My little girls
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: My little girls
Husky to tylko rodzaj znaczenia, one zawsze jaśnieją. U Twoich malców to co podałam to tylko część nazewnictwa i pointów u husky zwyczajnie nie będzie widać jak tylko zjaśnieją 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
No nic, zobaczymy w praniu
Cos z nich wyrosnąć musi ...tylko co? Male terminatorki,dzisiaj rano już jeden czołgał sie sam spowrotem do gniazda
nie czekał na mamusie aż go zaniesie,dzielny ciurek 

jejku, śliczne są. 

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... 2109-1.jpg
ostatni z prawej.. coś pięknego..
ostatni z prawej.. coś pięknego..
Przesliczne msie - pysie 

Beżowe śliczności... no cudo!
A... jak pachną takie małe cuda żywione jedynie mleczkiem mamusi? Jakoś inaczej?
Niech się dobrze chowają
!
A... jak pachną takie małe cuda żywione jedynie mleczkiem mamusi? Jakoś inaczej?

Niech się dobrze chowają

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... 102-1.jpgb *_*
Jakie małe dumbolce. Gdyby sie u mnie urodziły takie cuda to chyba by wszystkie zostały
Mam fizia na punkcie takich kolorów...
Miałam tu nie wchodzić
Jakie małe dumbolce. Gdyby sie u mnie urodziły takie cuda to chyba by wszystkie zostały

Miałam tu nie wchodzić

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Bazie! Cudne, wiosenne bazie!!!
W dodatku cieplutkie, piskające i …. Właśnie: jak one pachną?
Nina- właśnie do tego tematu można sobie bezpiecznie wchodzić…

Nina- właśnie do tego tematu można sobie bezpiecznie wchodzić…

odmienna, jak Nina się zmobilizuje, to i przemyci szczury do Polski osobiście 
Rhenata, jeszcze bardziej Cię nie lubię, bo mieszkasz za daleko
Te huskulki....

Rhenata, jeszcze bardziej Cię nie lubię, bo mieszkasz za daleko

Te huskulki....

odmienna, no właśnie nie można
Bo mi tu serce krwawi...
A takie dzieciaczki pachną niesamowicie, wspaniale, wyjątkowo i w ogóle ach i och

A takie dzieciaczki pachną niesamowicie, wspaniale, wyjątkowo i w ogóle ach i och

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Hehee,małe bazie pachną......siuśkami
dwa razy dziennie jak je biorę na ręce to od razu zmieniam szmatki i chusteczki, wycieram domek itd. a one i tak siusiają, bo jeszcze nie wiedza ze nie tu sie to robi
I mamusia tez popuści podczas karmienia.Wiec kluseczki nie pachną tak ślicznie, ale da sie to przeżyć a ja nie zrażona niczym i tak dupki wycałowuje 
hasło dla gości do albumu: szczuraski, nazwa albumu Rhene27

hasło dla gości do albumu: szczuraski, nazwa albumu Rhene27
Prześliczne te bazie
Cudne beżości 

Matko jaki sliczny pysiolek!!http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... 2102-1.jpg drugi od prawej ... boze!!
Rhenata jak ja Ci zazdroszcze takich cudenek

Rhenata jak ja Ci zazdroszcze takich cudenek

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Dziękujemy wszystkim za zachwyty
Jak zawsze mam do zaprezentowania nowe zdjęcia naszej tyciej gromadki. A także wiadomość dnia! Jutro jedziemy po niebiesciaki!
Klatkę rozłożyłam, już wszystko prawie gotowe, transporterek zakupiłam śliczniutki, czerwony
W Cork jest podobno ogromniasty i świetnie wyposażony sklep maxizoo wiec trzeba sie przy okazji wybrać, u nas nie ma absolutnie nic w tym sklepiku! nic, zero! Byłam dzisiaj i mieli tylko jeden rodzaj transporterka nadającego sie na szczurki i to dwa duże sie ledwo zmieszczą, a policzyli za to gówienko 20 €
A mi potrzebne ze trzy jeszcze, jak będę szla do weta z gromadka 
to dam te zdjęcia w końcu
kuzynki razem

poważna toaleta

żłobek...

mamusia sprawdza czy jesteśmy grzeczni

młodsze kuzynostwo...

Maluszki pootwierały już prawie wszystkie 22 oczka
moje palce stały sie obiektem bardzo ciekawym do sprobowania czy uda sie wbić ząbki...heheeh nie uda sie jeszcze.

Klatkę rozłożyłam, już wszystko prawie gotowe, transporterek zakupiłam śliczniutki, czerwony

W Cork jest podobno ogromniasty i świetnie wyposażony sklep maxizoo wiec trzeba sie przy okazji wybrać, u nas nie ma absolutnie nic w tym sklepiku! nic, zero! Byłam dzisiaj i mieli tylko jeden rodzaj transporterka nadającego sie na szczurki i to dwa duże sie ledwo zmieszczą, a policzyli za to gówienko 20 €

to dam te zdjęcia w końcu

kuzynki razem

poważna toaleta

żłobek...

mamusia sprawdza czy jesteśmy grzeczni

młodsze kuzynostwo...

Maluszki pootwierały już prawie wszystkie 22 oczka