Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Leia, moja mum stwierdziła, żeś śliczna jak Twoja córa i skoro takie ładne dziecko Wam sie przytrafiło na woodstocku, to powinniście sobie tam następne zrobić
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Nie wiem, czy powinnam to zamieścić tu, czy w temacie woodstockowym. No ale decyzja padła na album. To oczywiście ja i Yoda. Mało mamy zdjęć, na których jesteśmy razem, bo zawsze któreś z nas jest operatorem sprzętu foto. No ale czasem da radę komuś przekazać sprzęt i powstają takie oto obrazy
znalazlam jeszcze kilka zdjęć nie wiem czy je wstawialam juz do tego tematu czy nie
Z Seanem. On był świetny "Sean say DO MI NIK" "Dominomi" sie uśmialismy
hmm tak sie zastanawiam czy wstawialam reszte moich zdjeć z Irlandii czy nie..
Izold pisze:To jest chłopczyk czy dziewuszka?
Bo z buźki to na dziewczynkę mi wygląda a włosków nie ma i się głowie,i glowie.
Buahahaha, bo Niny tak mają, że włosów długo nie chcą mieć
Ma zbójecką mine na tym zdjęciu ^^
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Ninka dziewczynka
A włoski ma, tylko nie za długie i bardzo spłowiałe (białe), więc na zdjęciu może nie być widać. No i rzadko dzieci w tym wieku mają dłuższe, niektóre dalej są łyse
Ania: pogodę macie chociaż? czy tylko rano, a potem chmurki?
a Ninka ma włoski przecież, śliczne, kręcone, baaaardzo jaśniutkie i cała jest jaśniutka.
to tylko zdjęcie tak może zamylać, jak ktoś wcześniej Ninki nie widział.
ps: my chyba was tam odwiedzimy w sobotę, ale to nie jest na razie pewne