Skubańce. A kto to taki sie wpakował do szuflady?
Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Kapturzaki, Dzikusie i Niedźwiedzica Polarna
HAHAHA. Szczury to jednak potrafią znaleźć sobie miejsce
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Coś wspaniałego
.
Najlepszy potworzak jest ten czarny z jasną kreseczką na nosiu
.
Wycałować brzuszki.
Najlepszy potworzak jest ten czarny z jasną kreseczką na nosiu
Wycałować brzuszki.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
znaczy florentynka:), bedziemy calowac brzusie 
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e09 ... 4f40a.html jaka słodka minka niewiniątka 
Zeneczka wygląda Świetnie
ale, Florentynka...Ja nie mogę! jaka ona jest piękna! Kiedy ona tak wyrosła? Babciu merch- ciągle nas poganiasz, że mało zdjęć wnusiów a sama zazdrośnie schowałaś przed nami taką Florentynkę!!!
ale, Florentynka...Ja nie mogę! jaka ona jest piękna! Kiedy ona tak wyrosła? Babciu merch- ciągle nas poganiasz, że mało zdjęć wnusiów a sama zazdrośnie schowałaś przed nami taką Florentynkę!!!
Oj tam zaraz schowalam , jakby ktos nie wiedzial pod adresem www.merchowe-pole.fotosik.pl
jest ponad 700 fotek moich szczurasow , a Florentine ma nawet swoj osobny album. Poza tym zalozylm zbiorowy album Czapeczniki , bardzo prosimy osoby , ktore Czapeczniki maja od opieka o dodawanie tam fotek :)Link do albumu http://www.fotosik.pl/albumgroup/jpnhwn ... photos.php
prosze o kontakt w sprawie zglaszania sie do redagowania albumu , nie znam nikow z fotosika wszystkich opiekunow Czapecznikow.
A to foteczka najezonych Czapecznikow - mielismy szczurzych gosci

jest ponad 700 fotek moich szczurasow , a Florentine ma nawet swoj osobny album. Poza tym zalozylm zbiorowy album Czapeczniki , bardzo prosimy osoby , ktore Czapeczniki maja od opieka o dodawanie tam fotek :)Link do albumu http://www.fotosik.pl/albumgroup/jpnhwn ... photos.php
prosze o kontakt w sprawie zglaszania sie do redagowania albumu , nie znam nikow z fotosika wszystkich opiekunow Czapecznikow.
A to foteczka najezonych Czapecznikow - mielismy szczurzych gosci

Toż to nie czapeczniki tylko jeże! Cudowne 
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Aleee boskie jeżozwierze! Merch ja byłam święcie przekonana, że my mamy szczury. Widać człowiek się przez całe życie uczy.
Chlopcy jak se najeza wygladaja jeszcze grozniej, odnosi sie wrazenie ze sa wielkosci zajaca, to chyba dlatego dzikie szczury w opowieciach sa wielkie , chociaz wedlug wszelkich nakowych zrodel sa nawet mniejsze niz laboratoryjne wistary.
o jeżuuu!
Oni tak całkiem wściekli chyba nie są, bo pycholki nadal mają sympatyczne.
Wyjątkowo nie cierpię, jak tak porządnie najeży się Dar; u tego szczura, wszystko jest jakieś, takie… zdecydowane?/ konkretne?/na maxa?... jak jest zły, to wygląda na złego, groźnego osobnika! Normalnie, najbardziej u niego zachwyca mnie głowa: duża, kształtna- kiedy się najeży, głowa jakby znika i z czarnego pompona wystaje coś, co nie jest na pewno Darusiowym pycholkiem.
Oczy robią się jakieś małe i płaskie i jest w nich samcza tępota…. jak to widzę „staję na uszach” żeby jaknajprędzej przyjął swoją normalną postać, bo okrutnie wtedy tęsknię za moim mądrym Darem. Właściwie, wszystkie szczury się przecież jeżą a tylko w jego wykonaniu robi to na mnie aż takie wrażenie. Muszę się właściwie zastanowić dlaczego…
…..
E, na Fotosiku, to jednak nie to
choć przyznaję, że masz tam wyjątkowy porządek
Oni tak całkiem wściekli chyba nie są, bo pycholki nadal mają sympatyczne.
Wyjątkowo nie cierpię, jak tak porządnie najeży się Dar; u tego szczura, wszystko jest jakieś, takie… zdecydowane?/ konkretne?/na maxa?... jak jest zły, to wygląda na złego, groźnego osobnika! Normalnie, najbardziej u niego zachwyca mnie głowa: duża, kształtna- kiedy się najeży, głowa jakby znika i z czarnego pompona wystaje coś, co nie jest na pewno Darusiowym pycholkiem.
Oczy robią się jakieś małe i płaskie i jest w nich samcza tępota…. jak to widzę „staję na uszach” żeby jaknajprędzej przyjął swoją normalną postać, bo okrutnie wtedy tęsknię za moim mądrym Darem. Właściwie, wszystkie szczury się przecież jeżą a tylko w jego wykonaniu robi to na mnie aż takie wrażenie. Muszę się właściwie zastanowić dlaczego…
…..
E, na Fotosiku, to jednak nie to
A mnie poldzikuny najezone zachwycaja , nic na to nie poradze , sa takie wielkie i takie dumne i takie ech och , poza tym one sie jeza najczesciej w obronie terytorium przed obcymi , zadne inne szczury nie wygladaja tak fajnie , one chyba maja gesty podszerstek czy cos