Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje Chrupki :D :D :D
Wszystkiego Najlepszego dla Eliocika a przede wszystkim duzo lat w zdrowiu i dobrym humorze 

masz w domu prawie dziewięć lat szczurzej egzystencji  

stolat, to zamało, stolat tozamało! jeszcze więcj by się zdało!
 Tak trzymaj Eliociku   

stolat, to zamało, stolat tozamało! jeszcze więcj by się zdało!
Dziekujemy bardzo za zyczenia 
.
A jutro kastracja mlodego..trzymcie kciuki moocno. Zabieg na 18
 .
Ekler wlasnie zajada swoj ostatni posilek przed utrata nabialu

A jutro kastracja mlodego..trzymcie kciuki moocno. Zabieg na 18
Ekler wlasnie zajada swoj ostatni posilek przed utrata nabialu
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki 
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
TEli nie ma potrzeby tak dlugo glodzic szczurka
4 godziny w zupelnosci wystarczy , dlugie glodzenie moze pogorszyc jego stan po operacji.

4 godziny w zupelnosci wystarczy , dlugie glodzenie moze pogorszyc jego stan po operacji.
Dobrze ze mowisz 
. Wet zawsze mowi ze 12h. chociaz ja nie zawsze tego przestrzegam bo mi szkoda Szkraba  
 . I zawsze sie stresuje ze zle robie a jak widac nie.
A to go oddziele jak wroce jutro ze szkoly ok 13

A to go oddziele jak wroce jutro ze szkoly ok 13

No to ruszamy.. 
. Mooooocno trzymac

Ekler lezy mi juz na termoforku na kolankach 
. ma sie nawet calkiem calkiem
Szwy go kusza przeokrutnie wiec nie moge go zostawic samemu sobie schowal mi sie pod koszula i lezy. Ale juz probowal mnie dziabnac
 maly twardziel  

Szwy go kusza przeokrutnie wiec nie moge go zostawic samemu sobie schowal mi sie pod koszula i lezy. Ale juz probowal mnie dziabnac

Uff, oby tak dalej:)
Ale może niech nie traci energii na dziabanie:)

Ale może niech nie traci energii na dziabanie:)
Wszystko w porzadku 
 . Wytyczne 48h minelo. Ekler wlasnie od wczoraj buszuje po pokoju, ladnie je i pije. Zastrzyki dostal, jeszcze dziabanie troche mu zostalo, ale i tak jest juz o niebo lepiej. Nie chodzi najeżony i interesuje sie spowrotem kontaktem ze mna co mnie bardzo cieszy bo ostatnio nie bylam mu w ogole potrzebna do szczescia.
Leki dla Embera ladnie dzialaja, oddycha lzej i tak nie charczy

Stadko w dobrej kondycji.. mam nadzieje ze teraz to nie bedziemy musieli dluuugo odwiedzac weterynarza.
Mysle tez ze moge sie pochwalic ze sie doszczurzam o jednego czapecznika jakos w srodku lutego

Leki dla Embera ladnie dzialaja, oddycha lzej i tak nie charczy
Stadko w dobrej kondycji.. mam nadzieje ze teraz to nie bedziemy musieli dluuugo odwiedzac weterynarza.
Mysle tez ze moge sie pochwalic ze sie doszczurzam o jednego czapecznika jakos w srodku lutego

…..zawiść mnie ogarnia.Telimenka pisze:... sie doszczurzam o jednego czapecznika jakos w srodku lutego
Co do Eklerka- chyba dobrze zrobiłaś, że zdecydowałaś się szybko. Złe nawyki nie zdążyły się utrwalić. Ja musiałam Dolarka izolować znacznie dłużej…w trakcie izolacji wydawało się wręcz, że jest nawet gorzej; kiedy mi zwiał, wpadał pod postacią najeżonej kuli pomiędzy osłupiałą resztę i „walił na odlew”. Tak naprawdę, hormony zaczynają opadać po jakichś trzech tygodniach; po trym okresie, Dolaruś zaczął przyprawiać mnie o paroksyzmy śmiechu kiedy to wtargnąwszy między szczury… jakby zastanawiał się o co właściwie mu chodziło i czy aby na pewno warto… cudny jest!
- Anka.
 - Kontakt:

Taaa, Eklera pod nóż , maleństwo do domu i wagowo wychodzi na zero  

ale zazdraszczam malucha , jak już będzie to FOTY

ale zazdraszczam malucha , jak już będzie to FOTY
Maly bedzie nosil imie Fizyk i bedzie to aguti dumbo  
 .
No ja tez sie ciesze ze sie szybko zdecydowalam.. juz widze poprawe. Nie wiem czy to wytwor mojej wyobrazni czy Ekler nawet na panny juz tak nie reaguje.
A fotki zaraz porobie i powrzucam bo mam dzis wolne popoludnie
Ok to zaczniemy od.. hmm sami zgadnicjcie. Jest cos co bedzie charakterystycznego. Powiem ze to tylko jeden kawaler.

No ja tez sie ciesze ze sie szybko zdecydowalam.. juz widze poprawe. Nie wiem czy to wytwor mojej wyobrazni czy Ekler nawet na panny juz tak nie reaguje.
A fotki zaraz porobie i powrzucam bo mam dzis wolne popoludnie
Ok to zaczniemy od.. hmm sami zgadnicjcie. Jest cos co bedzie charakterystycznego. Powiem ze to tylko jeden kawaler.