Czapeczniki III generacji w nowych domach
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III generacji juz na swiecie! WOLNE CHŁOPAKI!
przepraszam za brak foteczek , ale chwilowo nie za bardzo mam czas ale moze w czwartek sie poprawie na oslode jedna foteczka

Ależ ją wysysają te paskudki małe. A jakie są już duże - boskie po prostu. Ja już liczę dni, nie mogę się doczekać.
No maluchy sa bardzo duze , najmniejszy Filipek przerosl juz o 10 gram swojego tate z czasow kiedy do mnie tato zn Nosanek jako 4 tygodniowy szczurek do mnie trafił.
Teraz wkleje troszke foteczek zbiorowych.
Leia i FY kazdy maluszek agouti ze standardowymi uszkami to wasz synus - duzy jest

A to zdjecia indywidualne dla Feii i FY

A to zdjecia indywidualne wolnych chlopakow:

Przepraszam wszystkich , ktorzy nie doczekali sie indywidualnych fotek swoichdzieciakow, ale nie jest to proste , dzieciakow jest 15 i sa bardzo rozbiegane , ale postaram sie wszystko to nadrobic.
To dziewczynka dumbo aguti , Nina moze to Twoja , ale pewna na 100% nie jestem

A to dziewczynka z plamka na brzuchu druga Ninowa

Milego ogladania
Teraz wkleje troszke foteczek zbiorowych.
Leia i FY kazdy maluszek agouti ze standardowymi uszkami to wasz synus - duzy jest

A to zdjecia indywidualne dla Feii i FY

A to zdjecia indywidualne wolnych chlopakow:

Przepraszam wszystkich , ktorzy nie doczekali sie indywidualnych fotek swoichdzieciakow, ale nie jest to proste , dzieciakow jest 15 i sa bardzo rozbiegane , ale postaram sie wszystko to nadrobic.
To dziewczynka dumbo aguti , Nina moze to Twoja , ale pewna na 100% nie jestem

A to dziewczynka z plamka na brzuchu druga Ninowa

Milego ogladania

Bez indywidualnych też da sie przeżyć
Ja sie wcale nie dziwie, że masz problem z obfoceniem ich. Tabun małych torped i mamuśka, która chce mieć dzieci na własność to skomplikowana sprawa
Moje gnojki miały zdjęć dużo, bo spędzałam z nimi i aparatem całe dnie (5 godzin dziennie zazwyczaj), bo wtedy mogłam sobie na to pozwolić, teraz byłoby ciężej...
Już sie cholera doczekać nie moge
EDIT
Ojacie. Tak edytować posty!
Przed chwilą zdjęcia mojego czarnucha nie było a już jest
Małe cudeńko, Fridunia słodziutka 
A ta mała niespodzianka (no nie do końca niespodzianka) znaczeniowa jest piękna
To ta panna, która Cie zauroczyła?

Ja sie wcale nie dziwie, że masz problem z obfoceniem ich. Tabun małych torped i mamuśka, która chce mieć dzieci na własność to skomplikowana sprawa

Moje gnojki miały zdjęć dużo, bo spędzałam z nimi i aparatem całe dnie (5 godzin dziennie zazwyczaj), bo wtedy mogłam sobie na to pozwolić, teraz byłoby ciężej...
Już sie cholera doczekać nie moge

EDIT
Ojacie. Tak edytować posty!

A ta mała niespodzianka (no nie do końca niespodzianka) znaczeniowa jest piękna

To ta panna, która Cie zauroczyła?
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Heh, dlatego napisałam, że nie do końca niespodzianka
Blazedy to jest coś świetnego
Strasznie to znaczenie lubie i jeśli mała zostanie mamą, to chyba znikne z forum 

Blazedy to jest coś świetnego

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No i przyznam , ze bardzo dumna jestem z Doroty , co prawda maluchy ode mnie zawsze byly duze , ale najczesniej maluchow bylo cos okolo 10, a teraz 15 , bylam pewna , ze beda mniejsze , tak jak Nosanek , ktory pochodzil z duzego miotu , a tymczasem wiekszosc wazy ok 65 gram niektore olbrzymy 70 !
W miarę możliwości prosiłabym o zdj kruszyny dla mnie 

Eeech... przez Was, to zamiast zająć się czymś pożytecznym (i niezbędnym) cały temat o miocie D od nowa przeczytałam
. To tak niedawno było, jak pewna maleńka agutka jaja sobie z Ninki zrobiła
– za to teraz będzie miała dwie...
One rzeczywiście wielkie są- aż trudno uwierzyć, że miesiąca jeszcze nie mają. Nawet mi się nie chce pisać, jakie są cudne i jak zazdroszczę babci merch, że tak ich sobie podotykać może... Ivcia- doczekasz się, nie wiem jak Ci się uda przetrwać oczekiwanie, ale doczekasz się

One rzeczywiście wielkie są- aż trudno uwierzyć, że miesiąca jeszcze nie mają. Nawet mi się nie chce pisać, jakie są cudne i jak zazdroszczę babci merch, że tak ich sobie podotykać może... Ivcia- doczekasz się, nie wiem jak Ci się uda przetrwać oczekiwanie, ale doczekasz się

Ale nasz Fenrir ma wspaniałe wielkie uszole. A Forseti tak się zmienił od ostatniego zdjęcia, na którym go widziałam, że szok. Zmężniał nam facet. W ogóle jakie te bąki już się wielkie porobiły! Mój mąż jak zobaczył Forsetiego (aguta), to aż wrzasnął "jaki misiek plupaśny" (plupaśny to znaczy przytulaśny - nasza córcia mówi zamiast przytulanie plupanie). W ogóle już się doczekać nie możemy, kiedy maluchy będą u nas. Wszystko już kupione - klatka, akcesoria, ściółka, karma - tylko czekamy, żeby odebrać nasze dzieciaczki.
Bestie sa wielkie , jak sie dopna do Doroty to mam je ochote juz oddzielic ....
Takze postanowione chlopaki zostana oddane do nowych domow w rownych 30 dniach
Takze postanowione chlopaki zostana oddane do nowych domow w rownych 30 dniach

A wiadomo juz kiedy bedzie transport? W sensie czy zdecydowalas sie kiedy odajesz maluchy? 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Teli wiadomo , 14 ego, niektore juz waza 80 gram, takze czas odciazyc Dorote.
A masz moze jakijes zdjecie malutkiego Fizyka?:D takiego tylko mojego? chociaz jedno.. 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3