haha coś w tym jest, dzisiaj zaczęły się dobierać do kwiatków, kop kop i ziemia już na podłodze

ale mama już wie, wczoraj gdzieś pojechała to korzystając z okazji puściłam dziewczyny, a tu akurat mama wraca

była przerażona tylko faktem że mogą posikać jej poduszki

Byłam też wczoraj odwiedzić Dżumana, był ze mną też mój brat. Widział że udało mi się pogłaskać Dżumana ale robię to bardzo ostrożnie, bo wiem jak boli ugryzienie przez niego. Brat podszedł do Dżumana i przystawia rękę, mówię mu - "proszę cię weź palca bo cię ugryzie!", nie zdążył posłuchać i już cały palec zachlapany krwią. Ale mam czyste sumienie, przecież ostrzegałam

a wbrew pozorom brat nie jest malutki tylko ma 23 lata

i później ze skargą przecież dwa pozostałe są takie kochane...

a wygląda tak niewinnie

Tak wo ogóle to pokaże wam jak kiedyś będę u chłopaka w jego domu rodz. jakie miał Dżuman królestwo przez święta. Mój chłopak wybudował klatkę w meblościance. Z mnóstwem różnych rur, zakamarków, pomieszczeń. Tylko jedyną wadą jest że kiepsko się to czyści

Odmienna właśnie wczoraj oglądałam wątek z maluchami Karbonkowymi. Wszystkie były takie słodkie. Żałuje że nie mogłam oglądać jej jak była malutka.

Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]