Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- Antyfemina
- Kontakt:
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
"Kingdom of heaven" i "Edukatorzy" - na tym spałam.... kindo dość ambitne ale nudne jak flaki z olejem
Lucjanek, Borys i Kamcia - nasze dzieciaki 

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

-
A ja mam już klaciochę - jest GIGANTYCZNA
Panowie już tak wymęczeni bieganiem i zwiedzaniem, że zasnęli przytuleni w domku... 

Cholera :/.
Miałam na kompie wirusa, koń trojański. Wyleczony/usunięty, wszystkie zabiegi pielęgnacyjne, potem zrestartowanie kompa, a teraz jak wchodzę w Mój Komp to jak chcę otworzyć jakiś dysk, komputer pyta się mnie 'jakim programem chcesz otworzyć ten plik' :/. Ciekawe jak ja mam to teraz usunąć, jak nikt w domu się na tym nie zna. Od nowa robić kompa?
Zna się ktoś na tym?
Miałam na kompie wirusa, koń trojański. Wyleczony/usunięty, wszystkie zabiegi pielęgnacyjne, potem zrestartowanie kompa, a teraz jak wchodzę w Mój Komp to jak chcę otworzyć jakiś dysk, komputer pyta się mnie 'jakim programem chcesz otworzyć ten plik' :/. Ciekawe jak ja mam to teraz usunąć, jak nikt w domu się na tym nie zna. Od nowa robić kompa?
Zna się ktoś na tym?
-
Miałam tak kiedyś i wchodziłam na dyski klikając na nie prawym przyciskiem i "eksploruj".
A z jakiego antywira korzystasz? Bo po avaście takie cuda mi się działy, teraz mam ESET i to chyba najlepszy antywir, z jakim się spotkałam.
A z jakiego antywira korzystasz? Bo po avaście takie cuda mi się działy, teraz mam ESET i to chyba najlepszy antywir, z jakim się spotkałam.
Kaspersky :/.
Weszłam w jakiś folder i wpisałam adres d:/ i jest dysk. Ale cholera trzeba coś z tym zrobić.
Weszłam w jakiś folder i wpisałam adres d:/ i jest dysk. Ale cholera trzeba coś z tym zrobić.
-
Poszukałam na necie i ludzie polecali ściągnąć stąd: http://www.greatis.com/security/download.htm program RegRun Reanimator i odpalić, powinno pomóc. Ale ja osobiście tego nie próbowałam, bo mi eset ślicznie na to pomógł (bezpłatna wersja próbna na 30 dni jest, ale można ściągnąć "naprawiajkę" która przy każdym uruchomieniu znów ustawia ilość pozostałych dni do trzydziestu
)

tez mialam kiedys ten problem z otwieraniem dysku, otwieralam przez Internet Explorer i bylo git, mozna zapamietac zeby zawsze tym otwieral i bedzie git.
Poza tym Kaspersky to calkiem niezly antyvirus, ja zawsze sobie go chwalilam (ale informatykiem nie jestem
). Zeskanuj sobie calego kompa, moze cos wylapie i da rade usunac.
Poza tym Kaspersky to calkiem niezly antyvirus, ja zawsze sobie go chwalilam (ale informatykiem nie jestem

ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
nigdy nie miałem takich problemów
. Mam Noda32 i jestem zadowolony 

szczurfan pisze:nigdy nie miałem takich problemów. Mam Noda32 i jestem zadowolony
Tez mialam Noda, potem zainstalowałam Avasta i tyle syfu mi po tym Nodzie znalazł, ze nigdy więcej Noda...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Ooooo
SB?
Ja włąśnie wróciałam z obozu i tyle mam tu zakegłości..Aż nie wiem od czego zacząć...
SB?
Ja włąśnie wróciałam z obozu i tyle mam tu zakegłości..Aż nie wiem od czego zacząć...

Ja miałem również pande mialem i też bylem b. zadowolony
.
Grzesia ale żes mnie w jajo zrobiła, przeczytałem twój post i lece na strone głowna poszukac okna a tam co? nic!
.

Grzesia ale żes mnie w jajo zrobiła, przeczytałem twój post i lece na strone głowna poszukac okna a tam co? nic!

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Taaaaak, Avast jest nazywany największym panikarzem wśród antyvirów. Samam mam teraz Avirę. Jest gut.pin3ska pisze:szczurfan pisze:nigdy nie miałem takich problemów. Mam Noda32 i jestem zadowolony
Tez mialam Noda, potem zainstalowałam Avasta i tyle syfu mi po tym Nodzie znalazł, ze nigdy więcej Noda...
wracam do Pandy chyba ona jest podobno najszczelniejsza
. Tylko trzeba kupić nowsza bo ta co ja mam to wersja z 2007 roku...

Mam cole, mam cole 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam