Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Jak mi ktoś powie, że szczury nie śmierdzą, to chyba oddam mu swoje dziewuchy... Tylko podkreślam, że słowo smród równa się 1% ich zapaszku. Reszta to już słowa niecenzuralne 

Oj zgadzam się w zupełności. Też mam baby i obecnie w całym pokoju je czuć, a tower był szorowany całkiem niedawno plus codzienne czyszczenie klatki w miarę możliwości... Zaczynam się zastanawiać coraz poważniej nad kupnem jonizatora powietrza.
Nie marudźcie
Wyobraźcie sobie co ja mam przy 27 szczurach na 16m2. Ja przywykłam ale ktoś kto szczurów nie ma, mógłby paść 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Jejku , a moje nie smierdza , cud????
Moja głowa! Te cholerne zaburzenia skóry głowy! Ten łupież! Nic mi już nie pomaga, wrrr To naprawdę boli.... 

strup selsun ! niebieski , chyba ze jest bardzo zle to zolty 

merch dzięki, mam nadzieje, ze pomoże. 

Paskudny katar męczy mnie cały dzień 

wychodzi mi prawa dolna ósemka.. boli strasznie =( za chwile będzie wychodziła lewa dolna..
górne już mam.. do tego przez górne ósemki skrzywiły mi się siódemki i gryzę się po policzkach... =./
nie mogę przez to jeść =[
górne już mam.. do tego przez górne ósemki skrzywiły mi się siódemki i gryzę się po policzkach... =./
nie mogę przez to jeść =[
zalbi, a może masz za mało miejsca na te ósemki skoro skrzywiła się siódemka?
to swoją drogą..
ale chcąc popzbyć sie ósemek musiałabym jechać do szpitala do krk najbliżej żeby mi je usuneli chirurgicznie bo tutaj nikt tego nie zrobi..
a.. i usuniecie jednej ósemki na górze kosztuje ok 450 pln, na dole - ok 400...
ale chcąc popzbyć sie ósemek musiałabym jechać do szpitala do krk najbliżej żeby mi je usuneli chirurgicznie bo tutaj nikt tego nie zrobi..
a.. i usuniecie jednej ósemki na górze kosztuje ok 450 pln, na dole - ok 400...
zalbi to usun je w ramach ubezpieczenia bedziesz miala za darmo, pojdziesz na klinike chirurgi szczekowej i juz 

żeby to jeszcze refundowali.. hehmerch pisze:zalbi to usun je w ramach ubezpieczenia bedziesz miala za darmo, pojdziesz na klinike chirurgi szczekowej i juz
Bezczynność mnie wykańcza! W tej dziurze nie ma czym się zająć po szkole. A uczyć się nie będę. Oooo nie!
Pogoda mnie wykańcza! Jakby to już nie mogło się po ludzku, ciepło zrobić... A tak... kit wie co to na siebie założyć.
Starzy mnie wykańczają! I tego nawet nie skomentuje... Możecie im jedynie współczuć
Generalnie mam ochotę komuś skopać dupsko
może wtedy mi ulży...
Pogoda mnie wykańcza! Jakby to już nie mogło się po ludzku, ciepło zrobić... A tak... kit wie co to na siebie założyć.
Starzy mnie wykańczają! I tego nawet nie skomentuje... Możecie im jedynie współczuć

Generalnie mam ochotę komuś skopać dupsko

może wtedy mi ulży...
zyberka, mam to samo
nie mogę wysiedzieć w tym domu, nic się nie chce... chyba rzeczywiście taka pogoda dołująca.

" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]