Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
ogon, o zakończenie roku chodzi? ;> konferencje i wystawienie ocen jest do 10 czerwca
Mi w sumie 27-28 też pasi, chociaż raczej 28 bo 26 ide na 18 przyjaciółki mojego lubego i moge w sobote być 'nie do życia'
od 29.06-10.07 mnie niiii ma.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Nina, też, ale ja będę po 19 we Wro, i byłoby mi lepiej już tam być niż jechać na weekend (do babci bym wstąpiła) i potem do Opola i znowu z powrotem .
Aaa, no chyba, że tak Mi to tam obojętne, byle po wystawieniu ocen (oby samych pozytywnych, sierpnia nie chce ) i przed 30 (albo od połowy lipca, powinnam być w domu)
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ja pisałam kiedy mi pasuje i jest to nadal aktualne
Mnie na 90% nie będzie na początku lipca
Może jakoś teraz, początek wakacji, póki sie wszyscy nie porozjeżdżają?