Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Dziekujemy bardzo za zyczenia .
A jutro kastracja mlodego..trzymcie kciuki moocno. Zabieg na 18 .
Ekler wlasnie zajada swoj ostatni posilek przed utrata nabialu
Dobrze ze mowisz . Wet zawsze mowi ze 12h. chociaz ja nie zawsze tego przestrzegam bo mi szkoda Szkraba . I zawsze sie stresuje ze zle robie a jak widac nie.
A to go oddziele jak wroce jutro ze szkoly ok 13
Ekler lezy mi juz na termoforku na kolankach . ma sie nawet calkiem calkiem
Szwy go kusza przeokrutnie wiec nie moge go zostawic samemu sobie schowal mi sie pod koszula i lezy. Ale juz probowal mnie dziabnac maly twardziel
Wszystko w porzadku . Wytyczne 48h minelo. Ekler wlasnie od wczoraj buszuje po pokoju, ladnie je i pije. Zastrzyki dostal, jeszcze dziabanie troche mu zostalo, ale i tak jest juz o niebo lepiej. Nie chodzi najeżony i interesuje sie spowrotem kontaktem ze mna co mnie bardzo cieszy bo ostatnio nie bylam mu w ogole potrzebna do szczescia.
Leki dla Embera ladnie dzialaja, oddycha lzej i tak nie charczy
Stadko w dobrej kondycji.. mam nadzieje ze teraz to nie bedziemy musieli dluuugo odwiedzac weterynarza.
Mysle tez ze moge sie pochwalic ze sie doszczurzam o jednego czapecznika jakos w srodku lutego
Telimenka pisze:... sie doszczurzam o jednego czapecznika jakos w srodku lutego
…..zawiść mnie ogarnia.
Co do Eklerka- chyba dobrze zrobiłaś, że zdecydowałaś się szybko. Złe nawyki nie zdążyły się utrwalić. Ja musiałam Dolarka izolować znacznie dłużej…w trakcie izolacji wydawało się wręcz, że jest nawet gorzej; kiedy mi zwiał, wpadał pod postacią najeżonej kuli pomiędzy osłupiałą resztę i „walił na odlew”. Tak naprawdę, hormony zaczynają opadać po jakichś trzech tygodniach; po trym okresie, Dolaruś zaczął przyprawiać mnie o paroksyzmy śmiechu kiedy to wtargnąwszy między szczury… jakby zastanawiał się o co właściwie mu chodziło i czy aby na pewno warto… cudny jest!
Maly bedzie nosil imie Fizyk i bedzie to aguti dumbo .
No ja tez sie ciesze ze sie szybko zdecydowalam.. juz widze poprawe. Nie wiem czy to wytwor mojej wyobrazni czy Ekler nawet na panny juz tak nie reaguje.
A fotki zaraz porobie i powrzucam bo mam dzis wolne popoludnie
Ok to zaczniemy od.. hmm sami zgadnicjcie. Jest cos co bedzie charakterystycznego. Powiem ze to tylko jeden kawaler.