Suszenie szczurków po kąpieli suszarką :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- muszlapentla
Re: Suszenie szczurków po kąpieli suszarką :)
Tak należy w odpowiedniej odległości, i koniecznie przestrzegać by nie suszyć prosto w pyszczek, bo może zakrztusić się powietrzem.
- __AnKA19__
Ja kąpałam mojego Shortaska, tylko raz, jak się rozpędził ze swoją ciekawością i wskoczył.... do wiadra z brudną wodą od mycia podłogi <lol> ale suszyć suszarką to go nie próbowałam
Z nami: Chopin, Lio, Shortii, Mała Mii, Zgredzio
W serduszku: Lilu ('), Edzia (')
W serduszku: Lilu ('), Edzia (')
Czasami troche swoje bestie podsuszam. Z daleka i na najmniejszych obrotach.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
muszlapentla pisze:Tak należy w odpowiedniej odległości, i koniecznie przestrzegać by nie suszyć prosto w pyszczek, bo może zakrztusić się powietrzem.
Witam! Czesto kapiesz szczurka? I jakich srodkow do tego uzywasz?? Pozdro
http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
Ja tam niczym nie susze . wytre ręcznikiem ile sie da i same schną i nic zadnemu nie jest.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ja musze mieć ciepłą wode,nagrzany dom,i jak je wykąpie to wijam koc w taki tunel,zawijam w kołderke i tam się suszą.Oczywiście przed tym wycieram je ręcznikiem a one same się otrzepują i woda ląduje na mnie xD
heh ja suszarka nie susze, ale np moje szczury lubia jak je sie odkurza. Wcale sie nie boja odkurzacza
I normalnie futro moge im odkurzyc delikatnie heh
Ja jak wykompie szczurasy to wycieram je wstepnie, a pozniej lataja po podlodze
I normalnie futro moge im odkurzyc delikatnie heh
Ja jak wykompie szczurasy to wycieram je wstepnie, a pozniej lataja po podlodze
Ja moje puszczam od kilku dni na podlodze i same zaczęły mi zmykać na ziemie pod szafy
A wycieram puchatym ręczniczkiem dość długo,potem sami sie suszą,jesli kąpie w dzien i jest słońce to siedza na parapecie tam gdzie pada słońce.
A wycieram puchatym ręczniczkiem dość długo,potem sami sie suszą,jesli kąpie w dzien i jest słońce to siedza na parapecie tam gdzie pada słońce.
Muszę spróbować z tą suszarką przy najbliższej kąpieli ciurki (która mam nadzieję nie odbędzie się za niedługo...). Ciekawe jak zareaguje
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
Hm.Ja bym nie radziła od razu próbować na nim.Może weź go ze sobą kilka razy do łazienki jak Ty bedziesz suszyła włosy,i zobacz czy ten dzwięk go przeraża.Jeśli ma go w głębokim poważaniu możesz z ok 30-35 (żeby go nie przypalić!) cm go ogrzać.Wentzowa pisze:Ciekawe jak zareaguje
Często suszę włosy w pokoju w którym stoi klatka. Febe jakoś nie jest przejęta tym dźwiękiem Ale nie wiem jak zareagowałaby gdyby to ją suszonoHm.Ja bym nie radziła od razu próbować na nim.Może weź go ze sobą kilka razy do łazienki jak Ty bedziesz suszyła włosy,i zobacz czy ten dzwięk go przeraża.Jeśli ma go w głębokim poważaniu możesz z ok 30-35 (żeby go nie przypalić!) cm go ogrzać.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema