Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: Nina »

Agutów jest 6 :Solisia, Bąbla, Apla, Ancora, Ahaya, Flora. No i Coco to agutkowy kaptur a Ayla agutowy husky ;)
Mogłabym mieć równie dobrze same aguty i byłabym happy :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Nina i znowu nie dalas nic a nic Fridy! tj chamstwo i merch tez powinna na Ciebie nakrzyczec! ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Bo to towerowa sesja przecież :P
Tamte małe gobliny MOŻE jeszcze dzisiaj obfoce ale nie obiecuje :P
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Post autor: merch »

No to zalezy jak liczyc ale chyba mam wiecej agutow :P, albo tyle samo:D
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Nina
Kontakt:

Nina miała wczoraj wene i troche ją wzięło na pisanie ::) Jestem nieco podłamana tym naszym łączeniem i sama nie wiem jak próbować łączyć, żeby było dobrze...

III Wojna Światowa, Armagedon, Puszka Pandory lub po prostu Tupot Małych Stóp
***********************Szczurów łączenie w kilku odcinkach ‘niewierszem’ pisane
********************************************Czyli trzynaście + cztery

Zgraje trzynastu młodych, szalonych, szczurzych samic niewątpliwie można porównać do trąby powietrznej, tsunami czy trzęsienia ziemi. Owe anomalia pogodowe nie są jednak najgorszym, co może spotkać właścicielkę tychże. Atmosfera się zagęszcza, gdy w domu pojawiają się cztery nowe, młode, energiczne samice a naiwną właścicielkę najdzie na połączenie ich w jedno stado…
Właścicielka łudzi się, że jej ciapate miziaki bez problemu przyjmą nowe koleżanki, zwłaszcza zważając na fakt, że nowe to jeszcze dzieci. Nie bierze jednak pod uwagę faktu, iż jej memłate miziaki są w niej bezgraniczne zakochane i nie zechcą bez walki podzielić się jej względami.

Na pierwszym wspólnym wybiegu panuje spokój, oba stada mijają się i nie zwracają na siebie większej uwagi. Można by rzec, że to cisza przed burzą… Już po kilkunastu minutach widać czające się w pozycji ‘na kota’ aguty, które mają na celowniku nowe. Wystarczy jeden długi sus i już trzymają za futerko na zadku któreś z dzieci, próbując zaciągnąć je w tylko sobie znane miejsce!
Z czasem zamiast być coraz lepiej, robi się coraz gorzej. Do ciągania za futerko dochodzi wywracanie na plecy, próby wyrwania rączek i skrócenia ogona. Upór trzynastki nie zna granic i można im w kółko tłumaczyć, że dzieci się nie bije. Cóż, mówią, że gdyby nie różnice zdań, życie byłoby nudne.
Ja na nudę narzekać na pewno nie mogę…

Ciąg dalszy nastąpi

Dwie wersje wielkościowe:
Obrazek
Obrazek
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

III Wojna Światowa. Tupot małych stóp. Ciągu dalszy, masz nastąpić szybko!

Nina i dobrze, że Cię naszło, może Cię wena odwiedzać częściej :P
merch

wyrywanie ogonkow !, szarpanie z atylki horror !
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Nina
Kontakt:

merch, Twoje wnusie zaliczyły tylko wywracanie na plecy ;)
Elish mi największe cyrki odstawia :o Wchodzi na łóżko specjalnie po to, żeby stłuc dzieci :-\
A Flore dzisiaj rano znalazłam śpiącą na wszystkich trzech albinkach :) Florka w ogóle świetnie dogaduje się z Coco a Frida z Choco :) Charaktery im sie zgadzają, pierwsza dwójka jest bardziej płochliwa, ale strasznie kochana a druga to takie małe oszołomy i obieżyświaty :)
Tupot Małych Stóp
merch

Cala ta mlodziez jest piekna i jaka dobrana kolorystycznie ja poprosze klebuszek minkowo- agutowo czarno bialy fotke.

A woelkosciowo , jak mlode towarzystwo sie przedstawia ?
Obrazek
Awatar użytkownika
strup

Post autor: strup »

Nina jejku jaka wena. ;D

Ale Croppa urosła. ;o
ruth. oktawia. mela. fibi. odetta. bit. box. bletka. blesss ya. puff. bella. dorotka.
(*) hera. schizma. kryszna. kometa. sziwa. freya.

Obrazek
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

weź wylej na nie olejku do ciasta.. na Emana podziałało już drugi raz to i na nie podziała..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Rhenata

Post autor: Rhenata »

śliczne stadko,teraz idź z tym do labu i odbitkę każ sobie dużą zrobić ;D i na ścianę z pięknościami.
Tyle rożnych szczuraskow a te czarne oczęta mnie powalają!Jak widzę takie miziaki z czarnymi oczkami to sie rozpływam...
My little girls I don't belive since I reached the age of reason why I don't belive
Obrazek
Nina
Kontakt:

merch, a skąd ja Ci mam minka wytrzasnąć? :P Czarno-białe i aguty osobno? W stadku towerowym da sie załatwić ;)
Hmm, dzisiaj postaram sie zważyć hołote to powiem jak to tam wygląda wielkościowo. Ważyłam je 2 tygodnie temu (nie licząc dzieciaków) więc mogło sie pozmieniać.

strup, Croppa faktycznie troszke urosła :)

zalbi, olejek u nas guzik daje niestety...

Rhenata, taki jest mój plan :) Musze tylko popytać gdzie wywołują takie duuuże zdjęcia :)
Tupot Małych Stóp
Alessa

Post autor: Alessa »

Nina super foty=) wow ile ty masz tego inwentaża :o pozdrawiam
Ze mną - wspomnienia
Za TM Sherlock[*], Wathson[*],Roland[*], Edek[*], Filip[*], Zuza[*] Lola [*]. .. Bazyl[*]...Fibi[*] Cleo[*] oraz Agrest - moje kochane słoneczka
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Co za wstretne babuchy! ;D
Nie mozna tak traktowac dzieci.. Merchowe wnusie i Eliocik na szczescie wiedza jak sie mlodziez traktuje
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”