Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
uuuuaaaahahaha, wyobraziłam sobie ninę pokrytą metalowymi nitami.................
jakaś głupawka czy jak?
jakaś głupawka czy jak?
ten się nie myli, kto nic nie robi
Hahahaha

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ehhh ja sie starzeje
jutro jade na plaze ,puszczac kite'a treningowego
moj mezczyzna sie piekli i rozdwaja ze mu wlasciwy poczta jeszcze nie doszedl

moj mezczyzna sie piekli i rozdwaja ze mu wlasciwy poczta jeszcze nie doszedl

Nooo... dosc tego spamowania, pora spac 

No ja Was proszę, naprawdę... człowiek wraca po pracy, styrany, bo jeszcze miał nocne jazdy, a Wy tu z kierunkowskazami... ORGANICZNYMI!... wyjeżdżacie...yss pisze:może to rośnie i znika np z lewej jak ona zamierza skręcić. skąd mam, kurde, wiedzieć.....
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Buahaha
Wystarczy napisać o głupim uczuleniu i jaką frajde mają wariatki
Nie wiem co to i skąd to, ale wersja o organicznych kierunkowskazach mi sie podoba

Wystarczy napisać o głupim uczuleniu i jaką frajde mają wariatki

Nie wiem co to i skąd to, ale wersja o organicznych kierunkowskazach mi sie podoba

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Jejciu, jak te zatoki bolą... Na dodatek skończył mi się już Acatar Zatoki, a zwykły apap nie pomaga
Umieram...

pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)

TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Dosłownie przed chwilą pogotowie zabrało mojego ojca.
Kuźwa, jak ja sie boje.
Kuźwa, jak ja sie boje.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, a co sie stało?
Ja dzis rano budze sie, otwieram oczy - nic, dalej otwieam - dalej nic, dalej probuje - otworzyłam... Zeby wsystko było pieknie i wspaniale złapałam paskudne zapalenie spojówek dzień przed wyjazdem, a do lekarza to juz dzis za pozno. Kur.... de. Bede sie prezentowac ludziom jak królik z podpuchniętymi oczami
Na razie zaaplikowałam sobie jakąś masc do oka, Neomycyna czy jakos tak - dostałam ją kiedys od weta dla szczurów, ale to ludzka masc, wiec akurat sie przyda, moze cos pomoże...
Ja dzis rano budze sie, otwieram oczy - nic, dalej otwieam - dalej nic, dalej probuje - otworzyłam... Zeby wsystko było pieknie i wspaniale złapałam paskudne zapalenie spojówek dzień przed wyjazdem, a do lekarza to juz dzis za pozno. Kur.... de. Bede sie prezentowac ludziom jak królik z podpuchniętymi oczami

Na razie zaaplikowałam sobie jakąś masc do oka, Neomycyna czy jakos tak - dostałam ją kiedys od weta dla szczurów, ale to ludzka masc, wiec akurat sie przyda, moze cos pomoże...

Obudził nas jakoś po 6, ledwo stojąc na nogach. Po raz drugi ma zapalenie trzustki...pin3ska pisze:Nina, a co sie stało?
Oczywiście pierwsze pytanie ratowników: czy pije?
Kurka no, czy każdy kto ma problemy z trzustką musi pić

To tylko i wyłącznie jego 'zasługa'. Doskonale wie, że są rzeczy, których nie powinien jeść, że alkoholu nie powinien w ogóle brać do ust, że papierosy też nie poprawiają sytuacji.
Kopci jak lokomotywa, je co popadnie, piwko z kolegami też jest super...
A później aż krzyczy z bólu a my wariujemy.
Teraz jestem na niego zwyczajnie wściekła.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
Co zrobić, czasami chęć względnie normalnego życia jest silniejsza niż strach przed chorobą, do tego dochodzi nadzieja "a może mi się uda ją oszukać?"
A pytanie "czy pije" to idiotyczne pytanie. Powiesz "tak, piję", nawet jeśli pijesz powiedzmy dwie-trzy lampki wina tygodniowo i już ktoś ma cię za alkoholika. Ech...
Trzymam kciuki za Twojego tatę.
A pytanie "czy pije" to idiotyczne pytanie. Powiesz "tak, piję", nawet jeśli pijesz powiedzmy dwie-trzy lampki wina tygodniowo i już ktoś ma cię za alkoholika. Ech...
Trzymam kciuki za Twojego tatę.
Kurka no, czy każdy kto ma problemy z trzustką musi pić
Nin no taka statystyka .
Albo pije, albo ma kamice woreczka zolciowego.
Jest jeszcze mukowiscydoza , ktora powoduje klopoty z trzustka , ale to sprawa rzadka , genetyczna i w doroslym wieku zawsze juz zdiagnozowana.
Z ojcem na sali leży chłopak: 23 lata, 8 raz w szpitalu z trzustką, po jednej operacji.
Ojciec od zawsze ma 'brzuszne' problemy. Wrzody jeszcze zanim pojawiłam sie na świecie, kłopoty z żołądkiem, 2 lata temu ta cholerna trzustka.
Co do picia. Wiadomo, o jakie picie im chodziło, zalewanie sie w trupa 4 razy w tygodniu albo i częściej...
Tyle, że wtedy to on by z nami nie mieszkał... Chociaż babcia i tak prawie stwierdziła, że on przecież pije... Dla niej wypicie piwa wieczorem raz w tygodniu to już picie
Ona sama przez całe swoje ponad 70letnie życie dosłownie kilka razy (bodajże 3) miała alkohol w ustach i to okazyjnie, w tym lampke szampana na ślubie mojego brata.
Ojciec od zawsze ma 'brzuszne' problemy. Wrzody jeszcze zanim pojawiłam sie na świecie, kłopoty z żołądkiem, 2 lata temu ta cholerna trzustka.
Co do picia. Wiadomo, o jakie picie im chodziło, zalewanie sie w trupa 4 razy w tygodniu albo i częściej...
Tyle, że wtedy to on by z nami nie mieszkał... Chociaż babcia i tak prawie stwierdziła, że on przecież pije... Dla niej wypicie piwa wieczorem raz w tygodniu to już picie

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
No niestety , alkohol szkodzi trzustce takze ten okazyjny , jak sie ma sklonnosci to kazda okazje mozna odchorowac.
Tato po prostu powinien przestrzegac diety nie pic i nie palic.
Tak wiem ze to dla wielu jest zbyt trudne, ale pytania zasadne , chociaz niezbyt miłe :/.
Tato po prostu powinien przestrzegac diety nie pic i nie palic.
Tak wiem ze to dla wielu jest zbyt trudne, ale pytania zasadne , chociaz niezbyt miłe :/.