My little girls
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: My little girls
Znalazłaś juz domki dla wszystkich? ;>
Domkow jeszcze nie znalazlam dla wszystkich mam dopiero 4 chętnych i to dwoje nie jest pewnych:( No nic,jakos damy rade.
Linie lotnicze swoja droga ale trzeba papiery od weta jakies, szczepienia na wscieklizne, zwierze nie moze byc mlodsze niz 3 miesiace itp to dot, np fretek a co ze ciurami to nie ma nigdzie
Linie lotnicze swoja droga ale trzeba papiery od weta jakies, szczepienia na wscieklizne, zwierze nie moze byc mlodsze niz 3 miesiace itp to dot, np fretek a co ze ciurami to nie ma nigdzie
Jak ja sie dowiadywałam (chciałam z Anglii szczura przywieźć) to nie było potrzebne nic, poza transporterem spełniającym jakieś tam ich normy, żeby móc szczura przewieźć na pokładzie. No ale wtedy znalazłam tylko 3 linie lotnicze, które sie zgadzały na takie zwierzaki (koty, psy, króliki, świnki morskie czy fretki w większej ilości linii...) i miały kolosalnie wysokie ceny biletówRhenata pisze:Linie lotnicze swoja droga ale trzeba papiery od weta jakies, szczepienia na wscieklizne, zwierze nie moze byc mlodsze niz 3 miesiace itp to dot, np fretek a co ze ciurami to nie ma nigdzie

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Rhenata maleńtasy są śliczne, gdyby urodziły sie w Polsce, juz na drugi dzień nie było by wolnych. ;p
Trzymam kciuki za znalezienie domków.
Gdyby jednak udało się je przewieść do Polski to byłabym chętna.
Trzymam kciuki za znalezienie domków.
Gdyby jednak udało się je przewieść do Polski to byłabym chętna.
Nina,niestety nie mam teraz funduszy na takie drogie przeloty
ale jakbym miała to przywiozłabym wam ciurkow a ciurkow,hehe
Strup, dzięki za komplementy
Niebiesciaki skończyły dzisiaj 7 tydzień i waza:
236g-Freyja
241g-Agusia
przytyły po 34 i 36 gram w ciągu 5 dni!!!
Zapomniałam napisać wcześniej ze tatuś tych maleństw wazy 780 gram! bydlak jeden

Strup, dzięki za komplementy

Niebiesciaki skończyły dzisiaj 7 tydzień i waza:
236g-Freyja
241g-Agusia
przytyły po 34 i 36 gram w ciągu 5 dni!!!

Zapomniałam napisać wcześniej ze tatuś tych maleństw wazy 780 gram! bydlak jeden

Jestem pod wrazeniem , mi sie wydawalo ze to ja hoduje duze szczurki , ale moje Efki to chlopcy srednio ledwo 300 z haczykiem , standardziki nawet mniej a dziouszki 250:) a tu prosze takie duze pannice , a jakims samochodem sie do Polski nie wybierasz
?

Dzieki merch
samochodem może latem dopiero 

Happy birthday to Rhenata
Wszystkie najlepszego, i najszczurszego dla Ciebie 

Dziękuje Babli
Dawno mnie nie było, ale mam tyle szczurów na głowie!

dzieciaki rosną jak na drożdżach, i znajdują domki z powodzeniem
Niebiesciaki już dołączone do mamusiek, nie ma większych scysji niż trochę tarmoszenia podczas zabawy i ustawiania sie nawzajem
A zrobiłam to tak: maluchy wkładałam do niebieskich na trochę, potem na dłużej żeby niebiesciaki zostały obsiusiane
potem sprawdziłam jak tam wzajemna adoracja pomiędzy mamuśkami a niebiesciakami na fotelu, było ok, nikt nikogo nie pogonił tym razem,wiec stwierdziłam ze jest lepiej nie będzie a mamuśki sie przeprowadziły do niebieskich
Cały dzień je obserwowałam, ale nie musiałam wyciągać, tylko kilka razy jak niebieskie sie stawiały to było trochę pisku, dostały reprymendę słowną
Jest dobrze...ufff.
A Tuta nadal karmi te darmozjady. Niestety kilka dni temu zauważyłam u niej coś jakby guzka pomiędzy pacha a cycuszkiem, Pio ja trzymał ja obmacałam, twarde wielkości dużego groszka, zanim zdążyłam zareagować i zawieźć kanalarza do weta rozdrapała sobie i została otwarta rana ale bez tego groszka, dałam antyseptyk i na drugi dzień już ledwo ślad został, zasklepiło sie i nie ma(ale ja mam dobra maść
, albo szczury mi sie tak ekstra szybko goja
)..kolejne ufff...ropień chyba sie zrobił w kanaliku albo bachor ugryzł mamusie.
Co jeszcze? Cztery czorty zostaną z nami, dwóch chłopców i dwie panienki.
niebiesciaki są najukochańsze z całego uniwersum, pieszczochy kochane i ogromniaste, maja 8 tygodni i waza...276g Freyja, 296g Agusia
I trochę zdjec na koniec

Dawno mnie nie było, ale mam tyle szczurów na głowie!

dzieciaki rosną jak na drożdżach, i znajdują domki z powodzeniem

Niebiesciaki już dołączone do mamusiek, nie ma większych scysji niż trochę tarmoszenia podczas zabawy i ustawiania sie nawzajem

A zrobiłam to tak: maluchy wkładałam do niebieskich na trochę, potem na dłużej żeby niebiesciaki zostały obsiusiane

A Tuta nadal karmi te darmozjady. Niestety kilka dni temu zauważyłam u niej coś jakby guzka pomiędzy pacha a cycuszkiem, Pio ja trzymał ja obmacałam, twarde wielkości dużego groszka, zanim zdążyłam zareagować i zawieźć kanalarza do weta rozdrapała sobie i została otwarta rana ale bez tego groszka, dałam antyseptyk i na drugi dzień już ledwo ślad został, zasklepiło sie i nie ma(ale ja mam dobra maść

Co jeszcze? Cztery czorty zostaną z nami, dwóch chłopców i dwie panienki.
niebiesciaki są najukochańsze z całego uniwersum, pieszczochy kochane i ogromniaste, maja 8 tygodni i waza...276g Freyja, 296g Agusia

I trochę zdjec na koniec

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_3518.jpg =)
ale tego duuuużo... i wszystkie czerwonookie?
a ile maluszków w końcu u Was zostaje? i jak to sie rozkłada płciami? podzieliliście już na dwa stadka?
cudowne są te paskudki... no cudowne..
ale tego duuuużo... i wszystkie czerwonookie?
a ile maluszków w końcu u Was zostaje? i jak to sie rozkłada płciami? podzieliliście już na dwa stadka?
cudowne są te paskudki... no cudowne..

http://s583.photobucket.com/albums/ss27 ... C_3518.jpg
Mały potwór! Małe bezczelne stworzenie! Jak Wy te dzieci wychowujecie?
Przesłodkie
A nie lepiej by było zostawić 4 baby? Tak bezpieczniej nieco

Przesłodkie

A nie lepiej by było zostawić 4 baby? Tak bezpieczniej nieco

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
- Kontakt:
oooh! the photos are lovely!
I was in the UK until yesterday, so couldn't look until now, they are lovely photos, and the girls are growing really well! 
xx

xx
Bongo Fury Rattery, Cork, Ireland - Breeding for Russian Silver and Russian Silver Agouti.
Zoundz, the girls are growing very fast, and they are gorgeous
I cant stop kissing those belly's
Nina, ja cały czas sie zastanawiam czy to ma sens, chłopców nigdy nie miałam
ale tez wiem ze kastracja jest troszkę bez sensu tylko po to żeby ich dołączyć do dziewczyn, tylko ze w dwóch małych sie tak zakochałam ze nie wiem czy dam rade zrezygnować
kurcze...
Zalbi, wszystkie paskudy są czerwonookie,zostają u nas cztery ciury, a chłopcy są już oddzieleni oprócz jednego najmniejszego szkraba

Nina, ja cały czas sie zastanawiam czy to ma sens, chłopców nigdy nie miałam

nio potwor jeden wwiem, juz go skrzyczalamMały potwór! Małe bezczelne stworzenie! Jak Wy te dzieci wychowujecie?![]()

Zalbi, wszystkie paskudy są czerwonookie,zostają u nas cztery ciury, a chłopcy są już oddzieleni oprócz jednego najmniejszego szkraba

-
- Kontakt:
I'm glad they're getting big!
The babies I kept are doing well too. The girls are 275 and 280 grams, and the boys are 320 and 375 grams! 
xx

xx
Bongo Fury Rattery, Cork, Ireland - Breeding for Russian Silver and Russian Silver Agouti.