Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
mam wreszcie odpowiednio wielka klatke
jutro ide robic kolczyk w brwi
:D
zrobilam ten kolczyk! jeaa
na dodatek moje stadko powiekszylo sie o 2 ogonki xD xD xD
Powinien być jeszcze temat w którym można się z siebie ponabijać bo średnio mi to do weselnika pasuje ale dobra:
Byliśmy z TŻ-tem w ten weekend na weselu. Przy okazji była to pierwsza wizyta u "teściów" odkąd jesteśmy razem ( kiedyś byłam jak byliśmy jeszcze znajomymi). Wszystko cacy, tylko coś na tym weselu mi zaszkodziło i rano obrzygałam teściom łazienkę
Byliśmy z TŻ-tem w ten weekend na weselu. Przy okazji była to pierwsza wizyta u "teściów" odkąd jesteśmy razem ( kiedyś byłam jak byliśmy jeszcze znajomymi). Wszystko cacy, tylko coś na tym weselu mi zaszkodziło i rano obrzygałam teściom łazienkę
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Hm, ja się bym tak nie cieszyła, ale cóż. 
Buhaha!
Nie chodzę już do szkołyy 
Mmm, jak miło mieć szkołe z głowy na 2,5 miesiąca
Uwielbiam wakacje
lavena, ciekawie, nie ma co
Uwielbiam wakacje
lavena, ciekawie, nie ma co
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
A mi każą chodzić do szkoły, nauczyciele
! Powiedzieli, że oni o tych wszystkich naszych wagarach wiedzą i proszę się tu nie wymigiwać od chodzenia, ble.
Hm, też się z siebie 'ponabijam':
Dzisiaj na matematyce, przy odejmowaniu "odcinka 'a' od odcinka 'c'" Powiedziałam koleżance, że nie piszę tego i nie odejmuję 'na kreskach', tylko ja odejmuję odcinki w pamięci (a one nie miały długości, odejmuje się to cyrklem: przykładasz do odcinka, i potem odejmujesz tyle samo od drugiego)
. Teraz klasa ma mnie za 'matematycznego geniusza' i się leją, że takie rzeczy 'potrafię'
.
Ostatnio taką głupawkę mam, że właśnie z takich pierdół się śmieję
. Na muzyce stwierdziłam, że pójdę jutro na wagary, na jakieś 10 minut na w-fie. Oczywiście wszyscy uwierzyli
. I jeszcze miałam iść 'taplać się w błotku nad Niagarą (tak, ta Opolska [żal
])'..
Hm, też się z siebie 'ponabijam':
Dzisiaj na matematyce, przy odejmowaniu "odcinka 'a' od odcinka 'c'" Powiedziałam koleżance, że nie piszę tego i nie odejmuję 'na kreskach', tylko ja odejmuję odcinki w pamięci (a one nie miały długości, odejmuje się to cyrklem: przykładasz do odcinka, i potem odejmujesz tyle samo od drugiego)
Ostatnio taką głupawkę mam, że właśnie z takich pierdół się śmieję
Ogon nie wierz im! Ja idę ewentualnie tylko jutro zeby miec ksiazki do drugiej klasy i zeby ksiazke do biblioteki oddać, może pojdę w środę ale średnio mi się chce bo w srode nic ciekawego sie nie wydarzy...
"Boże! Jesteś w ciąży?!"
Tekst zasłyszany od babci
Po prostu padłam
Tekst zasłyszany od babci
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, ja Ci już pisałam co o tym sądzę
Sama prawda 
Skąd u babci takie wnioski?Nina pisze:"Boże! Jesteś w ciąży?!"
Tekst zasłyszany od babciPo prostu padłam
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Babcia robiła sobie obiad. Przyszłam do kuchni, wzięłam jogurt i drożdżówke. Poszłam do siebie, po chwili wróciłam, wyrzuciłam pojemniczek po jogurcie i woreczek po bułce, wzięłam puszke tuńczyka. Później przyszłam po actimela a na koniec przylazłam do kuchni wyrzucając puszke po tuńczyku i buteleczke po actimelu.pin3ska pisze:Skąd u babci takie wnioski?Nina pisze:"Boże! Jesteś w ciąży?!"
Tekst zasłyszany od babciPo prostu padłam
Owy tekst padł już przy tuńczyku. Póxniej był tylko przerażony wzrok
Babli doradza kupienie testu ciążowego
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Moja babcia też doszła do takiego wniosku, gdy kiedyś po powrocie z obozu letniego miałam wymioty i bóle brzucha. Zaczęła od delikatnego pytania: a na tym obozie to byli jacyś chłopcy??.
Schorzenie okazało się być piaskiem w nerkach.
Schorzenie okazało się być piaskiem w nerkach.
E... u mnie takie cos to normalka. Jak zjem ogorka to lece po cos slodkiego, bo mnie za bardzo zakwasi
a po slodkim lece po kwasne albo słone, bo mnie za bardzo zasłodzi 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam