To teraz masz już 11 ogonków
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
-
Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Re: Mój oddział
Gratuluję doszczurzenia się
piękne maleństwa... ta córeczka to prawdziwa capped 
?
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Aj złe kobiety. Wszystkie tylko o nowych, a biedny Milo poczuje się niedoceniony..
.
A i tego co pod deskami, w piwnicy się czai, to się nieco obawiam.. 
Co do tego nie mam wątpliwości
! Będę się wam chwalić jutro, albo pojutrze....
Niestety wciąż przebrzydłym cyfrówkiem
Jutro będzie piękna jedenastka. Przy okazji.. miałam się nie doszczurzać, dopóki nie uda mi się doszczurzyć jakimś rodowodowym [oby się udało.]..
Jednak to co kiedyś napisałam, to bzdura! Chodzi mi o to:
].

Tego się boję. W końcu miziać ryb i żółwia nie potrafięwymiziaj wszystko co ci sie w domu rusza od nas
Córunia jest przecudna (matula też niczego sobie!) gratuluję doszczurzenia... Niech się maludy zdrowo chowają.
piękna mamusia i córcia!
Jejkuniu , jak bosko umaszczone
Babliś! Cudne! Cudne, prze-cud-ne!!!!
A tych dwóch pań strasznie zazdroszcze, bo jam w nich zakochana od początku
Dziękujemy pięknie!Gratuluję doszczurzenia siępiękne maleństwa... ta córeczka to prawdziwa capped
Co do tego nie mam wątpliwości
PrawieTo teraz masz już 11 ogonków?
Jednak to co kiedyś napisałam, to bzdura! Chodzi mi o to:
hm.. jednak odmienna musiała mieć rację [mimo, że to okazało się już w grudniu10 - maksymalna liczba i koniec kropka.
Naprawdę się nie da zablokować mi zwierzaków i miotów, i tym podobnych ?co do kropki po dziesięciu- brak silnej woli niejedno ma imię
To i tak nic nie daBabli pisze:Naprawdę się nie da zablokować mi zwierzaków i miotów, i tym podobnych ?
Hyhy
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Czerwonaona
Wkońcu dorwałam się do forum i musze stwierdzić jedno:lepszego domku dla panienek to napewno bym nie znalazała.
Będe z niecierpliwością śledziła moje tymczasoiczki urocze u Ciebie w temacie:)
Będe z niecierpliwością śledziła moje tymczasoiczki urocze u Ciebie w temacie:)
Śliczności, śliczności...:*
odmienna i Kwarki chcą takie wielkie pióro i taką piękną podłogęęęęęęęęęęęęęę! 
Babli , Milo jest The Best , a pozostałe też piękne .
To tyle , chyba polecę do Ogrodu Zoologicznego odwiedzić pawie
To tyle , chyba polecę do Ogrodu Zoologicznego odwiedzić pawie
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Parę dni mnie nie było i już się ledwie co orientuję w temacie ! 
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
- Czerwonaona
Kurde czekam,czekam z niecierpliwością na wrażenia i zdjęcia jak sie da:)
Mam nadziej,ze tata nie byl zly robilam co moglam,żeby sprawnie doatrl ale kurde w hucie mozna sie pogubić.
Ciesze sie jednak strasznie,ze wszystko przebieglo prawidlowo i panienki maja wspanialy domek:)
Mam nadziej,ze tata nie byl zly robilam co moglam,żeby sprawnie doatrl ale kurde w hucie mozna sie pogubić.
Ciesze sie jednak strasznie,ze wszystko przebieglo prawidlowo i panienki maja wspanialy domek:)
Przepraszamy, że tak długo. Ale nie mogę się odkleić od klatki.
U mnie zawsze nieład i nieporządek !
Dzisiaj postanowiłam dać bidulkom spokój, na pewno zestresowane, a ja i tak ciągle wgapiam się w klatkę...
Jak to ze mną bywa, musiałam dłużej zostać na głupim odczulaniu, i nie poznałam Czerwonaona/Czerwonejonej*
*Prosimy o poprawną formę
I tu dla powyższej serdeczne podziękowania, bo dziewczynki są takie, że ohh i ahh! Dziękuję, Ci bardzo,bardzo,bardzo,bardzo! Jesteś cudowna!
Tu parę zdjęć, malutko, ale jednak to ich pierwszy dzień. A Birma [mamusia] cały czas wpychała się w kadr.. Dlatego zdjęć Nishy [córa] mniej..

Jedynie dziewięć zdjęć takich +/- udało mi się zrobić..
U mnie zawsze nieład i nieporządek !
Dzisiaj postanowiłam dać bidulkom spokój, na pewno zestresowane, a ja i tak ciągle wgapiam się w klatkę...
Jak to ze mną bywa, musiałam dłużej zostać na głupim odczulaniu, i nie poznałam Czerwonaona/Czerwonejonej*
*Prosimy o poprawną formę
I tu dla powyższej serdeczne podziękowania, bo dziewczynki są takie, że ohh i ahh! Dziękuję, Ci bardzo,bardzo,bardzo,bardzo! Jesteś cudowna!
Tu parę zdjęć, malutko, ale jednak to ich pierwszy dzień. A Birma [mamusia] cały czas wpychała się w kadr.. Dlatego zdjęć Nishy [córa] mniej..

Jedynie dziewięć zdjęć takich +/- udało mi się zrobić..
Oh i ah, przyjade i ukradne
Są najśliczniejsze z najśliczniejszych
Są najśliczniejsze z najśliczniejszych
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Czerwonaona
Ojoj nie ważna forma:)Nie masz za co dziękować to ja serdecznie dziękuje za najwspanialszy domek,,,lepszego bym nie znalazła napewno.
Mam nadzieje,że dadzą Ci wiele radości bo mnie dawały coniemiara i gdyby nie moje chlopaki to za nic bym ich nie oddała.
A w tej małej piękności poprostu zakochana bylam od początku i nie omieszkam tutaj często zaglądać bo nie ma nic wspanialszego niż oglądać jak te cudeńka rosną...mam nadzieje,że dogadają sie z resztą stadka raczej problemowe nie są no i były kiedyś w ogromnym gronie ten czas co były u mnie odspneły i zregenerowały się bidule.
Ja zawsze jak patrzyłam na tą malusią bo mama była rozpłodowa,,,to zastanałam się jak takiego malucha można dać wezowi do zjedzenia i ciekawe ile razy była tam wkładana i zestresowana i zabierana bo jej nie chciał zjeść...ehhh aż mi się myśleć nie chce normalnie.
Jak widze te fotki to się rozpływam..śliczności:):):)
Mam nadzieje,że dadzą Ci wiele radości bo mnie dawały coniemiara i gdyby nie moje chlopaki to za nic bym ich nie oddała.
A w tej małej piękności poprostu zakochana bylam od początku i nie omieszkam tutaj często zaglądać bo nie ma nic wspanialszego niż oglądać jak te cudeńka rosną...mam nadzieje,że dogadają sie z resztą stadka raczej problemowe nie są no i były kiedyś w ogromnym gronie ten czas co były u mnie odspneły i zregenerowały się bidule.
Ja zawsze jak patrzyłam na tą malusią bo mama była rozpłodowa,,,to zastanałam się jak takiego malucha można dać wezowi do zjedzenia i ciekawe ile razy była tam wkładana i zestresowana i zabierana bo jej nie chciał zjeść...ehhh aż mi się myśleć nie chce normalnie.
Jak widze te fotki to się rozpływam..śliczności:):):)
Birma capped przesliczna
, gratulue doszczurzenia
dziewczynki piękne, widziałam je na żywo i też jestem zakochana w nich
tylko pozazdrościć
:P
Dziękujemy, jestem dumna z moich dwóch nowych pięknych dziewczynek
Obecnie mieszkają w 60/40/60, mają małą gałązkę, sznurek, domek, hamaczek z wejściem do środka, rurę.. i a śpią na gołych półeczkach!
Proszę Cię Nina zaniechaj okropnego pomysłu, jakim jest kradzież, bo chyba na zawał zejdę...
I coś mnie tu zdziwiło.
Chciałam Aluzyjce poczytać, bo dziewczynki wcześniej za łatwo nie miały, ale zobaczyłam coś, i myślę, że Aluzja by je wtedy zamordowała. Wyrodna babcia z Ciebie Nina...
Proszę Cię Nina zaniechaj okropnego pomysłu, jakim jest kradzież, bo chyba na zawał zejdę...
I coś mnie tu zdziwiło.
Chciałam Aluzyjce poczytać, bo dziewczynki wcześniej za łatwo nie miały, ale zobaczyłam coś, i myślę, że Aluzja by je wtedy zamordowała. Wyrodna babcia z Ciebie Nina...
I jak mam wnuczce pokazać coś takiego?Są najśliczniejsze z najśliczniejszych