Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp
musisz myc , wstawic podklad dla staruszkow i smarowac alantanem plusem kremem lub mascia wyprobuj co lepiej dziala, moze poki saczy krem a profilaktycznie masc
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Mnie się dobrze przy nieporuszającym się szczurku, sprawdzały chusteczki dla niemowląt Nivea Baby Pure – mają delikatny środek myjący i pielęgnują ( nie muszą być wcale te- jest tego spory wybór) a zobacz co pisze krwiopij o podkładach: http://ogoniaste-opowiesci.blog.onet.pl/ ... Fredryczek już też ich potrzebuje. A ja nie wiedziałam, że coś takiego jest.
eFki - szczury na 102
eFki - szczury na 102

Hmm chusteczki dla bachorów mam (na coś sie wreszcie bratanice przydadzą
), w sumie nie wiem czemu nie wpadłam na mycie go tym...
Jutro trzeba kupić podkłady
A nóż sie sprawdzą
A eFki, no ja je po prostu uwielbiam
Florke mogłabym oglądać godzinami, obie za to bym zagłaskała, bo mają taką aksamitną sierść 

Jutro trzeba kupić podkłady

A eFki, no ja je po prostu uwielbiam

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
eFki sa smieszne , ale Felisia jest glowna oskarzona w sprawie dzisiejszego braku kawy, cos wczoraj niepokojaco duzo przebywala w okolicy ekspresu.
jescze raz zobaczylam w powiekszeniu ostatnia fotke i przawie parsknelam smiechem jakie lapy wielkie i porozcapirzane !
Jeśli do jutra nie będzie poprawy, trzeba sie będzie pożegnać...
Mój kochany Fuksik
Mój kochany Fuksik

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
o matko! Ninek... trzymajcie się.
Kurcze, nawet nie napisałam o co chodzi
Wczoraj zauważyłam lekką opuchlizne na tylnej łapce. Tej, którą troche ruszał. Ale uznałam, że nie będe go stresować wetem, bo była bardzo mała. Dzisiaj po powrocie ze szkoły do niego zajrzałam i sie przeraziłam. Łapka wygląda jak balon, jest czerwona, boli. Prawdopodobnie idzie martwica. Dostał leki a nie został od razu uśpiony głównie dlatego, że nie spodziewałam sie, że to aż tak poważne, dzisiaj nie jestem gotowa na żegnanie sie z nim.

Wczoraj zauważyłam lekką opuchlizne na tylnej łapce. Tej, którą troche ruszał. Ale uznałam, że nie będe go stresować wetem, bo była bardzo mała. Dzisiaj po powrocie ze szkoły do niego zajrzałam i sie przeraziłam. Łapka wygląda jak balon, jest czerwona, boli. Prawdopodobnie idzie martwica. Dostał leki a nie został od razu uśpiony głównie dlatego, że nie spodziewałam sie, że to aż tak poważne, dzisiaj nie jestem gotowa na żegnanie sie z nim.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Moze jednak leki pomoga ...
Trzymam kciuki za Fuksika , w koncu nzywa sie Fuks , jeszcze raz moglby miec szczescie...
Trzymam kciuki za Fuksika , w koncu nzywa sie Fuks , jeszcze raz moglby miec szczescie...
też liczę na magię imienia , no i Fuksiową wolę walki 

Fuksiku nie dawaj sie
! Trzymamy kciukasy...

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
o nie, ja uwielbiam Twojego Fuksa! kciuki, kciuki!
" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
O nie..! Fuksiku wierzymy w Ciebie słońce. Trzymam mocno kciuki.