Moje Chrupki :D :D :D

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
RattaAna

Re: Moje Chrupki :D :D :D

Post autor: RattaAna »

śmiem twierdzić, że tak uroczemu i rozbrajającemu ciurowi w każdym tle kolorystycznym będzie dobrze - i tak cała uwaga skupia się tylko na nim :D
ech, jakiż on jest pięknościowy!
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Awatar użytkownika
Leia

Post autor: Leia »

Teliś, no normalnie, normalnie no...no nie mam słów. Jaki pyszczek zakochany na tym zdjęciu! Widać miłość tryskającą ze szczurkowych oczek. Jak ja kocham te nasze ogonki śliczne, te nasze kluski i miśki! Za ich bezgraniczną miłość do nas, podszytą jednak indywidualizmem.
merch

Post autor: merch »

Sliczny moj wnusio , a gdzie reszta samcolkow?
a to pozdrowienia od krewnej ( ciotecznej babki) : e7d]
Awatar użytkownika
Leia

Cioteczna babka elokwentna. A ja w ramach małej autoreklamy zapraszam do naszego tematu. Wstawiłam nowe fotki chłopaków.
Awatar użytkownika
Nue

Post autor: Nue »

Teli, no właśnie, gdzie reszta?
Nie wiesz, że nie powinno się robić żadnych różnic między dziećmi? A Ty wyraźnie wyróżniasz Fizyka ::) ...
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]

Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
merch

Teli, no właśnie, gdzie reszta?
Nie wiesz, że nie powinno się robić żadnych różnic między dziećmi? A Ty wyraźnie wyróżniasz Fizyka ...
pewnia jak to mama bo najmlodszy :P, ale Teli zgadzam sie reszty nie mozna dyskryminowac :P
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

No dobrze to postaram sie cos zrobic :D.. w czwartek najpozniej beda. Bo tak to jak chodze do szkoly to mi sie nie chce ;) .

No wytrozniam go moze troche. Przedwczoraj bylismy na spacerze w lasku.. maly byl grzeczny. Nakupal mojej kumpeli do torby ale coz.. jemu sie wybacza.
Leia do waszego tematu zagladalam. Dam znac o tym za chwilke ;)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
odmienna

Post autor: odmienna »

...dawaj!
(w końcu czwartek jest, czyż nie? :P )
Awatar użytkownika
Telimenka

Czwartek sie konczy troche pozniej :D..!
Mam jeszcze czas! ;)

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Teli - do roboty !
Czekamy na fotki i na nowe informacje :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Babli

Post autor: Babli »

Masz jeszcze parę godzin.... 8)
Awatar użytkownika
Telimenka

Ehhh probowalam, staralam sie! Naprawde ale one jak na zlosc nie chcialy. Jakby pokazywaly ze to one maja wladze i jak ja sobie tu cos zdeklaruje to moge sie cmoknac w dupke ewentualnie.

Byli wczoraj kaprysni jak nic i dzis tez.. Postaram sie jeszcze wieczorem ;)

A z nowosci.. Fizus wazy 418g ;). Moj maly wielkolud. Ogolnie nie chce im sie ruszac dupska wyleguja sie w wolierze a baby psuja hamaki jakby na wyscigi i leza sobie w kuwecie. Pupa jest juz prawie lysa moja starusienka. Nie wiem ile ona ma ale w tym maju bedzie juz 2 lata jak jest u mnie. Ponoc miala ok 10 miesiecy jak tu przyjechala. Cos nie moge az w to uwierzyc. Maly szczurzy terminator.
Ylah trzyma sie swietnie chociaz podejrzewam ze juz nie widzi. W porownaniu do swojej siostry to zupelnie inna kondycja na starosc.

Chlopaki i dziewczeta dostali ostatnio makaron. Jak to smiesznie wyglada jak Pupa zjada z jednej strony Ylah z drugiej. Wcinaja przesuwajac sobie niteczke tymi malymi lapkami a jak juz napotkaja opor w postaci ciagnacego z drugiej strony pyszczka kolezanki zaczynaja szarpac lebkami jak wsciekle psiska ktora wyszarpie wiecej :D . Stare ale jare te moje badziewia

Awatar użytkownika
Leia

Oj Teliś, Teliś migasz się :P Pewnie jakoś przeżyjemy brak zdjęć, ale nie na długo. Mówisz, że Fizyk jest mały wielkolud? To co ja mam powiedzieć? Flap waży 470 gramów!!! Normalnie szok. Jest taaaki duży!

Kochanieńka powiedz tym swoim urwisom, że ciotka Andzia życzy sobie fotek i mają się grzecznie usadzić wężykiem i dać sfotografować swoje urocze pyszczki. Bo jak nie, to po wyżej wymienionych pyszczkach nastukam!
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

No właśnie! Siostry chcą zdjęcia wielkiego brata :D
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Flap waży 470 gramów!!!
Nie no nie uwierze jak nie zobacze , on nie ma jeszcze 3 miesiecy !!!!
Zablokowany

Wróć do „Nasi pupile”