Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
A ja mam takie głupie pytanie
:
Jak się wypisać z religii w szkole? Nie chodzisz i już, czy trzeba iść do wychowawcy i zakomunikować, że nie będzie się uczęszczać?

Jak się wypisać z religii w szkole? Nie chodzisz i już, czy trzeba iść do wychowawcy i zakomunikować, że nie będzie się uczęszczać?
rodzice muszą napisać petycję do dyrektora.
ale na religii jest śmiesznie, jak nie maszinnych zajęć w tych czasie można posiedzieć
ale na religii jest śmiesznie, jak nie maszinnych zajęć w tych czasie można posiedzieć

I TAK UMRZESZ.
Dokładnie tak, po prostu rodzice muszą się zgodzić. Piszą karteczkę i po sprawie.
Lan, szkoda tylko, że religia się wlicza do średniej :/. Bo jakby było inaczej, to mogłabym sobie siedzieć, pluć i łapać, a tak.. pałkę na dzień dobry bym miała...
a co daje średnia? nic nie daje.
zresztą, jeśli się wlicza to musisz na niej być. chyba, że masz do wyboru etykę.
zresztą, jeśli się wlicza to musisz na niej być. chyba, że masz do wyboru etykę.

I TAK UMRZESZ.
wolę etykę
.
nie trzeba. jak się jest innej wiary np. to co, trzeba chodzić? przez 6 lat w podstawówce koleżanka nie chodziła, od jakichś 2 lat chyba się wlicza i dalej nie uczęszcza
.
zaniży mi średnią, a jak będzie niska to mama zastrzegła, że nie pojadę na obóz

nie trzeba. jak się jest innej wiary np. to co, trzeba chodzić? przez 6 lat w podstawówce koleżanka nie chodziła, od jakichś 2 lat chyba się wlicza i dalej nie uczęszcza

zaniży mi średnią, a jak będzie niska to mama zastrzegła, że nie pojadę na obóz

a nie możesz na użytek obozu liczyć średnią jak trzeba?
zresztą. i tak pojedziesz.
jak się jest innej wiary to albo się chodzi na etykę, albo ma się prze... i się chodzi na katolicką, względnie prawosławną.
zresztą. i tak pojedziesz.
jak się jest innej wiary to albo się chodzi na etykę, albo ma się prze... i się chodzi na katolicką, względnie prawosławną.

I TAK UMRZESZ.
jej.. niby wiem, że już nie mam ogonów, już się dość dawno pogodziłam, że je oddam, ale mimo to zachowuję się ciągle, jakbym je miała..
Wczoraj w nocy np. byłam w kuchni, balkon był otwarty i czułam że się dość zimno robi. Ruszyłam więc w stronę balkonu i tak sobie po kilku krokach myślę, że przecież szczury mi nie zmarzną, że ich nie ma .. (ja ogółem lubię jak w domu jest chłodno).
Albo dzisiaj włączyłam mój stary komputer, wyszłam z pokoju, po chwili włączył mi się wygaszacz, który jest z dźwiękiem, no i już chciałam iść wyłączyć głośniki, bo szczurom przecież za głośno..
Na zakupach chciałam wziąć gerberka.. Potem jeszcze chciałam zajść do zoologa..
W ogóle tyle godzin spędzałam się nimi zajmując, a teraz nie mam co robić
A tak poza tym.. Wie ktoś ile gdzieś kosztują jaszczurki? Bo tak się waham między jaszczurką a żółwikiem
Wczoraj w nocy np. byłam w kuchni, balkon był otwarty i czułam że się dość zimno robi. Ruszyłam więc w stronę balkonu i tak sobie po kilku krokach myślę, że przecież szczury mi nie zmarzną, że ich nie ma .. (ja ogółem lubię jak w domu jest chłodno).
Albo dzisiaj włączyłam mój stary komputer, wyszłam z pokoju, po chwili włączył mi się wygaszacz, który jest z dźwiękiem, no i już chciałam iść wyłączyć głośniki, bo szczurom przecież za głośno..
Na zakupach chciałam wziąć gerberka.. Potem jeszcze chciałam zajść do zoologa..
W ogóle tyle godzin spędzałam się nimi zajmując, a teraz nie mam co robić

A tak poza tym.. Wie ktoś ile gdzieś kosztują jaszczurki? Bo tak się waham między jaszczurką a żółwikiem

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
zależy jakie. wbrew pozorom terrarystyka wcale nie jest taka łatwa.
może kot?
z tydzień temu postanowiłam, że nie będę już chodzić głodna. przytyłam kilogram
może kot?
z tydzień temu postanowiłam, że nie będę już chodzić głodna. przytyłam kilogram

I TAK UMRZESZ.
Co za bzdury Ty pierniczysz Lan?
Jeśli w szkole nie ma etyki to nikt nie może Ci kazać na nią chodzić. No bo jak?
W pierwszej klasie na nic nie chodziłam, w 3 i 4 też nie będe chodzić. Mój luby już 4 rok olewa religie. Etyki jak nie było tak nie ma, nikt nie robi żadnych problemów i bynajmniej nie mam prze... jak to ładnie ucięłaś
Nie pamiętam jak to wygląda w gimnazjum, u mnie w szkole na początku pierwszej klasy dostawaliśmy karteczki do podpisania przez nas i rodziców czy na religie chodzić będziemy czy nie.
Jeśli w szkole nie ma etyki to nikt nie może Ci kazać na nią chodzić. No bo jak?
W pierwszej klasie na nic nie chodziłam, w 3 i 4 też nie będe chodzić. Mój luby już 4 rok olewa religie. Etyki jak nie było tak nie ma, nikt nie robi żadnych problemów i bynajmniej nie mam prze... jak to ładnie ucięłaś

Nie pamiętam jak to wygląda w gimnazjum, u mnie w szkole na początku pierwszej klasy dostawaliśmy karteczki do podpisania przez nas i rodziców czy na religie chodzić będziemy czy nie.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
nina, w gimnazjach jest obowiązek bycia na religii albo na etyce. a jak nie ma etyki, to nie ma i wyboru. tyle.
przynajmniej w moim mieście tak jest.
a że bzdury... taki kraj ;]
przynajmniej w moim mieście tak jest.
a że bzdury... taki kraj ;]

I TAK UMRZESZ.
Lan, mam kumpla-sąsiada, świadek jehowy. NIGDY w gimnazjum nie chodził na religie a etyki u nas w mieście nie ma chyba w żadnej szkole...
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Obowiazek i niby jak nie chodzisz to co? Jajco Ci moga zrobic. Jak ktos nie wierzy to nie musi co to w ogole za pierdoly. U nas tez niby trzeba to zaczelam na religii glosic antychrystusowskie teorie od razu sie okazalo ze jednak nie trzeba
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Wiem, że nie jest łatwa, przecież nie biorę zwierząt ot tak sobie, bo mi się spodobało. Zwierząt z sierścią nie mogę-alergia. Póki co czytam o jaszczurkach, później zdecyduję z mamą czy kupimy ją (i wtedy też jaką) czy żółwia (o żółwiach akurat czytać nie muszę, bo sama kiedyś miałamLandrynka pisze:zależy jakie. wbrew pozorom terrarystyka wcale nie jest taka łatwa.
może kot?

U nas nie ma obowiązku chodzenia na religię, a etyki nie mamy. Ja w tym roku chodzić nie będę, tylko mi średnią obniżaLandrynka pisze:nina, w gimnazjach jest obowiązek bycia na religii albo na etyce. a jak nie ma etyki, to nie ma i wyboru. tyle.

Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik