Flip i Flap - to już dwa lata
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Brygada FF/GG i reszta zwierzyńca :*
Dokładnie tak jak merch pisze. Flip to sama smukłość i sprężyste mięśnie. Flap to mięciutki worek do przytulania 

Też chcę zdjęć! 

Hmm, u mnie jest podobnie, tylko uszy sie nie zgadzają
Frida to takie miękkie, fajne do memłania, czarne stworzonko a Flora smukła, sztywna i nieziemsko zwinna, zero tłuszczu, prawdziwy dzikus, tylko uszy jej klapnęły 
Podpis mi sie podoba

Podpis mi sie podoba

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- fallen.yoda
- Kontakt:
Dziękuję.Nina pisze:Podpis mi sie podoba
Pragnę się odrobinę wytłumaczyć. Wiem, że miały być nowe fotki, a nie ma. Ale ostatnio jakiś cholernie zły okres mam. Nic mi się nie chce, źle się czuję i jestem niezadowolona z życia. Chociaż powinnam, bo wreszcie ruszyliśmy znowu z wykańczaniem strychu. Ale solennie obiecuję, że fotki będą, no najpóźniej w weekend.
A póki co. Chłopaki rozwijają się prawidłowo i szczęśliwie. Na wybiegu zasypiają nam w nogach, jak banda wyjątkowo małych pieseczków. Wszyscy są kochani i bardzo piękni. Geralt to prawdziwy elegant, jego srebrna sierść to prawdziwa poezja. Ostatnio w ramach kary zabrałam im koszyczek. Zamiast w nim sypiać, przerobili go na dodatkową toaletę i capiło jak diabli. Teraz do spanka mają tylko hamak i chyba im z tym dobrze.
A póki co. Chłopaki rozwijają się prawidłowo i szczęśliwie. Na wybiegu zasypiają nam w nogach, jak banda wyjątkowo małych pieseczków. Wszyscy są kochani i bardzo piękni. Geralt to prawdziwy elegant, jego srebrna sierść to prawdziwa poezja. Ostatnio w ramach kary zabrałam im koszyczek. Zamiast w nim sypiać, przerobili go na dodatkową toaletę i capiło jak diabli. Teraz do spanka mają tylko hamak i chyba im z tym dobrze.
Słodcy panowie, pozazdrościć! Tylko schrupać... 

Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
wielkie miziadła =P
macie już ponad 2 kg szczurzyny, prawda?
macie już ponad 2 kg szczurzyny, prawda?
-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

zalbi chce sie wprosić na obiad, ot co.zalbi pisze:macie już ponad 2 kg szczurzyny, prawda?
Przystojniaki z tych Waszych chłopców

Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Cudaki te szczuraki
Jakie duuzie! 

Bardzo dziękujemy za komplementy. Szczerze, to to zdjęcie Gwidka też mi się ogromnie podoba, minę zrobił nieziemską.
Zalbi prawdopodobnie jest tak, jak piszesz. Ale musimy rzecz całą zbadać. Jednak na obiad ze szczura nie zapraszamy. Za to na obiad ze szczurami... zawsze.
Zalbi prawdopodobnie jest tak, jak piszesz. Ale musimy rzecz całą zbadać. Jednak na obiad ze szczura nie zapraszamy. Za to na obiad ze szczurami... zawsze.
z tym twierdzeniem to ja się nie zgadzamnie są jakieś super