Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Będzie, będzie! A jak mówię to mówię, a jak mówię, to wiem!
Trzymamy kciuki.
Cudne szczurcie. A tymczasowiczka to taka maleńka jest w porównaniu do twoich szczurzych dzieciaków!
Opowiedz jak Andrzejek zniósł podróż, czekamy na nowe wieści!
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
A roznica w wielkosci, faktycznie kolosalna.
Szczur-dziwak wielkogabarytowy
Nowa odmiana.
Poli słodziutka .
A Andrzejek, nie w ciemię bity, da sobie rade !
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Vilemcio jako KARAMBA - Szpieg z krainy deszczowców
Pysiulki
Fibaskowa toaleta
"Nic tam za mną nie ma!! Nic nie widzisz!! Ja nic nie zbroiłam!Ten dywan już był taki poszatkowany!"
"Mnie weź, mnie!"
"Uciekaj czarna bandytko! I tak Cię złapię!!" Alfowanie! (dorwała ją na łóżku )
Alfowanie to ciężka praca! Trzeba czasem odpocząć i się zrelaksować.
KRÓLEWSKA TRÓJCA
Pierwsza fotka mnie rozbawia. Rujkujący Pampuszek..i kolejka
Na koniec odpoczywający Pampuszek
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
Odpoczywający Pampuszek
Takie Królewny to tylko miziać
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek. za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Fibi zjada mój ołówek...ten wzrok mówiący: " zjem a Ty i tak mi nic nie zrobisz!"
"Gdzie mi tą lampą po oczach!!??"
Rozciąganko i pyszny dropsik
Mój kochany uchaty dziwoląg miał jeden z tych dni, kiedy podczas wybiegu zamiast hasać, zaszywa się w pościeli i udaje dzikusa, który boi się mnie strasznie Zaczynam się zastanawiać czy ona nie ma czasem problemów z rozumkiem..
Zazwyczaj jest normalnie...spaceruje, biega, skacze, włazi na mnie, iska palce, przytula się i daje buziaki...ale czasem pojawia się taki dziwolągowy dzień...po otwarciu klatki ucholinka chowa się pod łóżkiem. Jak wychodzi to się dosłownie czołga, podskakuje na mój najmniejszy ruch i zwiewa. Tak jakby mnie widziała pierwszy raz w życiu. Odskakuje wtedy tak śmiesznie bokiem...nie daje się podnosić i dotykać...ehhh...dziwoląg i tyle!
Tutaj robiłam zdjęcie Vilemo wcinającej makaron..w kadr wleciał z góry Papmuszek
"Gdzie mnie jeszcze nie było?"
Misiowe Pysie
Na koniec "Misia ze szczurem rozmowy" Mój TŻ rozmawia z Pampuszkiem
Widze, ze nasze głuptaki są ciekawie zsynchronizowane, wczoraj Kokarda tez siedziala w rurze i za zadne skarby swiata wyjsc nie chciala
DZiwadła totalne.
też mam sznaucery 2 małe i olbrzyma fajne psiaki ^^ moj jeden potrafi cały dzień lampić się w klatke szczurzastych, nawet jak ich w niej nie ma gupolek
zdiecia śliczne, ah nic piękniejszego nad mały szczurzy pyszczeczek <3
a TŻ z Pampuszkiem pewnie o życiu rozprawiali
Goin' under - rats are in the cellar
goin' under - skin is turnin' yella