Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
coś wcześnie jak na mnie, ale idę spać
te wiejskie powietrze źle na mnie wpływa ^^", dobranoc

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Vicka, skąd masz tego ślicznego [H]uddzinkowego userbarka?
Sama robiłaś, czy z jakiegoś forum? Huddy, Huddy, Huddy!
i Hilson of course 
pusto... 
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
TM: Rezus, Khazar, Fermin, Grand, Kruszon, Manfred vel. Mikroś, Putin, Bao
"Boże, pomóż mi być takim człowiekiem, za jakiego bierze mnie mój pies."(Janusz L. Wiśniewski)
Moje dzieło 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
vicka, nie chcesz zrobić zakupów w zooplusie?
:}
jak zrobimy za więcej niż 100 zł mamy wysyłkę gratis.
chyba też mamy zniżkę 10%
jeśli został mi jeden kupon.
zapraszam do bazarku do odpowiedniego tematu
:}
jak zrobimy za więcej niż 100 zł mamy wysyłkę gratis.
chyba też mamy zniżkę 10%
zapraszam do bazarku do odpowiedniego tematu
ten się nie myli, kto nic nie robi
Ja teraz zaczynam oszczędzać - połowe kasy przepierniczam na głupoty,kupiłam przed wczoraj rat complete i widze że karmy jest ledwo na dnie.Że te małe darmozjady jedzące,mieszkające za darmo mają czelność tyle zjadać?!
Yss powiedz mi czy zakupy w zooplusie się opłacają , bo ja widze tam takie same lub różniące się o 10,20 czasem 50 gr produkty które widze w zoolu.
Yss powiedz mi czy zakupy w zooplusie się opłacają , bo ja widze tam takie same lub różniące się o 10,20 czasem 50 gr produkty które widze w zoolu.
Izold a masz zole bez zwierzakow jesli nie to juz sama swiadomosc , ze nie dajesz zarabiac ludziom znecajacymi sie nad zwierzakami powinna wystarczyc.
GDyby ludzie kochajacy zwierzaki zaczeli bojkotowac te sklepy w ktorych sa zwierzeta , juz wkrotce nie byloby sklepow zoologicznych ze zwierzętami.
GDyby ludzie kochajacy zwierzaki zaczeli bojkotowac te sklepy w ktorych sa zwierzeta , juz wkrotce nie byloby sklepow zoologicznych ze zwierzętami.
izold: ja nie mam kiedy chodzić do zoologa, to raz. a tak mi dostarczą do domu.
dwa, nigdy nie widziałam w zoologu timy rattimy.
a trzy - w zooplusie mam zniżki.
dwa, nigdy nie widziałam w zoologu timy rattimy.
a trzy - w zooplusie mam zniżki.
Jestem chyba inna.
Od paru dni mam ciśnienie nie wyższe niż 30/50

I TAK UMRZESZ.
to albo jest 130, albo masz popsuty cisnieniomierz.
moja lekarka miala i kiedys wyszlo mi 180/iles tam i roslo.
a realnie mialam 100/60 
moja lekarka miala i kiedys wyszlo mi 180/iles tam i roslo.
-
Cyklotymia
Jeśli masz elektroniczny to wymień baterie, bo czasami się cuda dzieją. A tak poza tym, to moi asystenci mówili, że elektroniczne można sobie o kant dupy rozbić (dosłowny cytatLandrynka pisze:Jestem chyba inna.
Norma to ok 120/80, ale jak jest dużo niższe, a nie ma przy tym omdleń ani żadnych innych dolegliwości, to nie ma co się przejmować
policz sobie np. timę rattimę 50 zł za 5 kg. wychodzi 5 zł za 500 gramów. gdzie kupisz karmę o takiej jakości w takiej cenie? tyle to kosztuje w zoologu półkilowy vitapolIzold pisze:Ja teraz zaczynam oszczędzać - połowe kasy przepierniczam na głupoty,kupiłam przed wczoraj rat complete i widze że karmy jest ledwo na dnie.Że te małe darmozjady jedzące,mieszkające za darmo mają czelność tyle zjadać?!![]()
albo crocksy. u mnie w zoologu za 8 zł a w necie za 6. niby to dwa złote ale robi różnicę. weź zrób sobie takie większe zamówienie za 100 zl to nie będziesz płacić za wysyłkę a karmy Ci starczy na dłużej.
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
zobaczyłam link reklamowy, "wzorki na paznokcie"
i byłam w szoku, bo przeczytałam "WORKI na paznokcie" i miałam jakieś horrorne skojarzenia... a to niewinne wzorki
i byłam w szoku, bo przeczytałam "WORKI na paznokcie" i miałam jakieś horrorne skojarzenia... a to niewinne wzorki
Tak właśnie sobie przypomniałam - od paru dni szukam VL Prestige Rat Nature w paczkach większych niż 800g - nie opłaca mi się 2 razy w tygodniu chodzić do zoologa po taką ilość i to w dodatku 4zł drożej niż w sklepach internetowych. W zoologu 18,50, w necie ok 14zł. Tylko nigdzie nie mogę znaleźć paczki 3kg, wszystkie inne są, ale Rat Nature nigdzie nie maweź zrób sobie takie większe zamówienie za 100 zl to nie będziesz płacić za wysyłkę a karmy Ci starczy na dłużej.
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
spotkałam się i z ceną 22 zł w m1 w Krakowie, a u mnie kosztuje tylko 12 złW zoologu 18,50, w necie ok 14zł.
mierzyłam i elektronicznym(któremu nie wierzę) i zwykłym, który napewno dobrze działa. mniej więcej to samoCyklotymia pisze: Jeśli masz elektroniczny to wymień baterie, bo czasami się cuda dzieją. A tak poza tym, to moi asystenci mówili, że elektroniczne można sobie o kant dupy rozbić (dosłowny cytat), najlepiej mierzyć normalnym tradycyjnym sfigmomanometrem rtęciowym.
Norma to ok 120/80, ale jak jest dużo niższe, a nie ma przy tym omdleń ani żadnych innych dolegliwości, to nie ma co się przejmowaćJa mam zawsze skurczowe poniżej 100 i mi z tym świetnie.
Ogólnie jestem dziwną istotą. Metabolizm mam taki, że chodzę ciągle głodna. Tętno koło 60/min. I temperaturę nieprzekraczającą 36*. A przepraszam. Miewam 38, ot tak bez powodu, chwilowo. I żyję

I TAK UMRZESZ.