Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
Nina kciukam , Deborka musi dostac jak najszybciej antybiotyk ogolny i ewentualnie dodatkowo w zawiesinie lub kroplach do ucha. Aferka biedna
....

Ninuś, jejku. Mam nadzieję, że sprawy potoczą się ku lepszemu... Trzymaj się. Oczywiście kciukam mocno, i ślę dużo pozytywnych myśli....
Aferka jest prawie jak nowa
Próbuje gryźć, wcina aż miło, chce wyjść z klatki i w ogóle jest w świetnym stanie. Teraz mam wyrzuty sumienia, że chciałam ją uśpić już w piątek...
Mam grzeczne szczury
Że też wcześniej nie wpadłam na to, żeby dać im do klatki kuwete... Od wczoraj nie mają ściółki w towerowych kuwetach. Za to dwie kuwety z mniejszych klatek wypełnione chipsi stoją po jednej na piętrze. I szczury sie do nich grzecznie załatwiają
Ile mi to roboty zaoszczędzi! (nie wspominając o kosztach, które zmaleją i to duuuuużo) Wystarczy zamieść łupki z jedzenia, przetrzeć kuwete mokrą szmatką i wymienić albo przebrać chipsi z małej kuwetki. Nie mam też ściółki w całym pokoju
Jak tylko dorwe narożną kuwete to zrobie to samo u łysków i w starówce (w której jest tak strasznie pusto, została tam tylko Femi i Fuks).

Mam grzeczne szczury

Jak tylko dorwe narożną kuwete to zrobie to samo u łysków i w starówce (w której jest tak strasznie pusto, została tam tylko Femi i Fuks).
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nin, cieszę się z powodu Aferki, i zazdraszczam grzecznych ogonów
Też spróbuję, ciekawe co z tego wyjdzie 

Tez sie ciesze z polepszenia Aferki , u starszych szczurkow , kazdy dobry dzin to skarb.
A jak Deborka?
Co do grzecznosci szczurki to jak swinki czyste zwierzatka , trzeba dac im szanse.
A jak Deborka?
Co do grzecznosci szczurki to jak swinki czyste zwierzatka , trzeba dac im szanse.
Deborka dzisiaj lepiej
Nie czuć od niej ropy, krew też nie leci (myśle, że wczoraj sobie rozdrapała to ucho, wsadza do niego całą stope). Będzie dobrze 
A tak nieco z innej beczki. Pogoda piękna więc wybrałam sie z psami na dłuższy spacerek wzdłuż torów i mam efekt:
I believe I can fly

A tak nieco z innej beczki. Pogoda piękna więc wybrałam sie z psami na dłuższy spacerek wzdłuż torów i mam efekt:
I believe I can fly

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Trzymam kciuki zeby wszystko szlo ku lepszemu
.
I dobrze ze z Aferka juz lepiej..Na temat siadajacych nozek cos wiem.. Eliot ma to samo, klapie jak stary dziadzia juz tymi girkami

I dobrze ze z Aferka juz lepiej..Na temat siadajacych nozek cos wiem.. Eliot ma to samo, klapie jak stary dziadzia juz tymi girkami
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Wrażliwe osoby niech nie otwierają poniższych zdjęć!
Kochani, nie mamy martwicy na ropniu! To podobno dobrze, choć wygląda strasznie
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/474 ... 87c42.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c96 ... 2c620.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e4 ... 0f7c5.html
Kochani, nie mamy martwicy na ropniu! To podobno dobrze, choć wygląda strasznie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/474 ... 87c42.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c96 ... 2c620.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5e4 ... 0f7c5.html
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Czy mi sie zdaje czy to kawalek skory wisi Aferce.
Biedna Aferka..Ile sie gdzies bedzie goilo to swinstwo?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

To strup, martwica, którą miała na ropniu. Już jej nie ma, jest dziura. Sama to sobie ściągnęła. Pierwsze fotki są zrobione 5 minut przed ostatnim. Po kolejnych 10 odczepiła sobie całkiem.merch pisze:Czy mi sie zdaje czy to kawalek skory wisi Aferce.
Teli, nie mam pojęcia. Jutro idziemy do weta, na pewno znowu dostanie antybiotyk.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
no i plucz rywanolem, skoro sobie to odbarczyla to na pewno jest jej lepiej. Nina reszta na PW.
Aferka chyba ma sie całkiem nieźle
Zrobiła w nocy taką rewolucje w klatce, że hoho
Poprzednie dni nie ruszała ręczników papierowych, którymi ma wyścieloną klatke a dzisiaj wszystkie były w domku
Byłyśmy przed chwilą u weta. Dziura oczyszczona, podany antybiotyk. Za 2 dni idziemy znowu.
Deborka też była i wcale nie jest dobrze
Diagnoza na razie jest pewna na 90%. Ropa w uchu to jedynie dodatek, tak jak u Aferki.... Dokładnie tak samo, bo Deborka ma w uszku naruszonego guzka...
Strasznie sie o nią boje, przecież jej córka, Delisia, miała guza mózgu
Do tego guzek w uszu i 2 na brzuchu w tym samym czasie...
Dostała antybiotyk, witaminy na wzmocnienie. Jutro idziemy znowu.

Deborka też była i wcale nie jest dobrze

Strasznie sie o nią boje, przecież jej córka, Delisia, miała guza mózgu

Do tego guzek w uszu i 2 na brzuchu w tym samym czasie...
Dostała antybiotyk, witaminy na wzmocnienie. Jutro idziemy znowu.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Moja rodzinka sie ze mnie śmieje
Mówią, że otworzyłam szczurzy zakład krawiecki
Od jakiegoś czasu szyje moim potworom (co popadnie: hamaki, norki, tunele, kieszenie, domki) i sprawia mi to dużą frajde przy okazji (szyje ręcznie). Takie fajne zajęcie na oderwanie sie od wszystkiego i mały relaks
Nooo, pomijając wbijanie igły w palce
Stwierdziłam, że sie pochwale ostatnimi wyrobami bo szczurom sie strasznie podobają, choć dopiero nabieram wprawy
Troche owłosione bo kot mi sie na tym przespał
Domek:

Mały hamak narożny:
Tunelik:
Duży hamak, szachownica:
Kieszeń:

Od jakiegoś czasu szyje moim potworom (co popadnie: hamaki, norki, tunele, kieszenie, domki) i sprawia mi to dużą frajde przy okazji (szyje ręcznie). Takie fajne zajęcie na oderwanie sie od wszystkiego i mały relaks

Nooo, pomijając wbijanie igły w palce

Stwierdziłam, że sie pochwale ostatnimi wyrobami bo szczurom sie strasznie podobają, choć dopiero nabieram wprawy

Troche owłosione bo kot mi sie na tym przespał

Domek:

Mały hamak narożny:

Tunelik:

Duży hamak, szachownica:

Kieszeń:

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
no slicznie Nina, daj cos na bazarek