Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Nina »

Jacy niektórzy ludzie są głupi :-X
Prowadze 'bardzo interesującą' rozmowe na jutubie, pod moim filmikiem o stadności szczurów. Po prostu ręce mi opadają...

Palec mnie boli :-\
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

Landrynka pisze: zresztą, jeśli się wlicza to musisz na niej być. chyba, że masz do wyboru etykę.
Lan, w moim liceum nie ma etyki i po prostu nie mam tej oceny. Tzn. niby jest etyka, ale poza lekcjami i gdzieś na drugim końcu Poznania, więc nikt na nią nie chodzi.
I nie ma w gimnazjum obowiązku. Ja w gimnazjum zostałam obrażona przez katechetkę, więc poszłam do dyrektorki i powiedziałam, że nie będę chodzić i koniec. I też nie miałam oceny. I nie musiałam na nic chodzić.
Jak skończy się 18 lat, to wystarczy samemu napisać oświadczenie, że nie będzie się chodzić na te lekcje.

Nina- podaj linka, please!
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Nina
Kontakt:

Prosze: http://www.youtube.com/watch?v=KM6RR4uI ... annel_page

Buu, nie lubie kłucia w mięśnie a czeka mnie dzisiaj szczepienie przeciw tężcowi :-X
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Landrynka

Post autor: Landrynka »

asmena, jak zrobisz awanturę to wszystko można. mi nie zależało specjalnie, autobus by mi nie pasował.

nin, uwierz, przed tężcem warto :)
Obrazek
I TAK UMRZESZ.
Izold

Post autor: Izold »

Nina pisze:Jacy niektórzy ludzie są głupi :-X
Prowadze 'bardzo interesującą' rozmowe na jutubie, pod moim filmikiem o stadności szczurów. Po prostu ręce mi opadają...
Faktycznie bardzo interesująca. :P
Mnie jakoś dało się połączyć Kwaska i Wirusa (10-11 miesięczne samce) z 2 miesięcznym wtedy szczurkiem.
I co najdziwniejsze: Szefem stał się Omlet. ;D

Jeszcze jak Ci rzuciła "Poczytaj trochę o tym".Ludzie są nie tylko głupi ale i też bezczelni.
Nina
Kontakt:

Wiem Lan, dlatego od lat regularnie sie szczepie.
Co nie zmienia faktu, że strasznie tego nie lubie. Nie mam igłofobii, nigdy nie miałam, ale tego szczepienia wręcz niecierpie :-\ Źle sie po nim czuje, ręka boli przez pare dni i samo ukłucie też jest nieprzyjemne.

Kurna. Majka ma cieczke. Już 2 tygodnie. I od dwóch tygodni na stałe mam trzeciego psa pod domem... Wczoraj spotkałam go w innej części miasta, po czym poszedł ze mną do szpitala ::) Na szczęście tam utknął (po tym jak ojciec wszedł do środka pies został pod drzwiami xD) i mogłam spokojnie wyjść z suczami na spacer.
Zawsze lubiłam sama chodzić z psami na spacer a teraz nie ma takiej opcji. Dwie osoby muszą iść bo inaczej sie nie da :-\
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Nina pisze:Jacy niektórzy ludzie są głupi :-X

Palec mnie boli :-\
to w końcu ten jej szczur udusił tego drugiego czy nie?
bo w profilu ma napisane że ma dwa :P (i że jest "feministką" :D)
nie wiem co ona sobie myśli, że poszłaś do zoologa i powiedziałaś proszę 6 kilo szczurów i dostałaś 24 sztuki, które zawsze były ze sobą więc nie musiałaś ich łączyć :P
raczej wątpię żeby ona znała zasady prawidłowego łączenia bo niby skąd ?
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
merch

Post autor: merch »

nina daj linka
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

link jest parę postów wyżej ;)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
merch

Post autor: merch »

super filmik

a akich co zawsze wiedza lepiej to chyba w ogole najwiecej jest , czasem mam wrazenie , ze takich co sa w stanie zrozumiec , ze a w bledzie nie ma.
Obrazek
*NiuniuśMysiaMałyniaMyszulAllegroKichanioSzarikSzymaGuciaKropkai7rodzRudiPankracy, BrysiaCzapkaCelaCzesiaZdzisiuCezarCzaruśEdiCzejenFeluśZeniaUbocikGryzajkaMała KapturkaOfelkaJajcusWulfikmaluszkiHieronimHefryśmałyeFekDarEstiNosioOliFaramuszkaDafiDorota
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

Lan- na szczęście awantury nie było :)... Wystarczyło, że powiedziałam dyrektorce, że była taka sytuacja w klasie, i że chciałabym zrezygnować z tychże lekcji, ponieważ moje uczęszczanie na nie było umową pomiędzy mną a katechetką, która wiedziała, że rodzice nie chcą mi wypisać takiego oświadczenia. Więc chodziłam sobie na te lekcje, nie musiałam niczego robić, miałam 5 na koniec za to, że grzecznie siedziałam. Owszem, czasem się kłóciłam, ale generalnie byłam grzeczna ^^ I to była taka nasza umowa. I katechetką pewnego dnia ją złamała- po prostu obraziła mnie i moje poglądy. Wyjaśniłam sprawę dyrektorce i ona powiedziała, że nie muszę chodzić na te lekcje.
Przed liceum po prostu postawiłam rodzicom ultimatum, że albo mi wypiszą ten głupi papierek, albo będę wagarować na KAŻDEJ lekcji religii. Więc doszli do wniosku, że lepiej, żebym legalnie opuszczała te lekcje, aniżeli wagarowała ;)

Straszna ta laska, która Ci pisze te komentarze... Masakra totalna... Nie lubię osób, które przyjmują postawę WIEM WSZYSTKO i nie dopuszczają do siebie myśli, że mogą być w błędzie.
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Izold

Post autor: Izold »

Nina pisze:czeka mnie dzisiaj szczepienie przeciw tężcowi :-X
Ja dzisiaj byłam przeciwko błonicy i tężcowi.Horror.
Ale naklejke DZIELNY PACJENT wyżebrałam jak zawsze. :D
Babli

Post autor: Babli »

Mnie tam kłują dość często, przez znieczulanie, ale na tężec... brr.. szczerze nienawidzę.

Bu.. nie będzie mnie na wystawie :( A tak chciałam pomacać fuzza, poznać parę osób, i w ogóle...
Awatar użytkownika
zalbi

Post autor: zalbi »

alken pisze:że poszłaś do zoologa i powiedziałaś proszę 6 kilo szczurów i dostałaś 24 sztuki,
spadłam z krzesła :D

gdy mnie użarł Eman to tak szybko jechałam po zastrzyk i wszystko było robione, że nawet nie poczułam, że robili mi ten zastrzyk.. a ogólnie to boje się igieł i nad tym niestety nie panuje..
Szczur potrzebuje szczura. Taka jest jego natura.
Obrazek
bazarek ciuchowo różnościowy:www
biżu, figurki i inne na zamówienie:www
Awatar użytkownika
Sunia01

Post autor: Sunia01 »

O co chodzi z tymi szczepieniami? Tężec? Ale po co? ::) No czytam te posty w kółko i nie moge dojść o co choooodzi O0
Prosze o oświecenie;p
Dzingerek - cztery tupoczące człap-człapki potrafią sprawić radość...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”