Czapeczniki III generacji w nowych domach

Archiwalne adopcje (udane i nieudane) i archiwalne narodziny

Moderator: Junior Moderator

odmienna

Re: Czapeczniki III generacji juz na swiecie! WOLNE CHŁOPAKI!

Post autor: odmienna »

ech, ochote to my mamy, jeszcze jaką- mocy przerobowych brak i tyle... :'(
Awatar użytkownika
skakanka

Post autor: skakanka »

Ten chłopczyk z białymi skarpetkami jest bossski :D
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Kurde, ale miałam dzisiaj koszmar! Chyba przez post o "zjedzonym" chomiku. Śniło mi się, że jeden z naszych synków się pochorował, dostał na głowę i zagryzł drugiego, a potem sam umarł. Zgroza!
Awatar użytkownika
skakanka

Post autor: skakanka »

Merch..wysłałam do Ciebie pw :)
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Jak się mają dzidzie? :) W miarę możliwości prosiłabym o zdj mojej niuni ^-^
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
merch

Post autor: merch »

Dzidzie maja sie bardzo dobrze rosna broja i przylaza do czlowieka jak tylko sie pojawi, wyssaly juz matke prawie w calosci, jutro pojutrze beda oddzielone chlopaki

Ivcia zdjecia Twojej maluszki beda jutro dzis troszke zbioroweczek , zamowone fotki dla ninowej mamy i foty wolnych chlopakow, o ile wszystko zdaze obrobic i powklejac poki co zbiorowki :

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

nms, do jutra wytrzymam ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c02 ... cda4d.html ---> Ja, ja... wybierz mnie! :D
Miło słyszeć... i widzieć, że maluszki lgną do człowieka ;D
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
merch

Jeszcze dwie zbioroweczki

Obrazek Obrazek
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Jakie one są piękne *_*
Widać, że dla nich człowiek jest taaaaki fajny ;D

Takiego widoku najczęściej mi brakuje: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ed8 ... 8f9b8.html Moje kluski robiły to samo jak tylko mnie zobaczyły na horyzoncie :D

A do tego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/468 ... 39b52.html
Pasowałby podpis: połkne całego, nie podziele sie >:D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Ale się uśmiałam z tych gagadków - są po prostu urocze te szczuraski! Ale ja już zaczynam dostawać na głowę, a to oznacza, że nasi faceci już muszą do nas przybyć. Co noc śnią mi się szczury, a sny są coraz głupsze. Dziś śniło mi się, że przyjechali chłopcy, ale trzech, nie dwóch. Dwójka miała być tylko moja, a jeden Adama. Ja miałam czarnuszka i aguta, z czego agut był wielkości Yorka. Adam natomiast dostał wacika i był zły, bo on za wacikami nie przepada. Za to mój czarnuszek był nerwowy i bobki sadził wszędzie, a jak go wzięłam na ramię, to chciał mi odgryźć dreda. Jak widzicie: wynik czytania forum, Harrego Pottera (wiecznie narzekający na swoje zwierzaczki Ron), a także tęsknota za szczurami - to wszystko wywołuje głupawe sny.
merch

Dziś śniło mi się, że przyjechali chłopcy, ale trzech, nie dwóch
To rozumiem , w koncu od jakiegos czasu zastanawiam sie , czy wam nie zaproponowac gratisika czarnuszka standarda do kompletu :P.

Co do albinosa nie rozumiem bo wtym miocie nic bialego nie bylo, w nastepnym nie pownno byc , ale jescze wnastepnym to i owszem :P.

Wielkosc Yorka, no nie nie sa to szczury gambijskie, ale polowe malego Yorka.... to kto wie.

A tak ogolnie to tez mi sie szczury snia o nocach ardzo przezywam to , ze bede musiala je oddzielic od matki , i ze gdzies wyjada.
Obrazek
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Merch wyjada do dobrych domkow :). Nie martw sie
Zobaczysz wszystko bedzie dobrze ;D
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Teli, to tak łatwo powiedzieć ;)
Ja prawie ryczałam jak Teddyego wsadziłam do samochodu a przecież jechał do Limby, więc powinnam skakać ze szczęścia...

Mi sie ostatnio też szczury śnią... Wczoraj miałam jedno olbrzymie stado a nie podzielone na 6 klatek...

Taki czarny bonusik dla Lei i Yody to nie taki zły pomysł :D Byłoby już stadko a jak wiadomo, w stadzie weselej :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Wolne chlopaki , oprocz tych 3 wyjetych do zdjecia jest , jeszcze jeden dumbolec.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Archiwum Adopcji i Narodzin”