Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
merch

Re: Tupot Małych Stóp

Post autor: merch »

Ano tak

Wszystkiego Najlepszego dla Babli i jej dzieciaczkow !
Babli

Post autor: Babli »

Ee..! Myślałam, że napisałam ::)

Wszystkiego naj dla A&A&A&A :) ! Drugiego tyle życzymy.
Wszystkiego Najlepszego dla Babli i jej dzieciaczkow !
merch, no wiesz co.. po pierwsze nie mam dzieci, po drugie chyba dzieciaczkom Bąbli się należą życzenia ! ;)

[żartuję oczywiście :P ]
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

O kurcze, a ja z tego wszystkiego na smierc o tym zapomnialam.... :(

Wszystkiego najlepszego dla panienek!
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
merch

Babli , jak juz bedziesz miala te dzieciaczki tez zloze Ci zyczenia :P, moze sie zdazyc , ze tez bez polskich znakow :P
odmienna

Post autor: odmienna »

Sto lat! :D (choćby liczone wspólnie dla gromadki- to całkiem realne)

Patrz Babli, wszystko wskazuje na to, że merch polski alfabet „nie zaskoczył” ale za to załapałaś się na szczere, dobre życzenia. Udało Ci się. :P
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/950 ... b587d.html
Ileż piękna na jednej fotce , Nina , pozazdrościć ! :)
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich pociech wspaniałej Bąbli ! :)
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
Anka.
Kontakt:

Post autor: Anka. »

Wszystkiego najlepszego dla Bąbli i juz nie takich szkrabów!

A maleństwa w dłoniach, pięęęękny widok :-*
ObrazekObrazek
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Dziękujemy za życzenia ;)

Dziwnie mi o tym pisać. Od dwóch miesięcy rozważam znalezienie nowego domu Zojce i Bajce. Długo o tym myślałam, o wszystkich za i przeciw. Nie potrafiłam sie zdecydować, no bo to przecież moje kluski, które strasznie kocham... Ale chyba lepiej dla nich byłoby gdyby zamieszkały u kogoś innego.
Moje stado jest duże, mieszka w kilku klatkach, niektóre szczury kompletnie sie nie tolerują. Szczury pochłaniają baaardzo wiele mojego czasu. A te łyse kluchy powinny mieszkać gdzieś, gdzie szczurów jest mało, gdzie ktoś będzie mógł poświęcić im więcej indywidualnego czasu, porządnie oswoić. Są trudne a ja na początku popełniałam błędy, o których, mam wrażenie, one doskonale pamiętają. Próbowałam oswajać na siłe, a z nimi trzeba pomału i delikatnie.
Teoretycznie ciągle robią postępy, ale w praktyce są to ledwo zauważalne kroczki.
Wątpie, żebym znalazła kogoś, kto wg mnie będzie dla nich odpowiednim opiekunem, ale może warto spróbować? Mi będzie ciężko, a one mnie i tak nie lubią...
Nie mam pojęcia co robić, ale mam wrażenie, że trzymając je na siłe u siebie, robie im krzywde :-\ To jedyne szczury, które kompletnie nie potrafią 'załapać' ze mną kontaktu.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Babli

Post autor: Babli »

Nina, eh... skoro uważasz, że nie jest im u Ciebie dobrze, i potrzebują więcej kontaktu z człowiekiem.. to chyba byłoby dobrym rozwiązaniem. Niefajnie. :( Kciukam za dobrą decyzję.
Nina
Kontakt:

Mam coś dla babci merch :)
Filmiki z komórki więc z góry przepraszam za okropną jakość :P
http://www.youtube.com/watch?v=314C_04u2zQ
http://www.youtube.com/watch?v=64c7W7p8Js4
http://www.youtube.com/watch?v=JEAu6QSD7yk

Zdjęcia, gdzieniegdzie może sie zaplątać troche Choco ;)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Flora chodziła po moim łóżku po raz pierwszy, nigdy wcześniej go nie widziała. Byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jej reakcją, nie była ani troszke przestraszona tylko baaaardzo zainteresowana :)

Na ich wspólnych zdjęciu Flo wygląda jakby sie uśmiechała :D
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 2:41 pm przez Nina, łącznie zmieniany 2 razy.
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
merch

Z filmikow otwiera mi sie tylko jeden :(.

Florka upasiona i podobna do Nosana i jescze bardziej niz do Nosana do Fizyka :)

U mnie Florentynka jest troszke grubsza a Feliia troszke dluzsza.

Dziekuje za foteczki , ale co zrobilas z Frida hę?
Nina
Kontakt:

Hmm, przed chwilą były wszystkie a teraz został ten najgorszy :-\ Zaraz spróbuje coś z tym zrobić.
Florka nie jest upasiona :D Tylko jakoś tak dziwnie wyszła na niektórych zdjęciach :P
O tu widać, że ma ładną figurke :) Obrazek
U nas Frida jest tą troszke grubszą ;)
Czarnuch spał w domku jak każdy inny, normalny szczur. W ich pokoju mała rewolucja, ojciec chowa kable w ściane, więc jest wiertarka, młotki, itp głośne rzeczy. Wszystkie szczury pochowane a Flora i Choco zaglądają zainteresowane tym co sie dzieje :D

EDIT
Filmiki już powinny działać :)

EDIT 2
Ale nie działają :/ Nie wiem o co chodzi. Wrzuce na tutuba
Ostatnio zmieniony pt cze 05, 2009 2:39 pm przez Nina, łącznie zmieniany 2 razy.
Tupot Małych Stóp
merch

nie wykrecisz sie ja chce zdjecia Fridy !
Nina
Kontakt:

Frida też będzie, ale raczej nie dzisiaj ;) Teraz nie chce jej wywlekać na siłe a niedługo jade na koncert. Jutro postaram sie obfocić czarnucha :)

Filmiki wrzucone na jutuba, są w pierwszym poście :) Baaardzo marna jakość...
Tupot Małych Stóp
Nina
Kontakt:

Ale numer :D
Mam gołębia. Mała cukrówka. Od dwóch dni siedziało toto pod moim domem, łudziłam sie, że jednak odleci. Ale nie odleciał. Siedział przerażony, przemarznięty i głodny na drzwiach budynku.
Mieszka sobie w małej klatce. Nie mam pojęcia jak sie tym zająć, napisałam na gołębim forum i mam nadzieje, że mi pomogą.
Na razie wcina podstawe szczurzej mieszanki (pszenica, owies, słonecznik, granulat, kukurydza), kupiłam mu grysik dla gołębi.
Dość duży już jest. Ma dorosłe piórka ale puszek mu jeszcze gdzieniegdzie wystaje spomiędzy piór, ma krótki ogonek. Lata kiepsko, najwyżej na 3-4 metry.
Heh, strasznie śmieszny jest :D I boi sie ludzi i tak cichutko piska chowając sie w kącie. Może zrobie mu pare zdjęć jak będzie mi sie chciało włazić 3 piętra w góre na strych :P
Tupot Małych Stóp
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”