Potwory i Spółka-Marleny
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Feta, Kropka i reszta stada
Ej, dziewczyny. Nie karmcie trolla
.

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
zaraz, zaraz! Chwileczkę. OgryzkuOna.
Cokolwiek jednak o Marlenie91 wiemy. O Tobie nic. Oprócz tego, że pierwszy Twój post na Forum ma znamiona pomówienia....
Nie znam Marleny91 osobiście, ale widzę, że kocha zwierzęta. Te, które u Niej są, nie wyglądają bynajmniej na dręczone czy głodzone.
Nie wiem co masz na myśli pisząc o „warunkach”, ale jeśli wiesz o jakichś problemach Marleny, o których nie należy mówić publicznie a Ją by to ewentualnie krępowało- zapraszam na PW. Pomyślimy(ale na pewno nie „za plecami” zainteresowanej) co można zrobić, bo staramy się wzajemnie wspierać.
....
pewnie masz rację Nue, że to zwykłe trollowanie... zresztą, co tu bronić dobrego imienia Autorki tego tematu. Wystarczy popatrzyć na tę zgraję przygarniętych w różnych okolicznościach Braci Mniejszych.
Cokolwiek jednak o Marlenie91 wiemy. O Tobie nic. Oprócz tego, że pierwszy Twój post na Forum ma znamiona pomówienia....
Nie znam Marleny91 osobiście, ale widzę, że kocha zwierzęta. Te, które u Niej są, nie wyglądają bynajmniej na dręczone czy głodzone.
Nie wiem co masz na myśli pisząc o „warunkach”, ale jeśli wiesz o jakichś problemach Marleny, o których nie należy mówić publicznie a Ją by to ewentualnie krępowało- zapraszam na PW. Pomyślimy(ale na pewno nie „za plecami” zainteresowanej) co można zrobić, bo staramy się wzajemnie wspierać.
....
pewnie masz rację Nue, że to zwykłe trollowanie... zresztą, co tu bronić dobrego imienia Autorki tego tematu. Wystarczy popatrzyć na tę zgraję przygarniętych w różnych okolicznościach Braci Mniejszych.

A czemu mają być nie karmione, widać po nich, że są chude, czy coś? Bo to jest jakiś wniosek wyniesiony z twojej wyobraźni..
Ludzie tutaj mają po 30 zwierząt - w tym większość szczury i to znaczy, że ich nie karmią?
Ludzie tutaj mają po 30 zwierząt - w tym większość szczury i to znaczy, że ich nie karmią?
Już nie karmię
marleno, jak tam u dziewuch ? Wiesz, że ja chętnie fotki zobaczę, wszystkie tak piękne, że nie wiem o czyje fotki prosić!

marleno, jak tam u dziewuch ? Wiesz, że ja chętnie fotki zobaczę, wszystkie tak piękne, że nie wiem o czyje fotki prosić!

-
Wiecie może kto ma dumbolki do oddania??;)
Ja bym z milą chęcią przygarnęła;))
HEhe dziewczyny tak tak głodzę moje zwierzaki na śmierć
Wzywajcie już TOZ...
Nie no a tak całkiem poważnie, chyba nie widać żeby moje zwierzęta były głodzone.
Może nie jedzą jakiejś najwyższej jakości karmy, ( powiedzmy średniej), ale żeby nie ja to większość tych zwierzaków hm nom mogło by zginąć śmiercią głodową, czy na jakieś choróbska...
Przykro mi się zrobiło czytając takie zarzuty w moim kierunku
.
Być może nie mam wielkiego pałacu, czy willi z basenem, ale spokojnie wszystkie zwierzęta które są u mnie mają dobre warunki. każdy ma swój kąt, psy śpią z nami na łóżkach, koty mają porobione posłanka w szewkach( same pokazały że im się tak podoba) choć niektóre i tak wolą pościel. Szczury mają odpowiednią klatkę, świnka tak samo...
OgryzekOna jeżeli nie znasz mnie osobiście to proszę nie komentuj.
A wam dziewczyny dziękuję za wsparcie.
Bablia których dziewóch chcesz fotki kotowatych, psiowatych, szczurzastych czy może świnkich

Wzywajcie już TOZ...
Nie no a tak całkiem poważnie, chyba nie widać żeby moje zwierzęta były głodzone.
Może nie jedzą jakiejś najwyższej jakości karmy, ( powiedzmy średniej), ale żeby nie ja to większość tych zwierzaków hm nom mogło by zginąć śmiercią głodową, czy na jakieś choróbska...
Przykro mi się zrobiło czytając takie zarzuty w moim kierunku

Być może nie mam wielkiego pałacu, czy willi z basenem, ale spokojnie wszystkie zwierzęta które są u mnie mają dobre warunki. każdy ma swój kąt, psy śpią z nami na łóżkach, koty mają porobione posłanka w szewkach( same pokazały że im się tak podoba) choć niektóre i tak wolą pościel. Szczury mają odpowiednią klatkę, świnka tak samo...
OgryzekOna jeżeli nie znasz mnie osobiście to proszę nie komentuj.
A wam dziewczyny dziękuję za wsparcie.
Rasowe Hodowle do sprzedania,OgryzekOna pisze:Wiecie może kto ma dumbolki do oddania??;)
Bablia których dziewóch chcesz fotki kotowatych, psiowatych, szczurzastych czy może świnkich

Ze mną szczurki ,,Inka,Sława i Tequilla i Reszta zwierzaków
[*]Feta,Kropka,Tequila,Angol,Frania,Buffy...[*][/size]
Marlena, jak leci
Ale chętnie kotowate obejrzę w pierwszej kolejności! 

zdjęcia postaram się wstawić w Sobotę, jak będzie ładna pogoda to pogonię zwierzynę na świeże powietrze i przy okazji narobię fotek
Jakieś specjalne zamówienia ?? hehe

Jakieś specjalne zamówienia ?? hehe

Amen! a trolom mówimy NIE i to dość stanowczo...odmienna pisze:zresztą, co tu bronić dobrego imienia Autorki tego tematu. Wystarczy popatrzyć na tę zgraję przygarniętych w różnych okolicznościach Braci Mniejszych.
ja również czekam na nową porcję fotek, marlena

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
podrowienia dla Zwierzynca ,a w szczegolnosci dla siostrzycy Dumbolco-Agutkowej:D
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Niestety głupia historia wiem kto wypisuje takie bzdury
Jest to dziewczyna mojego brata która chyba ma do mnie coś nie halo, a że to dziecko (13lat) to czasami
takie gó*** potrafią namącić... I mścić się za coś (choć nie wiem za co) na wszystkie Sposoby
Przepraszam dziewczyny, ale jeżeli ktoś stracił do mnie zaufanie...
Ktoś ma jakieś wątpliwości zapraszam do mnie na sprawdzenie warunków w jakich żyją zwierzaki...

Jest to dziewczyna mojego brata która chyba ma do mnie coś nie halo, a że to dziecko (13lat) to czasami
takie gó*** potrafią namącić... I mścić się za coś (choć nie wiem za co) na wszystkie Sposoby

Przepraszam dziewczyny, ale jeżeli ktoś stracił do mnie zaufanie...
Ktoś ma jakieś wątpliwości zapraszam do mnie na sprawdzenie warunków w jakich żyją zwierzaki...

marlena, ja Ci ufam, i przyjść do Ciebie to bym mogła, tylko w celu kradzieży [
]bądź wygłaskania zwierzyńca!
A dziewczyną się nie przejmuj [ o ile się przejmujesz ], moja rówieśniczka, u mnie 13tki wyprawiają dużo gorsze rzeczy.

A dziewczyną się nie przejmuj [ o ile się przejmujesz ], moja rówieśniczka, u mnie 13tki wyprawiają dużo gorsze rzeczy.
ha! ale jeśli to faktycznie młodociana narzeczona brata, to zauważ, że już na aguciątko ochotę wyraziła
. Zatem pracuj nad nią, pracuj a jeszcze na poważnego szczuroluba ją wychowasz

Babliś...a może my Cię "szczurzym transportem" wyślemy na ten drugi koniec naszej pięknej Ojczyzny, żebyś Ogryzkowi wytłumaczyła jak się trzynastolatki prowadzić powinny???

Babliś...a może my Cię "szczurzym transportem" wyślemy na ten drugi koniec naszej pięknej Ojczyzny, żebyś Ogryzkowi wytłumaczyła jak się trzynastolatki prowadzić powinny???

Ostatnio zmieniony czw maja 21, 2009 6:10 pm przez odmienna, łącznie zmieniany 1 raz.
Nią to akurat mało się przejmujęBabli pisze:marlena, ja Ci ufam, i przyjść do Ciebie to bym mogła, tylko w celu kradzieży []bądź wygłaskania zwierzyńca!
![]()

Tak nie ona tylko jakaś jej koleżanko, a ona ma szczurka (niestetyodmienna pisze:ha! ale jeśli to faktycznie młodociana narzeczona brata, to zauważ, że już na aguciątko ochotę wyraziła. Zatem pracuj nad nią, pracuj a jeszcze na poważnego szczuroluba ją wychowasz
![]()

A dziś zasypię was fotkami Guci

I fotkami Loli

I fotkami Loli