Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Moje Chrupki :D :D :D
Telimenka , nie leń się - wrzuć nowe fotki , bo czekamy ! 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Ok, chcecie zdjec to macie. Swiezutke, przed chwila robione.
Przyplacil obrus na tej sesji plamami z rozmieklych kup
.. mama na szczescie nic nie marudzi.
Wazylam 2 dni temu hołotę wiec sobie zobaczycie jakie mam stworzonka pokazne. Na baby prosze brac poprawke bo to juz staruszeczki i takie kruchutkie sa..
Chlopcy nie chcieli za bardzo na stole przebywac ale coz poczac jak unipaks nas oskarza o lenistwo.. nic sie nie da na to poradzic. Trzeba mezczyzn troche pomeczyc
.
Wiec sytuacja wagowa wyglada tak:
Ember 443g
Ekler 509g
Eliot 534g
Fizyk 298g
Kuha 282g
Ylah 243g
Pupy nie chcialam meczyc
wybitnie nie chciala isc sie zwazyc. Moze ma kompleksy jakies.
I zdjecia (z brusnym nosem-Eliot,Fizyk-aguti,Ember-biale lapeczki,Ekler-brak bialych lapeczek)

Przyplacil obrus na tej sesji plamami z rozmieklych kup

Wazylam 2 dni temu hołotę wiec sobie zobaczycie jakie mam stworzonka pokazne. Na baby prosze brac poprawke bo to juz staruszeczki i takie kruchutkie sa..
Chlopcy nie chcieli za bardzo na stole przebywac ale coz poczac jak unipaks nas oskarza o lenistwo.. nic sie nie da na to poradzic. Trzeba mezczyzn troche pomeczyc

Wiec sytuacja wagowa wyglada tak:
Ember 443g
Ekler 509g
Eliot 534g
Fizyk 298g
Kuha 282g
Ylah 243g
Pupy nie chcialam meczyc

I zdjecia (z brusnym nosem-Eliot,Fizyk-aguti,Ember-biale lapeczki,Ekler-brak bialych lapeczek)

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Sliczne wszystkie , ale co ten Ember taka chudzinka?
Nie wiem.. on nie jest jakis zarloczny.
Zje ile mu trzeba i tyle nie przepycha sie do miski. A wmuszac mu przeciez nie bede
Zje ile mu trzeba i tyle nie przepycha sie do miski. A wmuszac mu przeciez nie bede

Fizyk jest prawie tak piękny jak siostra Flora 
dumbo mają skłonność do wyglądania na przerażone

dumbo mają skłonność do wyglądania na przerażone

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
A co to? U Telimenkowych ciurow jeszcze święta
stroik ze świeczką taki świąteczny
Sliczne masz kanalarze, hehe 

Teli , ja też bym na miękko kupkała , jakby mnie na ten różowy obrus postawili hi hi
A śliczne te ciurki , przesłodkie !

A śliczne te ciurki , przesłodkie !

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Nina dobrze ze mi mowisz bo wlasnie sie dziwilam co on taki zastraszony ;P
Eliot jak taki wystraszony pindek nie wychodzi a Fizyk i owszem.
Swieta sa bo mamie sie stroik podoba ale chlopaki juz go troche wczoraj nadpsuli.
Rozowy obrus to nie moj pomysl.. w ogole obrusy to nie sa moje pomyslu uwazam ze to idiotyczne no ale co tam . Jak mama chce to ma..osrany
Eliot jak taki wystraszony pindek nie wychodzi a Fizyk i owszem.
Swieta sa bo mamie sie stroik podoba ale chlopaki juz go troche wczoraj nadpsuli.
Rozowy obrus to nie moj pomysl.. w ogole obrusy to nie sa moje pomyslu uwazam ze to idiotyczne no ale co tam . Jak mama chce to ma..osrany

- susurrement
trzymaj się cieplutko.. choć wiem, jak bardzo to trudne.. 

ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Nie jest to latwe ale ulzylo mi ze mi pomogla podjac ta trudna decyzje
Z nowosci.. Fizyk dzisiaj biega i dominuje wszystkich.. nie zneca sie tylko nad Eliocikiem.
Jezeli bedzie alfa to bede wniebowzięta, moj maly dzielny Naukowiec

Z nowosci.. Fizyk dzisiaj biega i dominuje wszystkich.. nie zneca sie tylko nad Eliocikiem.
Jezeli bedzie alfa to bede wniebowzięta, moj maly dzielny Naukowiec

Matulu Fizyk juz wazy 350g
.
Wzial sie Chlopiec do roboty.. zdecydowanie on i Eliot to moi dwaj stadni ulubiency! Uwielbiam tego malego karzelka
. Taki maly maminsynek
Zreszta zobaczcie jakie to slodkie stworzenie
. Gdyby nie to ze staruszenki ze wzgledu na swoj wiek zasluguja na wolnozyjacy status to on i Eliocik mogliby buszowac do woli.
Kilka zdjec mojego mamin syneczka :

Wzial sie Chlopiec do roboty.. zdecydowanie on i Eliot to moi dwaj stadni ulubiency! Uwielbiam tego malego karzelka

Zreszta zobaczcie jakie to slodkie stworzenie

Kilka zdjec mojego mamin syneczka :

Fantastyczne zdjęcia.
Kurcze jak Ci się udaje złapać takie momenty...
Kurcze jak Ci się udaje złapać takie momenty...