Nina pisze: Haha, mój facet ma czerwone włosy![]()
Właśnie na rzecz powyższego koncertu: "żeby pasować do basu"
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Shandy,Lucynka,Whisky,Bajka,Daisy,Morelka,Impala,Tessa,Tequila
W sercu:Meggy,Pampuszek,Fibi,Rossa,Vilemo,Sasha,CelicaSR,Lexi,SeventhHeaven,Delicja,Izzie,Lily,Muffinka,FoxyLady,Brook,Brandy,
Niestety tylko taką: http://images41.fotosik.pl/173/ef45d2710a713324med.jpgOgoniasta pisze:Nina pisze: Haha, mój facet ma czerwone włosy![]()
Właśnie na rzecz powyższego koncertu: "żeby pasować do basu"
Ciekawe! Można liczyć na fotkę takiego zjawiska?
Mam więcej zdjęć, ale on sie nie lubi pokazywać na zdjęciach 'gdzieś w internecie'
Heh, miałam identyczny kolor włosów jak sie poznaliśmy
EDIT
Fryzura tymczasowa
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
calkiem fajny kolor , a facet ma zdrowe odruchy 
chcialam zapytac czy ktos bedzie w we wrzesniu zamawial cos z zooplusa albo z planety zoo, oczywiscie w gre wchodzi tylko Warszawa
ze mną: Tequila i Lima :* :*
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
za TM: Helenka [*] Kama [*] Sutra [*] Mała [*] Ebolcia [*] Furia [*] Coco [*] Koleś [*]
jak tak to prosze o jakies info na priva...
prosze moderacje o polaczenie postow...
prosze moderacje o polaczenie postow...
ze mną: Tequila i Lima :* :*
Ale się chmuuurzy
Od 10 minut atakuje mnie jakaś opętana mucha
Od 10 minut atakuje mnie jakaś opętana mucha
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Pamiętaj! Najlepszą obroną jest atak! Dziabnij ją w oko! ^^
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Idę po igłę
Może ją trafię ^^" (ona wciąż mnie atakuje o_O)
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
ehhh prawie puscilam chate z dymem, chcialam "wybic" ewentualne zagrozenia w zwirku, wlozylam do pieca, i ...poszlam sie sobie pod prysznic...:/...nie musze chyba opisywac tego siwego dymu w domu...ehhh...zaczyna sie riajsenfiber przed jutrzejszym lotem, kompletnie nie mysle:((

http://www.youtube.com/watch?v=--1E5fyH57c
Kochany Glutek i Donek za TM...a z nami nasza mala Tatianka:)
przypomniało mi sie jak do szkoły na plastyke miałam mieć masę solną...glucjan pisze:ehhh prawie puscilam chate z dymem, chcialam "wybic" ewentualne zagrozenia w zwirku, wlozylam do pieca, i ...
" A ja stoję - dzieciak teraz z otwartą gębą
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
Czuję jak czarnieje moje małoletnie tętno "
;]
były szef mojego męża umył kiedyś łazienkowe halogeny w zmywarce.
była też pewna panna co pod kranem umyła mysz komputerową, bo jej powiedzieli, że trzeba czyścić, ale nie dodali, że kulkę.
była też pewna panna co pod kranem umyła mysz komputerową, bo jej powiedzieli, że trzeba czyścić, ale nie dodali, że kulkę.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Ja kiedys wyparzyłam plastikowe poidło. Chyba nie musze dodawac, ze juz nikt nigdy sie z niego nie napił... 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
to jest standardpin3ska pisze:Ja kiedys wyparzyłam plastikowe poidło. Chyba nie musze dodawac, ze juz nikt nigdy sie z niego nie napił...
chyba.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Znam ten temat.alken pisze:to jest standardpin3ska pisze:Ja kiedys wyparzyłam plastikowe poidło. Chyba nie musze dodawac, ze juz nikt nigdy sie z niego nie napił.... ale zdarzyło mi sie tylko raz. chyba już będzę pamiętać, że tego się nie robi.
chyba.
Ze mną:Mary,Serduszko,Brie,Odyseja i IliadaHS,Berta,Xavi
?
ja też wyparzałam i nic mu nie było - a co powinno mu być?
ja też wyparzałam i nic mu nie było - a co powinno mu być?
ten się nie myli, kto nic nie robi