yss pisze:mnie kiedyś kot opluł kwiatkami.Leia pisze:Oj ja raz dostałam kawałkiem Cat's Best w łeb
z drzewa.
taki offtop
yss, ja Cię po prostu ubóstwiam..
rzeczywiście, jak ktoś smieje się do monitora to to może wygladac nieco dziwnie..
Moderator: Junior Moderator
yss pisze:mnie kiedyś kot opluł kwiatkami.Leia pisze:Oj ja raz dostałam kawałkiem Cat's Best w łeb
z drzewa.
taki offtop
no więcej chłopaków do takiej klatki sie nie zmieści.Mimonka pisze:Jak narazie dwóch.
Przy następnym zamówieniu z internetu kupimy więc półkę
U mnie domek sprawdza się świetnie, płochliwy szczur lubi w nim siedzieć, nawet fakt, że daszek jest z siatki mu nie przeszkadza. Nie prałam jeszcze, ale mam hamak tej samej firmy (na dole) i w praniu nic się nie dzieje. Ogólnie nie mogę o nim powiedzieć zbyt wiele, bo u nas jest dopiero od kilku dniMimonko jak się sprawuje ten domeczek ?
Płochliwe szczurki nie powinny mieć domku dopóki się ich nie oswoi.Mimonka pisze:płochliwy szczur lubi w nim siedzieć
Ale ja go bez problemu z domku wyciągamPłochliwe szczurki nie powinny mieć domku dopóki się ich nie oswoi.
Inaczej szczur nauczy się że jeśli wkładasz ręke,wystarczy ze on schowa się w domku i ma spokój.