Czapeczniki III generacji w nowych domach
Moderator: Junior Moderator
Re: Czapeczniki III generacji juz na swiecie! WOLNE CHŁOPAKI!
Na razie nie mam , ale sprobuje cos zrobic przez weekend.
Dziś nastąpiła następna faza w oczekiwaniu na naszych chłopców - przyszło nasze zamówienie z zooplusa. Super było wyciągać z paczki jedzonko, smakołyki, poidła, pachnące sianko i granulat na ściółkę. To prawie, jak robienie wyprawki dla dziecka - mówię Wam, bo doświadczyłam
Teraz to już mamy wszystko i tylko czekamy na chłopców. Hamaki uszyte, rurek PCV w naszym garażu pełno. Trzeba się powoli brać za urządzanie klateczki. Cieszę się, jak dziecko!
EDIT:
Teli jaki śliczny ten Twój Fizyk! Widzisz, doczekałaś się wreszcie fotki solo.

EDIT:
Teli jaki śliczny ten Twój Fizyk! Widzisz, doczekałaś się wreszcie fotki solo.
O matulu !!
ale slodkosci... juz sie nie moge doczekac toc to najpiekniejszy mezczyzna jakiegos widuje ostatnimi czasy 

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ojej, jakie cudeńko!
Śliczniutka kruszynka 
Bardzo dziękujemy za fotki
Teraz dopiero wiem, że to się dzieje naprawdę. Zostanę mamusią pięknej czarnuli dumbo! Moje szczęście nie ma granic!

Bardzo dziękujemy za fotki

Mała czarna
Z dużymi radarami... uszami.
A ta zbiorówka jest przewspaniała

A ta zbiorówka jest przewspaniała

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
No :0
dzieje sie naprawde , chociaz faktycznie jest niewiarygodne, niedawno mialam jedna 360 gramowa Dorotke, potem Dorotka zaczela wazyc 550 gram , teraz w klatce Dorotki jest ponad 1,5 kg szczura
, czesciowo piskajacego szczura, 16 pyszczkow, 32 uszka, 64 lapeczki
.

Tak urzekła mnie ta mordka z ogromniastymi uszkami, że nie mogę się napatrzeć... i albo będę spała na siedząco wpatrując się w moją ślicznotkę na ekranie komputera albo pójdę spać z laptopem do łóżka 

Trudna sprawa
Wszystkie piękne... Moja to nie agutek... Uszka standard nie... Hmm... przecież jest jeden chłopaczek nieziemsko podobny do mojej niuni... Z reszta brzuszków nie widać z plamkami...
Oj! Nie wiem, ale i tak jestem zachwycona
Jak takie pyszności im podajesz, to co się dziwić, że rosną zdrowe, duże i... okrąglutkie
Rozpieszczasz je, później będą wybrzydzać 
Wymiziaj koniecznie maluszki i ich rodziców

Oj! Nie wiem, ale i tak jestem zachwycona

Jak takie pyszności im podajesz, to co się dziwić, że rosną zdrowe, duże i... okrąglutkie

Wymiziaj koniecznie maluszki i ich rodziców

- Anka.
- Kontakt:
Jejko jejko!
Takie ślicznotki zostały wolne, a tu klatka pełna
Ludzie, bierzcie maluchy!
Takie ślicznotki zostały wolne, a tu klatka pełna

Ludzie, bierzcie maluchy!
O rany, rany ja już nie mogę! No po prostu padam na twarz i ślinię się do monitora, bo tyle słodkości, to dawno nie widziałam. Ludzie bierzcie pozostałych chłopców! Gdyby nie to, że mamy klatkę tylko na parkę, to od razu bym wzięła jeszcze tych dwóch chłopców. No ale liczę na to, że znajdą dobrych rodziców. Bo jak wczoraj czytałam o problemach Anony, to aż mi się serce krajało, że są ludzie, którzy tak skrzywdzą zwierzę...
Mam już imię dla dziewuszki
Faramuszka! 

Lecimy z foteczkami , pozowali dmbolek Leiowy i F.Y, dumbolek czarnuszek bezdomny, Agutka dziewczynka, Agutek chlopak.
Dzieci rozwijaja se bardzo dobrze niekore dobiegaja 100 gram , niestety chlopaki wciaz szukaja domku, nikt nie ma ochoty na czarnuszki z ktorych wyrosna sliczne dlugasne niedzwiadki niczym moj Edgarek- chyba powinnam wrucic zdjecia Edgarka na zachete.

Dzieci rozwijaja se bardzo dobrze niekore dobiegaja 100 gram , niestety chlopaki wciaz szukaja domku, nikt nie ma ochoty na czarnuszki z ktorych wyrosna sliczne dlugasne niedzwiadki niczym moj Edgarek- chyba powinnam wrucic zdjecia Edgarka na zachete.