Tuptunia - mój kochany lotnik...
Moderator: Junior Moderator
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Tuptunia - mój kochany lotnik...
Dziś odeszła za Tęczowy Most moja Tuptunia. Mój pierwszy szczurek, kochany piecuch, szczurek odrobinę niepełnosprytny, o słabym wzroku.
Kupiliśmy ją w zoologu półtora roku temu - miała być sama, ale trafiłam na forum i dzięki temu mam jeszcze trzy piękne panny. To wszystko zaczęło się dzięki niej, moja piękna przygoda ze szczurami.
Mam nadzieję, że tam za Tęczowym Mostem nie ma już bólu a Twoje umęczone przed śmiercią ciałko funkcjonuje sprawnie.
Dla Tuptuni - [*]
Kupiliśmy ją w zoologu półtora roku temu - miała być sama, ale trafiłam na forum i dzięki temu mam jeszcze trzy piękne panny. To wszystko zaczęło się dzięki niej, moja piękna przygoda ze szczurami.
Mam nadzieję, że tam za Tęczowym Mostem nie ma już bólu a Twoje umęczone przed śmiercią ciałko funkcjonuje sprawnie.
Dla Tuptuni - [*]
Re: Tuptunia - mój kochany lotnik...
Odszedł szczurek o przepięknych oczkach i bardzo mądrym spojrzeniu. Szkoda maleństwa, ale pomyśl sobie, że teraz też jest szczęśliwa i już nie cierpi. Biega sobie wesoło za TM z innymi szczurkami.
[*] dla maleńkiej
A Ty Maga trzymaj się, dzięki niej nauczyłaś się wielu rzeczy o szczurkach i zapewniłaś jej najlepsze warunki z możliwych.
[*] dla maleńkiej
A Ty Maga trzymaj się, dzięki niej nauczyłaś się wielu rzeczy o szczurkach i zapewniłaś jej najlepsze warunki z możliwych.
Maga... ściskam mocno...
Tak trzymałam kciuki żeby było dobrze....
Teraz mój Roki się nią zaopiekuje...
Dla Tuptuśki [*]
Tak trzymałam kciuki żeby było dobrze....
Teraz mój Roki się nią zaopiekuje...
Dla Tuptuśki [*]
['][']...dla malutkiej Kruszynki
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Bardzo mi przykro
.
Tuptusiu leć gdzie tylko chcesz...

Tuptusiu leć gdzie tylko chcesz...
['] dla Tuptuni.. tam już ma odpowiednią, szczurzą opiekę..
I znowu becze... co sie ze mna dzieje...
Tuptunia to dla Ciebie [*]
Tuptunia to dla Ciebie [*]
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
(*) Tuptunia... 

dla Tuptuni [*] przykro mi...

[*] bądź szczęśliwa Tuptusiu...
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] dla szczuruni
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
[*]...żegnaj maleńka...
To bardzo smutne , że musiała odejść ...
Bardzo mi przykro , rozumiem twój ból , bo sama właśnie straciłam nasze pierwsze szczurze szczęście , które było z nami zbyt krótko .
Niech będzie beztroska i rozbrykana za TM razem z pozostałymi aniołkami i niech wyiska naszą niunię ... Trzymaj się ...
Dla Tuptuni [']

Bardzo mi przykro , rozumiem twój ból , bo sama właśnie straciłam nasze pierwsze szczurze szczęście , które było z nami zbyt krótko .
Niech będzie beztroska i rozbrykana za TM razem z pozostałymi aniołkami i niech wyiska naszą niunię ... Trzymaj się ...
Dla Tuptuni [']
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
- Czerwonaona
Dla szczurci[ ' ]...niech biega po zielonych lakach za Tm:(