Duecik Bez Siostrzyczek: Trochę inne uszka - RENIA :)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Duecik z Grodu Kraka
Amen! 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
I mamy lek dla Ciebiegdzie mnie skropią (bo niestety kropią! ) – nic się nie dzieje

O! wcórności! Uczulenie
. okropna sprawa… ale wiesz co? Po pierwsze, może faktycznie przejdzie (byle nie na najbliższe otoczenie
) a po wtóre, jeśli to nowe w Twoim organizmie zjawisko, to chyba warto pokusić się o jakieś odczulanie…
… jakie te dziewuchy piękne, gdy tak zwisają z szafy! Jak podle i przyjemnie jest pomyśleć, że jak im się tam znudzi, to nie ja leżę poniżej….

… jakie te dziewuchy piękne, gdy tak zwisają z szafy! Jak podle i przyjemnie jest pomyśleć, że jak im się tam znudzi, to nie ja leżę poniżej….

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bbc ... 30536.html
Nie ma jak " pójść w kimono"

(jakos tak mi się skojarzyła ta tkanina)
Slodziaszki (szczury z sosem "smakowitym":)
Mizianstwa i ucałowania dla Dueciku
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
Siostrzyce, widzę, spowite w złotogłów - i dobrze, tak się należy 

[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Odmienna , fajnie wiedzieć , że innych to bawi .
Z drugiej strony , sama wczoraj nie mogłam opanowac wesołości , gdy po ułożeniu znękanych członków w łóżku i rozdaniu buziaczków jak zwykle odprowadziłam zaniepokojonym wzrokiem tyły sióstr , oddalające się ku górze , by następnie ujrzeć tak już dobrze mi znany widok – szczurzy tandem nad moją głową dwa metry w górze…Zaczęłam sobie właśnie nucić Dwa+Jeden („Bęc , bęc – już jeden leci , Pac, pac pac- już drugi spadł”) , gdy niedługo później zaczęło się rzeczywiście „wielkie spadanie” i „za brzdącem brzdąc” miał swoje bliskie spotkanie III stopnia z moim udręczonym ciałem .
Miło byłoby mieć więcej ciurków , ale obawiam się , że każdy następny szybko zostałby wtajemniczony w uciechy wszelakie żywota w systemie bezklatkowym , ku naszej udręce…
Upał nieziemski…
Dziwnie najwyraźniej wpłynął na siostrzyczki , bo zapałały nagłym a niezrozumiałym pociągiem do …wody mineralnej . Konkretnie - Staropolanki. Woda w misce popadła w niełaskę , a panienki dosłownie obłapiały butlę. Albo stan po udarze cieplnym , albo ja o czymś nie wiem a jest to zespół , który można by określić : the day „after”.
Nawet (o zgrozo) się przy tej butelce parę razy wzajemnie spoliczkowały!
Obie usilnie próbowały też wejść do środka

Dżuma szukała dziś ochłody na kaflach , wychylając się spod szafki na buty jedynie w razie hałasów

A Czarnulka (nijak nie potrafimy słodziaka nazywać imieniem nadanym przez córkę – Pląsawica - tak jest kochana ) wlazła w końcu na górę i robiła za Strażnika Bębenków:

Przedtem jednak zaliczyła piękny skok na głowę fotografa
– fotka tuż „przed”

A Dżuma poszła jeszcze gdzie indziej przespać upał:

Z drugiej strony , sama wczoraj nie mogłam opanowac wesołości , gdy po ułożeniu znękanych członków w łóżku i rozdaniu buziaczków jak zwykle odprowadziłam zaniepokojonym wzrokiem tyły sióstr , oddalające się ku górze , by następnie ujrzeć tak już dobrze mi znany widok – szczurzy tandem nad moją głową dwa metry w górze…Zaczęłam sobie właśnie nucić Dwa+Jeden („Bęc , bęc – już jeden leci , Pac, pac pac- już drugi spadł”) , gdy niedługo później zaczęło się rzeczywiście „wielkie spadanie” i „za brzdącem brzdąc” miał swoje bliskie spotkanie III stopnia z moim udręczonym ciałem .
Miło byłoby mieć więcej ciurków , ale obawiam się , że każdy następny szybko zostałby wtajemniczony w uciechy wszelakie żywota w systemie bezklatkowym , ku naszej udręce…
Upał nieziemski…
Dziwnie najwyraźniej wpłynął na siostrzyczki , bo zapałały nagłym a niezrozumiałym pociągiem do …wody mineralnej . Konkretnie - Staropolanki. Woda w misce popadła w niełaskę , a panienki dosłownie obłapiały butlę. Albo stan po udarze cieplnym , albo ja o czymś nie wiem a jest to zespół , który można by określić : the day „after”.

Nawet (o zgrozo) się przy tej butelce parę razy wzajemnie spoliczkowały!

Obie usilnie próbowały też wejść do środka

Dżuma szukała dziś ochłody na kaflach , wychylając się spod szafki na buty jedynie w razie hałasów

A Czarnulka (nijak nie potrafimy słodziaka nazywać imieniem nadanym przez córkę – Pląsawica - tak jest kochana ) wlazła w końcu na górę i robiła za Strażnika Bębenków:

Przedtem jednak zaliczyła piękny skok na głowę fotografa

A Dżuma poszła jeszcze gdzie indziej przespać upał:

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
i to moje szczury niby muszą walczyć o każdy kęs i łyk wody, hę?
oj pogrążyłaś się tymi zdjęciami, już nikt Ci nie da praw do opieki nad moją Lileczką 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
a cóż to alken - kontrdokumentację kompletujesz?
Nie sądzę , żeby twoja metoda walki "a u was biją murzynów" mogła ci się na wiele przydać...

Nie sądzę , żeby twoja metoda walki "a u was biją murzynów" mogła ci się na wiele przydać...

+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
faktycznie: zdjęcie cytowane prez Vickę cuuudne
suszy Dziewczyny ewidentnie.
A pragnienie najlepiej gasi woda z winem...nauczyli mnie tego pewnego spędzanego na wsi lata żniwiarze. Ale to ma być faktycznie woda z winem a nie wino z wodą

A pragnienie najlepiej gasi woda z winem...nauczyli mnie tego pewnego spędzanego na wsi lata żniwiarze. Ale to ma być faktycznie woda z winem a nie wino z wodą

Jęzorki są zawsze cudne(a najbardziej na rozespanej twarzy w środku nocy
), no i łapeczki też - maleńkie słodkie rozgwiazdeczki
Co do gaszenia pragnienia - odkryłam ostatnio w komórce spore naczynie z winem własnej roboty; tak dobrze je onegdaj schowałam przed ludzkimi zakusami(miały z wiekiem nabierać mocy), że sama dobrych parę lat nie mogłam na nie natrafić.
Ale ono jest takie.....że zbrodnią byłoby je rozcieńczać

Co do gaszenia pragnienia - odkryłam ostatnio w komórce spore naczynie z winem własnej roboty; tak dobrze je onegdaj schowałam przed ludzkimi zakusami(miały z wiekiem nabierać mocy), że sama dobrych parę lat nie mogłam na nie natrafić.
Ale ono jest takie.....że zbrodnią byłoby je rozcieńczać

a mi się to podoba http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/91a ... 54c9a.html światło na wąsach jest jak padające na gwiazdę reflektory, kobieta to wie jak się do zdjęcia ustawić,
zaś to, co jak piszesz, zrobiła później to p prostu wejście na scenę
pięknie, dziś na całym forum zbieram pomysły na ochłodę dla szczurków, ale tego co się tutaj święci chyba nic nie przebije !
zaś to, co jak piszesz, zrobiła później to p prostu wejście na scenę

pięknie, dziś na całym forum zbieram pomysły na ochłodę dla szczurków, ale tego co się tutaj święci chyba nic nie przebije !
-
Niech żyją winiarze domowi!!!unipaks pisze: Co do gaszenia pragnienia - odkryłam ostatnio w komórce spore naczynie z winem własnej roboty

Panienki na swój szczurzy sposób pomagały mi w porządkach i sprzątaniu łazienki.
Dziewczętom ani chybi zamarzyły się gładkie nóżki:

Dżuma nieufnie obserwowała moje poczynania i nie odstępowała pudełka czekającego na umycie i świeże ręczniczki :
,
],
dla rozwiania wątpliwości wsadziła tam swoją pupę i obficie skropiła wnętrze,
a potem jeszcze przycupnęła na brzegu wanny i powtórzyła ów brzydki proceder
:
.
Ponieważ zajadle walczyły z mopem , posadziłam je na sedesie, skąd czujnie wodziły za mną czarnymi paciorkami oczu i wgapiały się we mnie natarczywie:
.Dżuma najwyraźniej nie była zadowolona z efektów mycia podłogi , bo wkroczyła z języczkiem
:

Następnie, przy okazji wymiany – capnęła resztkę mydła i pomknęła z nim (i z jakimś dziwnym obłędnym błyskiem w oczach) za pralkę , skąd musiałam ją wydostać ehm …wbrew jej woli.

Zabawnym jest , że przed zrobieniem fotki nie dostrzegłam braku mydełka.
Nosek Czarnulki ze smutną rezygnacją zarejestrował już tylko pustą mydelniczkę…

Dżuma dla pewności wróciła , ale pozostało jej tylko wylizać pachnące mydłem łapki:

Rozczarowanej Czarnulce , która wgramoliła się na mnie niepocieszona , dałam listek bazylii:

Oczywiście Dżuma też lubi grać w zielone , więc nie skrzywdziłam jej pominięciem; wskoczyła wyżej razem z listkiem i tam go wszamała:

Podczas poobiedniej drzemki śniły jej się zapewne kolorowe bańki mydlane
:

Dziewczętom ani chybi zamarzyły się gładkie nóżki:

Dżuma nieufnie obserwowała moje poczynania i nie odstępowała pudełka czekającego na umycie i świeże ręczniczki :

dla rozwiania wątpliwości wsadziła tam swoją pupę i obficie skropiła wnętrze,
a potem jeszcze przycupnęła na brzegu wanny i powtórzyła ów brzydki proceder

Ponieważ zajadle walczyły z mopem , posadziłam je na sedesie, skąd czujnie wodziły za mną czarnymi paciorkami oczu i wgapiały się we mnie natarczywie:

Następnie, przy okazji wymiany – capnęła resztkę mydła i pomknęła z nim (i z jakimś dziwnym obłędnym błyskiem w oczach) za pralkę , skąd musiałam ją wydostać ehm …wbrew jej woli.

Zabawnym jest , że przed zrobieniem fotki nie dostrzegłam braku mydełka.

Nosek Czarnulki ze smutną rezygnacją zarejestrował już tylko pustą mydelniczkę…

Dżuma dla pewności wróciła , ale pozostało jej tylko wylizać pachnące mydłem łapki:

Rozczarowanej Czarnulce , która wgramoliła się na mnie niepocieszona , dałam listek bazylii:

Oczywiście Dżuma też lubi grać w zielone , więc nie skrzywdziłam jej pominięciem; wskoczyła wyżej razem z listkiem i tam go wszamała:

Podczas poobiedniej drzemki śniły jej się zapewne kolorowe bańki mydlane