Może i czegoś mu brakuje, ale za to jakie ma gustowne nici
Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Anka.
 - Kontakt:

Re: Moje Chrupki :D :D :D
Śliczny czarnuch  

No chlopak samokrytyczny co bedzie sie pchal jak nie ma po co bo zrodlo plemnikow odciete, a i z reszta nie ma o co walczyc jak glowna motywacja zabezpieczyc geny , zabezpieczyc geny , odpadlaEkler nawet na panny juz tak nie reaguje.
Tak wlasnie to Ekler 
.
Ale co dziwne Ember jest jajeczny ale kicha na baby. On ja mysle ze jest po prostu inteligentncik i sie skapnal ze to stare purchawy sa a on starego mieska nie tyka

A niteczki ma gustowne owszem..

Ale co dziwne Ember jest jajeczny ale kicha na baby. On ja mysle ze jest po prostu inteligentncik i sie skapnal ze to stare purchawy sa a on starego mieska nie tyka
A niteczki ma gustowne owszem..
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki 
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Co u nas hmm tyle ze dziewczyny startuja z inhalacja 
. 
Porfirynia im sie oczka,takie juz sa drobne, Pupie siadaja tylne nozki,wiec bedziemy masowac. Spia tylko a Pupa nawet nie wychodzi z klatki, Kuha siedzi na klatce i spi a Ylah siedzi pod piecem i spi.
Zero ruchu ale tez nie tyja po prostu juz im sie nic nie chce. Futro juz maja liche az wstyd zdjecia pokazywac...
Chlopcy maja sie dobrze. Postaram sie o zdjecia pozniej.

Porfirynia im sie oczka,takie juz sa drobne, Pupie siadaja tylne nozki,wiec bedziemy masowac. Spia tylko a Pupa nawet nie wychodzi z klatki, Kuha siedzi na klatce i spi a Ylah siedzi pod piecem i spi.
Zero ruchu ale tez nie tyja po prostu juz im sie nic nie chce. Futro juz maja liche az wstyd zdjecia pokazywac...
Chlopcy maja sie dobrze. Postaram sie o zdjecia pozniej.

Teli, (a może boginisexu ? Muahah. Marzyłam żeby Cię tak nareszczie nazwać.) pokazuj zdjęcia i nie marudź. Chętnie popatrzę na te wg. Ciebie nie warte pokazania zdjęcia! 

dlaczego boginisexu  

? 
Babli masz jakies braki.. w dodatku co do tej samej plci? Pokaze ale zas potem bo nie mam zgranych na kopjuter

Babli masz jakies braki.. w dodatku co do tej samej plci? Pokaze ale zas potem bo nie mam zgranych na kopjuter

Lan mówiła, że miałaś na początku (bardzo chwilowo) taki nick 
 . Buhahah 

- Anka.
 - Kontakt:

Bądź tak miła i pozwól nam też popatrzeć na dziewczynki, staruszki też się należy  

I nie zapomnij o fotach nowego domownika

I nie zapomnij o fotach nowego domownika
Nowy domownik przyjedzie w sobote 
Juz sie nie moge doczekac, dokladam mu wlasnie jakies rury PCV i rozmyslam jak tu dogodzic malemu Rozbojnikowi.
Mama juz nie ma na mnie sil kazdy tylko marudzi po co mi to
. A dziewczynkom po inhalacjach juz troche lepiej. Nie psikaja tak i katarek tez zniknal.
Wlasnie wszyscy zajadaja kukurydze i sa z tego powodu bardzo zadowoleni. A ja mam jakas chorobe juz sobie wyobrazam malego Fizyka biegajacego po wolierze. Nie ma slodszego widoku niz taka mala Kruszynka w wielkiej klatce.
Ehhh

A tu jeszcze zdjecia dziewczynek
Pupa:

Kuha:

A Ylah zdjecia fotosik nie chcial dodac,sporobuje pozniej

Juz sie nie moge doczekac, dokladam mu wlasnie jakies rury PCV i rozmyslam jak tu dogodzic malemu Rozbojnikowi.
Mama juz nie ma na mnie sil kazdy tylko marudzi po co mi to
Wlasnie wszyscy zajadaja kukurydze i sa z tego powodu bardzo zadowoleni. A ja mam jakas chorobe juz sobie wyobrazam malego Fizyka biegajacego po wolierze. Nie ma slodszego widoku niz taka mala Kruszynka w wielkiej klatce.
Ehhh
A tu jeszcze zdjecia dziewczynek
Pupa:

Kuha:

A Ylah zdjecia fotosik nie chcial dodac,sporobuje pozniej

Pupa ma chyba podobne znaczenie do mojej Coco 

Ładnie sie trzymają panny jak na swój wiek
Hyhy, a ja za tydzień będe w pyrlandii

Ładnie sie trzymają panny jak na swój wiek
Hyhy, a ja za tydzień będe w pyrlandii
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp

W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tak?! Kiedy dokladnie?  

To moze uda sie nam jakos spiknac.. Rozumiem ze ja przetrzymuje Twoje male laseczki?
Tyle zamieszania z tym transportem ze ja juz nic nie wiem. Pinesce mialam jakis transporter dla Ananasa użyczać a ona juz go ma w domu.. co z ta Polska.

To moze uda sie nam jakos spiknac.. Rozumiem ze ja przetrzymuje Twoje male laseczki?
Tyle zamieszania z tym transportem ze ja juz nic nie wiem. Pinesce mialam jakis transporter dla Ananasa użyczać a ona juz go ma w domu.. co z ta Polska.

Powiedziałabym nawet, że musimy sie spiknąćTelimenka pisze:Tak?! Kiedy dokladnie?![]()
Co prawda przyjeżdżam z mum (bo mnie na pewno napadną i zgwałcą w pociągu a na koniec wyrzucą z wagonu), ale to bezproblemowe stworzenie.
Wyjazd z Brzegu mam o jakiejś nieprzyzwoicie wczesnej godzinie jak na niedziele (przed ósmą chyba
Pasi?
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp

Tupot Małych Stóp
Pasi, to Cie odbiore z dworca chyba ze masz cos jeszcze do zalatwienia  wczesniej?  

Wczoraj dziewczynki biegaly po pokoju! wspinaly sie jak mlodzieniaszki, no moze Pupa mniej ale i tak jestem zadowolona

Wczoraj dziewczynki biegaly po pokoju! wspinaly sie jak mlodzieniaszki, no moze Pupa mniej ale i tak jestem zadowolona

wiem jak to jest, moja Ziuta zaczyna tak samo - widzę, że ciężko jej się wybić żeby wyjść z klatki, a jak już wyjdzie, to biegnie od razu (tak głośno tupiąc) zająć miejscówkę przy grzejniku i tam grzeje swe leciwe kosteczki; jest nieco młodsza od Twojej Pupy, ma jakieś 2 lata i 1 miesiąc;Telimenka pisze:Pupie siadaja tylne nozki,wiec bedziemy masowac. Spia tylko a Pupa nawet nie wychodzi z klatki, Kuha siedzi na klatce i spi a Ylah siedzi pod piecem i spi.
Zero ruchu ale tez nie tyja po prostu juz im sie nic nie chce.
przykro patrzeć, jak się stadko starzeje...
nadal nie ma fotki Ylah, ja się domagam!
serdeczne pozdrowienia dla stadka!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]

[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]