MOJE OGONIESTE
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

MOJE OGONIESTE
trzymam kciuki za olafka... eszwik tez czuje sie gorzej, wiec chyba wiem, jak sie czujesz... 

MOJE OGONIESTE
smutno mi, poznałam i Olafa i Eszwę i chciałabym je jeszcze zobaczyć w grudniu!! poza tym pamietam to uczucie, gdy mi Ratulek I marniał...
- jest szansa, ze się wyliżą!!!
wierze w to!
- jest szansa, ze się wyliżą!!!
wierze w to!

moje kochane: Husky, RatekII, Panda
oraz Titi, Kropeczka, Rubinka i Wiedźminek,
zaś Tofulkę widzę, jako Matka Chrzestna co dwa weekendy ;-)
oraz Titi, Kropeczka, Rubinka i Wiedźminek,
zaś Tofulkę widzę, jako Matka Chrzestna co dwa weekendy ;-)
MOJE OGONIESTE
Kochany bidny Olafek.... Strasznie go pokochalam od pierwszego wejrzenia.... Jak sie wszyscy skupimy i bedziemy trzymac kciuki to MUSI SIE UDAC !!!!! Musi....
Dobrze jest być kochanym... 

MOJE OGONIESTE
Musi, musi...innego wyjścia nie ma...
Kurde Aś, nie wiem co napisać...Trzymajcie się robaczki.
Kurde Aś, nie wiem co napisać...Trzymajcie się robaczki.

MOJE OGONIESTE
As twoje szczuraski ( z fotek) przyblizyly mnie do tego, by miec wlasne szczurze zwierzatko, smutno, ze ten bidulek tak sie meczy, nie wyobrazam sobie, jak wiele trosk cie teraz trapi
Ciezko napisac: trzymaj sie dzielnie, jedynie pozostaje wierzyc, ze w koncu sie polepszy i razem bedziecie sie spacerkowac na wiosne. Trzymaj sie i przekaz pozytywna energie z komputera dla twego Olafka. Pozdrawiam ciebie i twoje olafgonki serdecznie.

Wake Up Little Sparrow
MOJE OGONIESTE
TRZYMAM KCIUKI ! zawsze z wami jestem ...
MOJE OGONIESTE
steryd juz działa
Lafcio nie charcze
bryka po pokoju : )
Lafcio nie charcze
bryka po pokoju : )
MOJE OGONIESTE
qrcze... Aś musicie walczyć... nie może znów być źle... na pewno będzie ok... przełamiecie forumowe fatum
a Olafa moooocno uściskaj ode mnie 

MOJE OGONIESTE
Asiek, jaki steryd dostal olaf? eszwie podali dexasone, ale wielkich efektow nie widac...
jutro znowu z nia lece do weta... nie ma co czekac...

MOJE OGONIESTE
Dexafort - ale to chyba to samo co dexasone - tylko w różnych preparatach (różna produkcja?)
u Olafa działa, praktycznie już po paru godzinach
dostał 0,05 ml
poprzednio dała Wojtyś, przed wyjazdem dostałam od niej jeszcze w strzykawce w przypadku jakby antybiotyk nie zadziałał
W RP prep. wet. Dexafort(Intervet),
Dexamethasone 0,2% (Eurovet A.H.),
Dexasone(Norbrook),
Vetodexi (VMD).
u Olafa działa, praktycznie już po paru godzinach
dostał 0,05 ml
poprzednio dała Wojtyś, przed wyjazdem dostałam od niej jeszcze w strzykawce w przypadku jakby antybiotyk nie zadziałał
W RP prep. wet. Dexafort(Intervet),
Dexamethasone 0,2% (Eurovet A.H.),
Dexasone(Norbrook),
Vetodexi (VMD).
MOJE OGONIESTE
dzieki... niestety eszwie wiele nie pomogl... idziemy chyba na rtg... 
w kazdym razie ciesze sie, ze olafek czuje sie lepiej... to duzy i silny szczuras, wiec wierze, ze szybko wroci do siebie...

w kazdym razie ciesze sie, ze olafek czuje sie lepiej... to duzy i silny szczuras, wiec wierze, ze szybko wroci do siebie...

MOJE OGONIESTE
znowu charczy...
jest spokojniejszy
czyba mu się nos przytyka bo czesto pociera go łapkami
pokichuje...
kurde, dwa dni było dobrze...
jest spokojniejszy
czyba mu się nos przytyka bo czesto pociera go łapkami
pokichuje...
kurde, dwa dni było dobrze...
MOJE OGONIESTE
Asiu a pamiętasz o czym rozmawiałyśmy na gg o uczuleniach? Homeopatia itp. Może warto spróbować?
Ucałuj Olafka od cioci Madzi.
Ucałuj Olafka od cioci Madzi.

...Tusia, Dziuba,Kruffka,Beza biały aniołek w sercu....Kreciu kocham Cię
Wybacz; Nikita,Fredziulek, Marokko, Greta wredotka

MOJE OGONIESTE
Czytam sobie i czytam....
I myślę o mojej Maruni, tzn o Marco...
Ale chyba on nie musi niczego dostawać, choć charcze już od.... od...chyba od 4 miesięcy.
-ale poza tym dźwiekiem, to sama As widziałas, jak on wygląda i jak się zachowuje. Rosnie, tyje, jest ozywiony, rozbrykany.
Chyba zaczyna mieć powoli dość mieszkania z Benjaminem. Beniuś zrobił się jakiś ociężały, powolny (starzeje sie albo te płucka mu znów zaczynają dokuczać, a może jedno i drugie
). Całymi dniami by spał, ewentualnie jadł. A Marunię energia rozpiera, wariuje, lata po całym mieszkaniu, psoci -zachowuje się jak mały urwisowaty dzieciak, a ma już 8 miesięcy!
Benius juz nie jest dla niego dobrym kumplem, dlatego Marunia całymi dniami domaga się ludzkiego zainteresowania, drapania, pieszczot...
To mój ulubieniec. Mam z nim świetny kontakt.
Przesyłamy Olafkowi wielkie buziaki i życzymy zdrówka bardzo duuuuzo! :lol:
I myślę o mojej Maruni, tzn o Marco...
Ale chyba on nie musi niczego dostawać, choć charcze już od.... od...chyba od 4 miesięcy.
-ale poza tym dźwiekiem, to sama As widziałas, jak on wygląda i jak się zachowuje. Rosnie, tyje, jest ozywiony, rozbrykany.
Chyba zaczyna mieć powoli dość mieszkania z Benjaminem. Beniuś zrobił się jakiś ociężały, powolny (starzeje sie albo te płucka mu znów zaczynają dokuczać, a może jedno i drugie
Benius juz nie jest dla niego dobrym kumplem, dlatego Marunia całymi dniami domaga się ludzkiego zainteresowania, drapania, pieszczot...
To mój ulubieniec. Mam z nim świetny kontakt.
Przesyłamy Olafkowi wielkie buziaki i życzymy zdrówka bardzo duuuuzo! :lol:
"Wierząc we własną drogę wcale nie musisz udowadniać, że droga innego człowieka jest zła"
(P.Coelho)
(P.Coelho)