Mój 1st ogonek^^
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Mój 1st ogonek^^
Ona już jest oswojona^^. Teraz namawiam rodziców na większą klatkę żeby Queen nie była samotna ^^.

Mam pytanko czy ktoś już jechał ze szczurem autem bez klimatyzacji w transporterze przez 11h+? Bo w czerwcu jadę na wczasy a jakbym nie miał drugiego szciurka to bym ją musiał wziąć, bo przecież sama nie będzie siedzieć.

- susurrement
nawet jakbyś już miał drugiego szczurka to raczej to nie jest dobry pomysł, żeby zostawić je same.
a autem bez klimatyzacji, w czerwcu, nie polecam jechać z ogonem. okna pewnie będą otwarte, wiać będzie jak nie wiem i zapalenie płuc gotowe.
lepiej dać komuś malucha na przechowanie.
swoją drogą - cudna szczura!

a autem bez klimatyzacji, w czerwcu, nie polecam jechać z ogonem. okna pewnie będą otwarte, wiać będzie jak nie wiem i zapalenie płuc gotowe.
lepiej dać komuś malucha na przechowanie.
swoją drogą - cudna szczura!
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]

za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
- ridja devojka
Na pewno znajdzie się ktoś kto się zajmie szczurkiem (lub szczurkami) pod Twoją nieobecność  

Jak bym miał dwa to bym je dał babci bo ona kocha szczurki ^^ a jak jednego to może na przechowanie komuś dam bo wtedy przynajmniej samotna by nie była...

ale nie mów, że do czerwca masz zamiar trzymać tego biedula samego bez towarzystwa...

Piękny agutek, cud miód!
Co do tego wyjazdu, to taki kawał drogi w czerwcu, to nie za dobry pomysł. Bez klimy, czy z nią. Klimatyzacja latem to zUo najwyższe. Można się strasznie przeziębić. W aucie chłodno, potem wychodzisz na gorąco i gotowe. Człowiek ma kłopot, co dopiero szczur. Z drugiej strony upał i otwarte okno i też szczurze przeziębionko gotowe. Najlepiej zostawić szczurki komuś pod opieką.

Co do tego wyjazdu, to taki kawał drogi w czerwcu, to nie za dobry pomysł. Bez klimy, czy z nią. Klimatyzacja latem to zUo najwyższe. Można się strasznie przeziębić. W aucie chłodno, potem wychodzisz na gorąco i gotowe. Człowiek ma kłopot, co dopiero szczur. Z drugiej strony upał i otwarte okno i też szczurze przeziębionko gotowe. Najlepiej zostawić szczurki komuś pod opieką.
SmoG, ja jednak trzymam kciuki za to, żeby do czerwca udało Ci się przygarnąć ślicznotce koleżankę i żebyś mógł je zostawić pod opiekę babci. Piękne to twoje aguciątko  

- ridja devojka
a nawet jak do czerwca będzie sam, to co za problem dla babci?   jak zaopiekuje się dwoma, to jednym chyba też?
  jak zaopiekuje się dwoma, to jednym chyba też?

jak zaopiekuje się dwoma, to jednym chyba też?
  jak zaopiekuje się dwoma, to jednym chyba też?- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Śliczna agutka  stawiałabym na berkshire, bo ma skarpetki białe, a może irish?
 stawiałabym na berkshire, bo ma skarpetki białe, a może irish?
Chyba nie zamierasz jej trzymać samej aż do czerwca? szczury to zwierzęta stadne i cierpią, gdy są same...
  szczury to zwierzęta stadne i cierpią, gdy są same...

stawiałabym na berkshire, bo ma skarpetki białe, a może irish?
 stawiałabym na berkshire, bo ma skarpetki białe, a może irish?Chyba nie zamierasz jej trzymać samej aż do czerwca?
 szczury to zwierzęta stadne i cierpią, gdy są same...
  szczury to zwierzęta stadne i cierpią, gdy są same...Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Witam ponownie. Kwiestia wakacji już omówiona. W moim domu trwa cały czas uszczurzawianie, rodzice się nie chcą zgodzić na większą klatkę lecz ja szykuje intrygę   . Potrwa to jeszcze 2 miechy, chyba że jakiś nagły traf mi pomoże. I tu pojawia się moje pytanko czy ta klatunia będzie odpowiednia:
 . Potrwa to jeszcze 2 miechy, chyba że jakiś nagły traf mi pomoże. I tu pojawia się moje pytanko czy ta klatunia będzie odpowiednia:  ? Gdy będę miał większą klatkę 2 szczurzyca to nie problem, znaczy dla mnie nie ale według moich rodziców to tak. I teraz czas na pytanie, a mianowicie: czy ktoś z śląska ( max. Sosnowiec, Katowice ) czyta mój temat i ma na odsprzedanie klatunie mniej więcej taka jak na zdjęciu? (     *  wysokość 54 cm,  * długość 60 cm, * szerokość 36 cm) A najlepiej by było gdyby ten ktoś miał do oddania samiczkę ^^ ( jak nie to z bidy adoptuje, przecież tej pełno na forum
 ? Gdy będę miał większą klatkę 2 szczurzyca to nie problem, znaczy dla mnie nie ale według moich rodziców to tak. I teraz czas na pytanie, a mianowicie: czy ktoś z śląska ( max. Sosnowiec, Katowice ) czyta mój temat i ma na odsprzedanie klatunie mniej więcej taka jak na zdjęciu? (     *  wysokość 54 cm,  * długość 60 cm, * szerokość 36 cm) A najlepiej by było gdyby ten ktoś miał do oddania samiczkę ^^ ( jak nie to z bidy adoptuje, przecież tej pełno na forum   ) Potem dam jeszcze zdjęcia.
 ) Potem dam jeszcze zdjęcia. 
P.S. Dziś majówka!
http://www.zoohandel24h.pl/produkt-77-62 Tu cały opis tej klatki.

. Potrwa to jeszcze 2 miechy, chyba że jakiś nagły traf mi pomoże. I tu pojawia się moje pytanko czy ta klatunia będzie odpowiednia:
 . Potrwa to jeszcze 2 miechy, chyba że jakiś nagły traf mi pomoże. I tu pojawia się moje pytanko czy ta klatunia będzie odpowiednia:  ? Gdy będę miał większą klatkę 2 szczurzyca to nie problem, znaczy dla mnie nie ale według moich rodziców to tak. I teraz czas na pytanie, a mianowicie: czy ktoś z śląska ( max. Sosnowiec, Katowice ) czyta mój temat i ma na odsprzedanie klatunie mniej więcej taka jak na zdjęciu? (     *  wysokość 54 cm,  * długość 60 cm, * szerokość 36 cm) A najlepiej by było gdyby ten ktoś miał do oddania samiczkę ^^ ( jak nie to z bidy adoptuje, przecież tej pełno na forum
 ? Gdy będę miał większą klatkę 2 szczurzyca to nie problem, znaczy dla mnie nie ale według moich rodziców to tak. I teraz czas na pytanie, a mianowicie: czy ktoś z śląska ( max. Sosnowiec, Katowice ) czyta mój temat i ma na odsprzedanie klatunie mniej więcej taka jak na zdjęciu? (     *  wysokość 54 cm,  * długość 60 cm, * szerokość 36 cm) A najlepiej by było gdyby ten ktoś miał do oddania samiczkę ^^ ( jak nie to z bidy adoptuje, przecież tej pełno na forum   ) Potem dam jeszcze zdjęcia.
 ) Potem dam jeszcze zdjęcia. P.S. Dziś majówka!
http://www.zoohandel24h.pl/produkt-77-62 Tu cały opis tej klatki.
- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Z tego samego sklepu polecałam o wiele bardziej tą:
NIE MAŁA WILLA DLA TWOJEGO PUPILKA
Fajna klatka dla szynszyla, koszatniczki i innych gryzoni
Wymiary:
*
wysokość 80 cm
*
długość 70 cm
*
szerokość 40 cm.
Wymiary drzwiczek: 12,5x12,5 cm
Wysokość podstawy: 13 cm
Odstęp między prętami: 11 mm.
Klatka zawiera:
*
2x Miseczka,
*
2x Drewniana półeczka,
*
1x Karuzela (średnica 20 cm)
*
Pomiędzy klatką a kuwetą znajduje się krata, która chroni kuwetę przed przegryzeniem przez gryzonia. Kratę można bez problemu wyjmować i wkładać.

NIE MAŁA WILLA DLA TWOJEGO PUPILKA
Fajna klatka dla szynszyla, koszatniczki i innych gryzoni
Wymiary:
*
wysokość 80 cm
*
długość 70 cm
*
szerokość 40 cm.
Wymiary drzwiczek: 12,5x12,5 cm
Wysokość podstawy: 13 cm
Odstęp między prętami: 11 mm.
Klatka zawiera:
*
2x Miseczka,
*
2x Drewniana półeczka,
*
1x Karuzela (średnica 20 cm)
*
Pomiędzy klatką a kuwetą znajduje się krata, która chroni kuwetę przed przegryzeniem przez gryzonia. Kratę można bez problemu wyjmować i wkładać.
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

No tak ale mi zależy na cenie i czasie ponieważ nie chcę żeby moja mała była długo sama prze zemnie i brak funduszy. A co myślicie o tej klatce ? http://www.szczury.org/viewtopic.php?f=5&t=22240

- kwiatlotosu1982
jaka ślicznotka  i chyba w tym samym wieku co moje łobuziary
 i chyba w tym samym wieku co moje łobuziary  posmyraj ją za uszkiem ode mnie
 posmyraj ją za uszkiem ode mnie 

i chyba w tym samym wieku co moje łobuziary
 i chyba w tym samym wieku co moje łobuziary  posmyraj ją za uszkiem ode mnie
 posmyraj ją za uszkiem ode mnie