typu Furet XL czy jak to sie zwie, bo akurat zostana mi czesci z ktorych bede ją mogła złożyć :) w ten sposob bede miala klate wysokosci 1,5 pin3ski :P , czyli 3-piętrowego towera :)

Mozecie mnie pochwalic, bo jestem z siebie dumna :D

Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

GRATuluje :). Mozesz byc z siebie dumna.

To ile wtedy szczurow sie tam zmiesci?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ogonowa
Numer GG: 7589945

Post autor: ogonowa »

Chwalę! Takie cacko to jest coś.. a może woliera? Coś jak przyszła Niny?
Nina
Kontakt:

Teli, tak na zdrowy rozum w 1,5 towera pineska mogłaby całe stado trzymać ;) Wg kalkulatora pewnie jakieś 26-28.

Fajny pomysł, choć jak dla mnie niezbyt poręczny. Ciężko sprzątać.
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”