To może ja mam jakieś niedorobioneogonowa pisze:A Zalbi mówi ,że jest cicheNina pisze:U Po pierwsze jest bardzo głośne.

Moderator: Junior Moderator
To może ja mam jakieś niedorobioneogonowa pisze:A Zalbi mówi ,że jest cicheNina pisze:U Po pierwsze jest bardzo głośne.
Pochylnie i tarasy - tu się zgodzę, sama mam i to są rzeczy warte swojej ceny. Ale czy miseczka i kuweta muszą koniecznie być ferplastowe?? Warto czasem po prostu sprawdzić, co mają w miejscowym sklepie zoologicznym... Co do tuneli - ja za swoje zwykłe rury kanalizacyjne zapłaciłam w sumie jakieś 15 zł, a są z grubego plastiku i wyglądają z tarasami niemal jak komplet... W życiu nie wywaliłabym tyle kasy na tunele ferplasta, przy szczurach chyba lepiej zainwestować w dobre jedzonko niż w 'firmowy' tunelikTo: 2xpochylnia, 4xtaras, poidło Sippy (z rurką), miseczka duża (16cm), tunel prosty i wygięty i do tego kuweta. Razem 11 rzeczy (wszystko ferplast, bo trwałe musi być).
Nue, sorki, bo miseczka to jest jakaś Clip taka przyczepiana, a kuweta jest trixieNue pisze:Ale czy miseczka i kuweta muszą koniecznie być ferplastowe??To: 2xpochylnia, 4xtaras, poidło Sippy (z rurką), miseczka duża (16cm), tunel prosty i wygięty i do tego kuweta. Razem 11 rzeczy (wszystko ferplast, bo trwałe musi być).
Ja nie mam pojęcia jakiej są jakości, ale spodziewam się ,że nie marnej - w końcu ferplast. Łatwiej je się doczepia i mają odpowiedni rozmiar, jedno, dwa (tak jak ja będę mieć, być może) to da się przeboleć, a skoro są takie dobre jak pisze Nina, to czemu nie zainwestować? Jak przetrwa w klatce rok, to będę zadowolona. A i dodam ,że nie mam niszczycielskich szczurów (tylko łóżko drewniane mam w dziurachNue pisze:Co do tuneli - ja za swoje zwykłe rury kanalizacyjne zapłaciłam w sumie jakieś 15 zł, a są z grubego plastiku i wyglądają z tarasami niemal jak komplet... W życiu nie wywaliłabym tyle kasy na tunele ferplasta, przy szczurach chyba lepiej zainwestować w dobre jedzonko niż w 'firmowy' tunelik![]()
Nie chcę mi się już zrzucać i nie mam ładnych zbytnio.. Ja jednak nie potrafię robić fotekNue pisze:I co tak mało zdjęć ostatnio?
Ucięłam, bo mi się nudziłoIvcia pisze:A gdzie Zohanek ma uszka?