Czapeczniki III generacji w nowych domach
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III generacji juz na swiecie!
Ślicznie się błyszczą, małe piękności 

jakie sliczne male lapenki 
ja tu wiecej nie wchodze bo normalnie przykro mi sie robi ze nie moge sobie pozwolic na jeszcze 2 sliczne szczuraski

ja tu wiecej nie wchodze bo normalnie przykro mi sie robi ze nie moge sobie pozwolic na jeszcze 2 sliczne szczuraski

- susurrement
jejkuuu cudne są
albo takiej informacji nie bylo albo nie moge znalezc, wiec spytam.. jakie sa uszy maluszkow? bo mam straszne GMR z ukierunkowaniem na dumbo 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Cudności malutkie
Ile można siedzieć przed zdjęciami szczurów i sie im przyglądać? Ma ktoś jakiś rekord?
EDIT
Ha! Chyba widze różnice w ucholcach u niektórych klusiaków

Ile można siedzieć przed zdjęciami szczurów i sie im przyglądać? Ma ktoś jakiś rekord?

EDIT
Ha! Chyba widze różnice w ucholcach u niektórych klusiaków

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Powinny byc dumbo i standardy,
Maluchy wydaje po dwa i raczej w parze bedzie jeden dumbulek.
Na razie nie jestem w stanie zakwalifikowac w 100 % wszystkich uszek.
Maluchy wydaje po dwa i raczej w parze bedzie jeden dumbulek.
Na razie nie jestem w stanie zakwalifikowac w 100 % wszystkich uszek.
Merch no ja po prostu nie mogę, nie mogę no! Serce mnie boli z miłości. Po prostu maluchy są takie piękne, że nie wyobrażam sobie, że może się w ogóle coś tak pięknego urodzić - oczywiście nie licząc mojej córci, bo ta jest, była i będzie pięknością jakich mało 

wcale w to nie watpieoczywiście nie licząc mojej córci, bo ta jest, była i będzie pięknością jakich mało

OT Na forum mamy tez watek ciazowo dzieciaczkowy, pochwal sie koniecznie corcia !
A co do maluchow wsrod chlopakow
sa 3 aguty, dwa dumbo jeden standard
i 5 czarnuchow i chyba tylko dwa standardy
Dziewuchy zostana zaklasyfikowane w nastepnej turze

zdjecia sa opisane na fotosiku
Dopiszę się, dopiszę, postaram się jeszcze dziś. A maluchy po prostu mnie urzekają. Acha! No bo Yoda Ci wysłał nasze preferencje, co do koloru maluchów i w ogóle, ale jeśli by się okazało, że akurat takie się dla nas nie znajdą, to oczywiście przyjmiemy każdego innego i będziemy kochać tak samo. One są wszystkie boskie.
Ale one sie błyszczą!
Cud, miód i ogonki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/082 ... 698d8.html
Czy ja widze u dziewczynek sporo całych ciemnych ogonków?
Cud, miód i ogonki: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/082 ... 698d8.html
Czy ja widze u dziewczynek sporo całych ciemnych ogonków?

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Leia , bardzo sie ciesze z waszego podejscia do sprawy:)
Nina one wszystki maja ciemne ogonki jest jeden chlopak czarny bez plam na brzuchu reszta ma naogol dwie plamy jedna jak w irish a jedna w okolicy pepka, niektore wydaja mec sie tez znaczenia na dolnej stronie pyszczka, takie dziwadelka
Nina one wszystki maja ciemne ogonki jest jeden chlopak czarny bez plam na brzuchu reszta ma naogol dwie plamy jedna jak w irish a jedna w okolicy pepka, niektore wydaja mec sie tez znaczenia na dolnej stronie pyszczka, takie dziwadelka

Uwielbiam dziwadełka - sama jestem dziwadełko
Merch dałam pościk o mojej córci, mam nadzieje, że w dobrym temacie. Na razie dałam jedną fotę i krótką notkę, ale jak położe mała na drzemkę, to napiszę fajną historię związaną z porodem.

No to teraz czekam tylko na klasyfikacje dziewczynek
Ciapki na pysiach są słodkie.

Ciapki na pysiach są słodkie.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa5 ... 6b1b2.html O nie czy ten agutek ma naprawde taka wielka glowe?! jest przeslodki wyglada jak maly misiaczek... mniam mniam
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Teli glowe chyba ma normalna , ale ze zgieta i ze to dumbol to tak wyszla na fotce 

Nie moge sie na to napatrzec
wyglada przebosko!! 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3